Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Csak kiváncsi vagyok,mi a véleményetek a Péterffy kórházról,ha ott szültetek.Az én babám dr.Abkarovicsnál született,az orvos,a szülésznő szuper,a baj csak a nővérekkel volt.Ti hogy láttátok?
gitike
 


Szia Gitike!

Teljesen egyetértek veled.Én mind két gyermekemet ott szültem /94,2000/de a helyzet semmit nem változott.Szülés után mikor kihoztak,akkor látott a novér,utána tobbet felém sem nézett.Csöngettem ágytálért,mert még nem kelhettem volna fel,de még mindig várhatnék rá.Viszont hazamenetelemkor ott lebzselt körülöttem.Nagy a novér hiány,aztán örülnek,hogy egyáltalán valaki dolgozik.A kórház ennek ellenére jó.
Évi
évi
 


Szia Gitike! Én 2 honapja szultem a kislanyomat a Dr. Anga Kis Balázsnál. A doki és a szuleszno, (ha jol emlekszem Kovácsné Margitka)szuper volt. Annyira segítőkészek voltak. Epidurállal szultem, kb.5 oran keresztul ugye csak fekudni lehetett. De a szuleszno 10 percenként bejott,kérdezte mire van szukségem,stb... Tudod ennyi ideig még wc-re se mehettem ki,így az ilyen "kényes" dolgokat is o csinalta meg.Lelkileg is rengeteget segített.
Nekem a csecsemősök tűntek egy picit "nemtörodomnek".Ha kerdeztem valaszolgattak, de amugy kicsit mogorvák voltak.Néha láttam,hogy amikor pelenkázták a babákat, csak ugy "dobálták" oket.Olyan durván tették le az ágyba,nem kedvesen beszéltek hozzájuk, hanem "most mit ordítassz?".A korház tényleg jó, de hát sajnos Magyarországon a novér hiány elég általános dolog. Pedig nagyon sokukat igazán meg kellene becsulni. Az egyik legszebb munkat vegzik, nem? Mikor szultél? Kisfiad vagy kislányod van?
Szilvi
Szilvi (szilvii)
 

 
 

Sziasztok !

Én májusban szültem a Péterfybe Dr. Lollok Zoltánnál és az én szülésznom Szilvihez hasonlóan Kovácsné Margitka volt és egy Rita keresztnevu sajnos a vezeték nevére nem emlékszem. Azért volt két szülésznom, mert váltás volt. Mindketten nagyon szenzációsak voltak különsöen Margitka. Én azt mondom, hogy igen ilyen egy szülészno. Kedves volt oda figyelt rám és ahol csak tudott segített nekem addig mig a férjem megnem érkezett. Utána is bejött érdeklodött, de nem zavart minket. Szilvihez hasonlóan én is epidurával szültem és elmondhatom, hogy szenzációs élményként éltem meg a szülést. A novérekrol én se vagyok jó véleménnyel, de szerencsétek, hogy csak a szülészet és újszülott osztály novéreit ismeritek. Nekem sajnos volt szerencsém a patologiás novérekhez is. Nagyon sok kedves és igazán gyerekekkel törodo van köztük, de van aki miatt idegileg teljesen kiborultam annyira kegyetlen hangot ütött meg velem. Pedig nem vagyok az az igazán kiborulos fajta.
Ennyit errol csodálatos szülés, de a gyerekintenzív a rémálmomba jön elo. Pedig nagyon szenzációsak az ottani orvosok és nagyon jó a véleményem a vezeto foorvosról is, de egy némely novér sajnos nem igazán tudja, hogy egy anyával hogy kell bánni illetve még vért se tud igazán venni csak 7-dik szúrásra segítséggel. Persze ez alatt szegény babám nagyon sírt. Ennyit errol. Nem kívánom senkinek.
Dornyi Mónika
Névtelen
 


Szia Móni,
Hogy vagytok? De jó, hogy itt is tudunk "találkozni". Majd írok emilt is, addig is puszilom Petikét.
Szilvi
Szilvi (szilvii)
 


sziasztok!
én is a péterfy-bn fogok szülni, az orvosom rácz tibor. tud esetleg valaki valamit róla?
előre is köszi.
az e-mail-emre is írhattok: benced@freemail.hu
előre is köszi!
Nita
Névtelen
 


Szia Nita !
Rácz doki szuper jó, örülhetsz, hogy Õt választottad.
Lehetõséged van szülésznõt is választani, bár sok jó van közöttük is. A szülésznõ-nõvér "ellentétrõl" nem a beteg tehet, de Õ "issza meg a levét." Ha a nõvér azt látja, hogy egy szülésznõ a szülés után is kedvesen szól a kismamához, akkor azt hiszi, hogy a pénzért teszi, pedig érdekli a gyermek és az anya sorsa a szülõszobán túl is.
Sok sikert a szüléshez'
Gréta
Névtelen
 


Sziasztok!
Én is Rácz doktornál és Kovácsné Margitkánál szültem, és mindkettejüket csak ajánlani tudom. Nagyon kedvesek, segítõkészek és rugalmasak, barátságos légkört teremtenek a szülõszobában. Ha van valami kívánságod, elképzelésed a szüléssel kapcsolatban, megpróbálják teljesíteni. Én több kórházat is megnéztem, mielõtt döntöttem, és a Péterfy volt a legjobb. A csecsemõsnõvérek között is van kedvesebb, a lényeg, hogy ne félj megkérdezni, ha valamit nem tudsz.
Móni
 
 


Sziasztok!

Mesélne nekem valaki, aki a Zachernál szült? Én nála fogok...


Üdv:
Barbara
Névtelen
 


Szia Névtelen!
Ha Zacher fõorvosnál fogsz szülni, akkor jó kezekben leszel (ha még nem vagy túl rajta). Igazi orvos dinasztia tagja, régóta ismerjük és bízunk benne.
Kedvesem szeptember elején kerül hozzá - augusztus 20-ig szabin van) - remélem utána is csak jókat tudunk mondani. Kép
 
 


Szia László!

Októberben fogok nála szülni... a sógotnõm is nála szült, és csak jókat mondott.
Ha Ti is a Péterfyt választottátok, tudnál szülésznõt is ajánlani? Mindekirõl hallottam pár dolgot, de bizonytalan vagyok.

Köszönöm: -eddig én voltam a Névtelen-
 
 


Sziasztok!
Én sajnos nem vagyok annyira derülátó Rácz doktorral kapcsolatban. Hozzá jártam terhes gondozásra, de nem nála szültem. A szülés után a babám és én is fertõzést kaptunk. Nekem másnap kimosták a méhemet, a kicsi lekerült a gyerekosztályra és napokig nem tudták megállapítani, hogy mi a baja. Pár napos kezelés után mindketten hazamehettünk. A házi gyermekorvosunk kérdezett rá, hogy az utolsó hónapban a hetenkénti vizsgálatokon vettek e kenetet, mert gyakori a kismamáknál a fertõzés. Ha már ekkor felfedezik akkor sima antibiotikumos kezeléssel még a szülés elõtt meg lehet szüntetni. Mondanom sem kell, tõlem egyszer sem vett kenetet a doktor úr és ennek következménye lett a szülés utáni lebetegedése a kicsinek és nekem is. A környezetemben nagyon sok kimamát megkérdeztem, akik különbözõ helyeken szültek és jártak terhesgondozásra és mindenki azt mondta hogy tõlük vett az orvosuk kenetet, tehát ez már bevett gyakorlat. A doktor úr ezt mégis elmulasztotta nálam, ebbõl mindenki levonhatja a saját következtetését róla.
Névtelen
 


Sziasztok!
Szomorúan olvastam az utolsó hozzászólást a Rácz dokiról.Nekem eddig semmi gondom nincs vele.Nagyon sok ismerõsöm jár hozzá.
Igaz Én még nem szültem ,de egy mûtétet csinált már nekem és rendes volt nagyon. Õ volt az egyetlen orvos a kórteremben aki ránézett a betegére.
Ancsa
 


Sziasztok!
Én is a Rácz dokihoz járok, szerintem mindenki követhet el hibákat, főleg ilyen esetben, amikor semmi panasz nincs de mégis fertőzés esete áll fenn. Nekem sem vettek kenetet az első gyereknél, most legalább már tudom, hogy majd a végén is kell egy kenet.
Andi
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó