Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A Zepter cég munkatársa - termékmenedzser - vagyok, aki bemutatókat szervez.
Olyan háziasszonyokat keresek, akiknél meg lehetne tartani 1-1 bemutatót, mely kb. 1,5 óra. Ez idő alatt bemutatnék - mindenféle kötelezettség nélkül!!! - egy egészen új konyhatechnológiai terméket, mely a főzés előtti és utáni időtartamot akár 5-10-szeresére is megnyújtja. A lehetőséget ajándékkal honorálja cégünk.

Akit érdekel ez az új és exkluzív lehetőség, legyen szíves jelentkezzen a zepter.katalin@freemail.hu-n és adja meg telefonszámát. Mindenkit visszahívok!

Köszönettel:

Katalin
Katalin
 


Kérdés:
Fözés elötti és utáni idötartamot 5-10-szeresére
megnyujtja. Ez Miért Olyan Jó?
Névtelen
 


Vegyünk egy banánt és egy banánturmixot...
Ha a piacon veszel egy banánt, kb. két nap alatt megbarnul, beérik. Ha készítesz belőle egy turmixot, az is max két napig iható, a tej is megromlik, és fél óra múlva a turmix megbarnul...
Ha a banánt - amit megvettél - beteszed egy speciális VacSy edénybe, kb. 10 napig marad tökéletesen friss. Ha elkészíted belőle a turmixot, az is kb. 10 napig marad friss, és meg sem barnul, mivel légüres teret képezel körülötte ezzel az új technológiával.
Kevesebb kidobott élelmiszered lesz, kevesebb időt töltesz a konyhában, és rengeteg pénzt is megspórolsz!

szia: Katalin
Katalin
 

 
 

És van vagy 100.000 Ft - gondolom. Nem baj, lehet rá hitelt felvenni! :o)
Névtelen
Névtelen
 


Azért írok ebbe a topikba is, mert az én romantikus elképzeléseim szerint a háziasszony nem csak jól főz, mos, takarít, hanem remekül kézimunkázik is.
Én nem tudok kézimunkázni, sőt főzni sem, de nagyon szeretnék. Tegnap elmentem egy úgynevezett asszonyklubba, ahol az asszonyok egymásnak tanítgatják a technikákat, és persze közben cseverésznek. Friss klubról van szó, egyellőre csak öten vannak, velem együtt hatan.
Pestújhelyi Közösségi Ház: XV. kerület, Szűcs István utca 45., Péntekenként 17-20 óráig
Nincs beléptidíj, vagy ilyesmi!
Szóval gondoltam hátha érdekel valakit.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó