Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nincs valami tippetek, hogy hol lehetne kirándulni babakocsival? Fót, Vác, környéke, a Budai hegyek, minden érdekel, ugyanis a Vácrátóti arborétumon kívül még nem találtunk olyan erdei utat, ill. kirándulóhelyet, ahol babakocsival is lehet közlekedni. (nem aszfaltozott útra gondolok, persze, de ne kelljen három ember emlni, tolni, húzi, vonni a kocsit..)

Köszönöm a segítséget!!
 


Szia Mamika!

Mi hétvégén a veresegyházi medvefarmon voltunk. Ha a gyermek már nagyobb és szereti az állatokat, akkor egy jó program lehet. Babakocsi tolható.

Egyenlőre ez jut eszembe. Ha valahol még járunk, akkor majd megírom.

Üdv
Ed

Edina
Kép
Kép
 
 


Szia!

Köszönöm szépen, a mackókat már mi is láttuk azóta. Viszont: most volt a Híradóban egy új internetes portálról szó, ahol a kerekes székesek és a babakocsisoknak kívánnak segíteni. :-) A cím: www.korlatok.hu (megjegyzem eddig nekem nem jött be semmi. De hátha később már műx..) Szóval köszönöm!!!!
 

 
 

Szia!

Holnap Csobánkára megyünk babakocsival. Majd beszámolok, hogy merre lehet menni. Azt hiszem, Oszoly nem megközelíthető (csak kendővel), de majd meglátjuk.
Az oldalt majd megnézem köszi.
Erről tudsz? Mi hétfőn tuti ott leszünk:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/284/103992.html?1094242018

Üdv
Ed

Edina
Kép
Kép
 
 


Szia!

Hallottam róla, de sajna mi nem tudunk beközlekedni a városba, csak kenguruval. Ámde attól kicsit szétment a hátam, úgyhogy csak ritkán folyamodom ehhez.. (Autó meg apánál.) Csobánkára merrefelé mentek? Solymáron laknak a nagyszülők, tőlünk sincs messze.. Amit az nlc-s lányok mondtak és voltunk is az a Vácrátóti arborétum, kicsi fiam nagyon élvezte. Ahova szeretnénk eljutni, az Királyrét. Most pont jó kirándulóidő van. :-) Várom a beszámolót hétfőn! :-)) Jó hétvégét!

Szia
 


szia!

Végül nem Csobánkára mentünk, hanem hévvel Szentendrére, és onnan a kerékpárúton gyalog Leányfalura. Oda-vissza kb 15km volt. A dunaparton visz az út a fák alatt. Gyönyörű volt. Néha megálltunk a hullámokat nézni.
Solymár: régebben Apukámmal a Rózsika forráshoz jártunk sétálni. Szerintem öcséméket toltuk ott kocsiban, de erre most nem emlékszem. Azon is gondolkodom, hogy a solymári Ördöglyuk barlanghoz milyen út vezet fel. Azt tudom, hogy Nagykovácsi felől türhető.
Királyrét az jó hely, főleg kisvasúttal megközelíteni. Szerinetm onnan babakocsival is fel lehet jutni Nagyhideghegyre egy kanyargós úton, amit erdészek illetve a háziak használnak. Nagyhideghegyen jó a szállás, és másnap kenguruval fel lehet nézni Csóványosra.
Sajna mi most néhány hétvégén nem érünk rá kirándulni, mert a nyakunkon van egy lakásfelújítás.

Mekkora a bébi? Nekem 7 hónapos a lányom, Kincső.

Üdv

Edina
Kép
Kép
 
 


Nekem sem jött be semmi. Szóval ennyit segítenek nekünk, amennyit látunk. Kép

Edina
Kép
Kép
 
 


Szia!

Háát Solymár felé most ne nagyon próbálkozzatok.. Mi nagyot szívtunk.. Olyan tolós, húzós, emelős utak vannak.. Adok egy emilt, ha van kedved ott csacsogni. :-) mano@index.hu Szép neve van a picidnek. :-) Az én csipetem 9 hónapos és ha éppen olyanja van, akkor a Benedek névre hallgat. :-) A lakásfelújítás rettenetes.. mi is most gondolkodunk rajta, mert ha egyszer csak jön a tesó, akkor nem fogunk elférni.. De most még nincs nagy kedvünk hozzá.. Ott lesztek holnap a Blahán?
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó