Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
egy Beáta keresztnevû lányt keresek, aki hozzám hasonlóan 2000. augusztus 15 körül szülte meg kisfiát a Péterfy u-i kórházban. Beátának, ha jól emlékszem, Bence János nevû kisfia a második gyereke, a nagyobbik egy 13 év körüli nagylány. Ha bárki segíteni tud, hogy hol keressem Beát (aki tanítónõként dolgozott a szülés elõtt egy egyházi iskolában) kérem írjon nekem. Elõre is köszönöm, Kovács Adrien
Adrien
 


Sziasztok!
keresek olyan családot, vagy anyukát, akinek a gyereke 3, vagy 1 éves, estleg mindkettő. főleg szombathely és környékéről keresnék barátság céljából
Mea
 


Sziasztok!
Keresem akinek hasonló a gondja. 4 év körüli kislányuk van és sokszor gond, hogy a gyermeknek nincs kivel játszania akár ovi után akár hétvégén.A kislányom oviba jár, van is ott barátnõje csak éppen a mama nagyon korlátolt így a barátság csak az ovira korlátozódik.Viszonylag sokat játszom a lányommal meg a férjem is de neki inkább gyermekbarátságra lenne üksége. A férjem elkezdett egy fõiskolát rengeteget tanul hétvégén is, igy általában ketten vagy a szüleimmel megyünk ide oda.Játszóházak és táncházak vannak ugyan, de õszintén nekem sincs kedvem egyedül elmenni.
mimi
 

 
 

Sziasztok!
Keresem azt az anyukát, aki a Rendelõben tett fel kérdést. Az én fiam 16 hónapos, és ugyanazt tapasztaltam nála is, mint a Te 20 hónapos gyermekednél: õ sem hajlandó semmi darabosat sem enni, csak a játékokat veszi a szájába, az ételt nem, öklendezik a daraboktól. A pépeseket persze megeszi, ahogyan a Te babád is.
Úgy örültem, hogy mástól is hallom ezt, és szeretném megtudni, hogy nálatok azóta mi a helyzet az evéssel.
 
 


Szia Tímea!

Nem engem keresel, de nekünk is ez a problémánk.
Az én lányom 23 hónapos és nem hajlandó megrágni az ételt.
A húst turmixolom neki, de minden mást is össze kell
neki törni. Meg sem forgatja a szájában, hanem rögtön
egybe le is nyeli. A kenyérbe, kiflibe bele sem harap,
mert azt rágni kellene. Így alig tudok neki mit adni
reggelire, uzsonnára. A virslit, szalámit magába eszi,
de a virslikarikákat nyeli egybe lefele, majd meg ful,
úgy nyeli, mint kacsa a nokedlit. Mindent higítani kell
neki, sokszor úgy néz ki az étel amit elé rakok, mint a
dzsamizga.Bezzeg a csokit rágja, tehát tud.
Nem akartam én így szokatni, de mindig öklendezett, ha
nem folyt az étel. Sokszor vissza is jött belõle. Amit
nem török össze, azt egybe le is nyeli.

Augusztusban megy bölcsibe, ott állítólag majd bele jön
az evésbe.

Válaszolj ha van kedved! Szia!
syl
 
 


Szia Szilvia!

Köszönöm, hogy írtál, most már legalább annyit tudok, hogy tényleg nem vagyunk egyedül.
A fiam még a csokit sem eyzi meg, pedig én annak ellenére próbáltam neki adni, hogy nem nagyon ajánlják. Mindent elé teszek, próbálom az ételeket a kezébe adni, de egybõl rájön, hogy nem játék és azonnal eldobja. Néha elnyammogott egy-két nápolyit, de most már azt sem nagyon fogadja el. A kekszet is próbáltam, van, amikor a szájába veszi, de ha egy kis darab letörik és a szájába kerül, azonnal kiköpi, fuldoklik tõle. Addig már eljutottunk, hogy a fõzelékeket és a húst már nem turmixolom neki, csak villával töröm össze, belecsempészve néhány "darabkát" is. Megeszi, de nem rágja meg, egyben nyeli le, ahogy a lányod is.
Azt is ajánlották, hogy együnk vele együtt, ültessük oda magunkhoz, amikor mi eszünk. Ezt is próbáljuk folyamatosan, elüldögél, de az ételt nem fogadja el.
Azt én is hallottam, hogy ha látja más, hasonló korú gyerekektõl, hogy hogyan esznek, megoldódik minden. Nem tudom, egyelõre õ még nem megy bölcsibe, majd talán jövõre.
Hasonló korú gyerekek pedig csak messze vannak a családban.

SZia!
 
 


Kedves Tímea!

Ugyan nekünk ilyen problémkánk nincsen, de ahová játszóházba viszem a lányomat, ott sokan küzködnek hasonló problémával. Sokan csak azért viszik oda szinte naponta a gyerekeket, mert ott végre rendesen esznek. Ilyenkor minden gyerek leül az asztal mellé és közösen ebédelnek. Általában rengeteget. Próbáld ki!
Zsófi
 


Kedves Zsófi!
Köszönöm az ötletet. Nem tudom, nem kicsi-e még a fiam a játszóházhoz 16 hónaposan. Fõleg azért gondolom, mert még egyáltalán nem eszik egyedül. Bár lehet, hogy itt enni is megtanulna egyedül. MIndenesetre ki fogom próbálni. Ugyan most már nem sokáig leszek vele én itthon, 1 hónap múlva a nagymamája fog rá vigyázni, mert nekem muszáj visszamenni dolgozni.(a gyes ugyabár kevés, mi meg építkezünk...)Legfeljebb majd õ viszi el. Már csak azt kéne tudnom, hogy itt a XIII. kerületben, Angyalföldön hol van ilyen lehetõség. De majd körülnézek.

Üdv:Timi
 
 


Kedves Timi!
A mi játszóházunkba (Xii. ker.) 12 hónapos kortól lehet babát vinni. Csúsznak-másznak, de mindent megtanulnak a másiktól. Remélem, hogy sikerrel jártok.
Játszóházról érdemes az Önkormányzatnál érdeklõdni.
Zsófi
 


Zsófi!
Köszi, megpróbáljuk. Majd beszámolok az eredményrõl.
Üdv: Timi
 
 


Sziasztok!

Keresem Osztolyka Évát, másodunokatestvéremet, egykori legjobb barátnõmet! Ha valaki tud róla valamit, kérem jelentkezzen a jegmadar@mailbox.hu cimen,vagy a 06303426664-es telefonszámon!

Köszi!
Helga
 
 


Sziasztok!
Keresem Kiss Tündét, akivel együtt dolgoztam egy hajón! Azután õ a Pannon GSM-nél dolgozott, de elvesztettem a számát. Jaj, de régen is volt!
ELõre is köszönöm a segítséget.
Andi
 
 


Sziasztok!

Keresem Varvala Melindát, akivel egy szobában feküdtünk a Péterfy Sándor utcai Kórházban, szülés után 2002. április 24-e körül. Kislánya, Borka. Megadtam az e-mail címemet neki, de azóta megváltozott. Melinda, ha olvasod, írj pár sort! Mi van Veletek? Borka hogy van? Kellett operálni? Remélem megtalál ez az üzenet!

Vinkler Andi
 
 


Sziasztok!
Keresem Gabit, aki mellettem feküdt az Üllöi úti Női Klinikán a PIC osztályon 2OO2. február elején. Viki nevű, vércsehangot hallató kisbabát szült. Én Eperke és Szederke nevű ikreket szültem. Érdekel, hogy mi van veletek. Ha esetleg tudsz a többiekről, az ő sorsuk is érdekel. Remélem célba ér levelem.
Sziasztok.
Böbe
Bartha Böbe
 


Sziasztok!

Keresem Szilágyi Ildikót, akinek kisfia Gábor 2002. december 19-én született a bp.-i MÁV Kórházban és fiaink együtt töltötték a karácsonyt az intenzíven. Érdekelne, hogy mi van velük, hogy vannak azóta.
Ha tudsz jelentkezz!
Üdv, Virág és Levente
 
 


Sziasztok!

Ildikot keresem, akivel egyutt szultunk januar elejen a 2. noin. Kislanya, Petra.
En Agi vagyok, kislanyom Emma.
Jo lenne tudni rolatok,
Udv
KAkukkfu
 


Mimi! Nem mondtad, hogy hova valósi vagy.
Légyszi jelentkezz!
 
 


Sziasztok!Borcsa mi keresünk téged ,tudod merre van a xv.ker.topik?hiányzol csak nem akarunk zargatni ha sok a dolgod.Azért ugorj be,végül is a te érdemed hogy beindult.
evetke
 
 


Kereslek teged!!!!
Nekem egy Multi-mini core myopathias kislanyom van,aki most 16 honapos.Ez egy nagyon ritka genetikai mitochondrialis izombetegseg,gyogyszer meg nincs ra,kezeles csak konzervativ: torna.Sulyos izomgyengesege van,testszerte nagyon hypoton.Jarni,ulni,forogni nem tud,kezet,labat,fejet nem emeli es nem is tartja.
NAGYON SZERETNEK MEGISMERNI EGY MULTI-MINI CORE-OS;MULTI CORE-OS;MINI CORE-OS;CENTRAL CORE-OS BETEGET AKAR FELNOTT,AKAR GYEREK.Sok mindenben tudnank segiteni egymasnak.Kerlek jelentkezzetek!Telefonszamom: 06-20-464-3738
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó