Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Aki tud segítsen. Otthon végezhető munkát keresek, bármi érdekel, egyébként tanítónő vagyok.
Köszike! Moni
 
 


Szia Mira!

Óraadásra, iskolaelőkészítő foglalkozásra nem gondoltál?
 
 


Sziasztok!

Magyarországon 2 éve működő német (LR) kozmetikai cég keres partnereket vagy vásárlókat, csak rajtad múlik, hogy melyik szeretnél lenni A termékek nagyon jók! Csak ajánlani tudom! Ha esetleg kérdésed lenne írj: nagy.viktoria@tvnetwork.hu

Kép
 
 

 
 

Sziasztok!

Otthon végezhető munka, illetve nem is munka, de pluszpénz kereseti lehetőség...

Szóval találkoztam egy őrült jó dologgal! Ingyenesen lehet csatlakozni egy tözsvásárlói rendszerhez, amiben hétköznapi dolgokat kapunk meg kedvezménnyel. Pl. élelmiszer, ruha, bútor, növény, autó, elektromos cikkek, utazás, wellnesz, pizza és sok-sok egyébb......

Ehhez ingyenesen lehet regisztrálni, nincs semmilyen rizikó benne. Az lenne a fontos hogy minnél többen legyünk, mert akkor a cég több kedvezményt, még jobb feltételeket harcol ki Nekünk!

Nézzétek meg, csatlakozzatok, halgassátok meg a prezentációt és ne csodálkozzatok ha nem értitek meg. Ez teljesen rendben van, többször kell meghallgatni.

Csatlakozzatok, teljesen ingyenes! Nincs kockázata, csak nyerhet vele mindenki!Elég ennyit érteni előszőr a dologból. A többi tudás jön menet közben, ez tuti!

Prezentáció:
http://www.sciennet.com/H035762/index.php?p=13

Regisztráció:
http://www.sciennet.com/H035762/


érd.: reka_gratzl@yahoo.com


Találtam egy weboldalt, amivel tényleg pénzt lehet keresni az Interneten. És a határ a csillagos ég! Nézd meg! Nem bánod meg..

Próbáld ki, csak nyerhetsz vele: http://wmpartner.try.hu/?pid=dynkuc21 (Teljesen ingyenes, sőt már a regisztrációért is rögtön kapsz 1000 Ft bónuszt!)
 
 


Sziasztok!

Üdvözlet mindenkinek, új vagyok itt, szeretnék egy kis segítséget kérni gyed-del kapcsolatban.
Van egy 13 hónapos kislányom, és 2 éves kora előtt szeretnék ismét teherbe esni. A gyed összegével kapcsolatban lenne kérdésem, hogy ugyanannyit kapok, mint eddig, vagy a mostani összeget veszik alapul, és annak a 70 %-át? Sajnos nem mindegy, mert ez az összeg is nevetségesen kevés, de még kijövünk valahogy belőle.

Előre is köszönöm! Szép napot!
 
 


Sziasztok!
Kismamákat, anyukákat keres a Moksa med kft. munkatársnak.
Jó kereseti lehetőséggel.Ha valakit érdekel az írjon a kővetkező email címre s.sziszke@gmail.com de megnézheti a www.moksaelixir.hu/0011 es internetes oldalt.

Sziszi


Sziasztok!

2 pici gyermek mellett végezhető munkát keresnék sürgősen.Ha tudtok valamit,légyszi írjatok.
Köszönöm.

ui:Ja és kérlek,csak igazi munka miatt keressetek,mert úgy is leellenörzöm(volt pár rossz tapasztalatom)
Vendég
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó