Új privát üzeneted érkezett!

Mint bizonyára Önök közül többen emlékeznek nemrégiben egy felhívást tettünk közzé, a kis Dávid és csonka családja megsegítésére, aminek következtében Dávidnak sikerült egy megnyugtató helyet találni, és az átmeneti időben pedig az Önök adományai segítségével egy emberhez méltó életre volt lehetőségük.

Most ismét az Önök segítségét kérném, szintén egy csonka család megsegítésére. A nyugdíjas édesanya egyedül neveli, ápolja súlyosan értelmi sérült, mára már 32 éves lányát. Havi jövedelmük, az édesanya nyugdíjából, a lánya rokkan nyugdíjából és az önkormányzat által biztosított támogatásokból tevődik össze, ami közel sem elegendő a havi megélhetésükre. Az édesanya elkeseredésében, az öngyilkosság gondolatával fordult hozzánk, hogy segítsünk rajta, mert már nem képes elviselni ezt a nyomást, mi 32 éve nehezedik rá. Lánya, aki úgy érzi Ö az oka annak, hogy ilyen kilátástalan helyzetben vannak, többször kísérletet tett az élete eldobására, egyenlőre szerencsére sikertelenül.
Kérem Önöket, ne várjuk meg míg sikerül neki.

Az adományokat abból a meggondolásból, hogy közvetlenül az érintetthez jusson,
Sári Andrea (32 éves értelmi sérült)
11600006-00000000-08994734 számlaszámára szíveskedjenek küldeni.

Természetesen bővebb információval megkereshetnek a 06 20 2509578, vagy a 06 23 524 000 telefonszámon.

Jóindulatukba bízva,
Üdvözlettel:
Kiss Attila
Fogyatékos Gyermekekért és Szüleikért Egyesület
Bôebben rólunk: www.fgysze.hu oldalon
 


Kereslek teged!!!!
Nekem egy Multi-mini core myopathias kislanyom van,aki most 16 honapos.Ez egy nagyon ritka genetikai mitochondrialis izombetegseg,gyogyszer meg nincs ra,kezeles csak konzervativ: torna.Sulyos izomgyengesege van,testszerte nagyon hypoton.Jarni,ulni,forogni nem tud,kezet,labat,fejet nem emeli es nem is tartja.
NAGYON SZERETNEK MEGISMERNI EGY MULTI-MINI CORE-OS;MULTI CORE-OS;MINI CORE-OS;CENTRAL CORE-OS BETEGET AKAR FELNOTT,AKAR GYEREK.Sok mindenben tudnank segiteni egymasnak.Kerlek jelentkezzetek!Telefonszamom: 06-20-464-3738

Bovebben leirtam a "multi-mini core myopathia.gen.hypotonia" cimu topicban mindent magunkrol.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó