Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok anyukák, apukák!
Én most próbálom ki elõször ezt az oldalt és rögtön a segítségeteket szeretném kérni. Mi vidéken lakunk és most szeretnénk Budapestre költözni. Az egyetlen fix pont, hogy a Dél-Budapesti részre. Van egy 3 éves kislányunk is, akinek szeretnénk egy jó ovit találni. Nincsenek extra igényeink az ovi szolgáltatásainak tekintetében, inkább az a fontos, hogy az ovonénik kedvesek, gyermekszeretõk legyenek. Kérnénk, hogy aki a saját tapasztalatai alapján tudna ilyen ovit ajánlani a déli részen, valamilyen úton-módon szóljon hozzá itt a témáknál vagy e-mail-ben a következõ címre juttassa el számomra: efarkas@inf.dunaferr.hu
 
 


Sziasztok!

Én is ovit keresek, illetve most még csak bölcsit a XI. kerületben. Szintén nem szükséges a heti harminc nyelvóra, műugrás és jazzbalett oktatás, de nagyon szeretném, ha gyermekszerető és biztonságos környezetben tudhatnám a kislányomat,korának megfelelő játékok, mozgás és tanulás mellett. Kétéves korában, télen kellene munkahelyemhez közeli bölcsibe vagy magánoviba vinnem.
Köszönöm a segítséget:
Nagy Judit
peter.csorsz@vnet.hu
 
 


Szia Judit!

Mi is a XI. kerületben lakunk, igaz az én lányom már 3 éves múlt februárban, így már oviban is van tapasztalatunk (január óta). Bölcsibe is jártunk, a Bogdánfy útiba (nyuszi csoport) és csak jót tudok elmondani róla. Jól felszerelt ovi, és valóban odafigyelnek a gyerekek igényeire, és nagyon sokat vannak kint az udvaron még télen is. Ijesztő, hogy a Bogdánfy úton van (cím szerint), de a panelok mögött zöldövezetben van.
Megadom a telefonszámukat: 466-50-08

Az ovi pedig a Gesztenyéskert óvoda. Ez a Dávid Ferenc utcában van, hatalmas gesztenyefák alatt, így nyáron sincs olyan meleg, így nyugodtan kint lehetnek a kertben. Itt összevont csoportok vannak, ami nálunk idáig nagyon bevált. Pár hét alatt észrevettük a viselkedésén, hogy már ovis "nagylány" lett belőle. Rengeteg mondókát tanulnak, nincs oylan nap, hogy ne hozna haza újabbat. Kézügyessége is nagyon sokat fejlődött. Nagyon meg vagyok elégedve a nevelési módszerükkel. Fő céljuk, hogy magabiztos gyerekeket neveljenek. Ha valamit nem sikerül megcsinálnia valamelyik gyerkőcnek, akkor bíztatják, hogy próbálja újra, és ha sikerül, hatalmas dícséretet kapnak :-)
Egyszer sétáljatok arra, és nézzétek meg mindkettőt. Érdemes!
Ovi száma: 38-10-670
Tengely Istvánné az óvodavezető

Remélem, tudtam segíteni:

Bea
 
 

 
 

Bea,
mi is a Bogdánffyba járunk, mármint az oviba!! Szerintem nagyon szuper, csak sajnos az önkorm bezárja a Bogdánfy 7-es ovit, az 1-es marad nyitva (két épületben van az ovi), ezért nincs felvétel idén. Kép
Zsóka

Zsóka
 
 


Zsóka!

Én a Bogdánffy-ba csak a bölcsit ismertem, és azt akartam ajánlani. De most látom, sajnos elírtam. Oviba már a Gesztenyéskert-be járunk. Ide még van felvétel!!!! Ajánlom mindenkinek!

Bea
 
 


Elég régen voltatok a topicban, de hátha valaki betéved.
Novemberben költözünk a XIII. kerületbe, és kiváncsi lennék, hogy ki mit hallott a FUTÁR utcai oviról. Előreláthatólag oda fog járni a lányom, de szeretnék még róla infót gyűjteni.

Előre is köszi a segítségeteket.

Bea
pbabca@yahoo.com
 
 


Sziasztok!

A 2,5 éves kislányomnak - aki tejérzékeny - keresek magánóvodát Szentendrén, Pomázon, Budakalászon vagy Bp. III. kerületében. Tud valaki segíteni ebben? Köszönöm!
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó