Új privát üzeneted érkezett!

Próba
 
 


Szia ZSuzsám!

Na milyen vagyok??? Megtaláltál??
Így jó lesz?? Haggyuk a kismamákat kibontakozni! Ha mi is újra azok leszünk, akkor majd "visszaköltözünk"!
Örülök, hogy Dávid már jobban van! Én is rettentően várom már a jó időt, ma szinte olyan vagyok, mint akit agyonvertek! Reggel alig bírtam kimászni az ágyból!
Tegnap este 1/2 11-re értünk haza, hordjuk még mindig szét a meghívókat. Azért mindenhol illik egy kicsit maradni.

Ha minden jól megy, akkor ha mi felköltözünk Pestre, akkor utána én már ott keresek munkát. De reményeim szerint szeptemberben egy újabb pocaklakóval a hasamban élem gyönyörű napjaimat! És akkor meg veszélyeztett terhesként rögtön első naptól otthon akarok maradni. Ki is iratom magam a francba és legalább együtt leszünk a párommal, nem ingázik annyit, mint egy félnótás!

Holnap megyek az uram után Pestre, és hétvégén meg akarjuk venni a cipőmet! Remélem találok kedvemre valót!
Most megyek, mert meló van!
Pusszantás nektek, szép napot!
 
 


Szia Edoszka!

Ügyi vagy.Kép Nekem eszembe sem jutott új témát nyitni. Én a "Mi nők-barátság" helyre írtam be, mert oda 2002 óta nem írt senki.

Bocsi, hogy csak most írok, de keveset vagyunk itthon mióta ilyen jó idő van. Szinte csak az evésekre járunk haza. Séta, játszótér Dávid nagyon élvezi.
Ma megpróbáltunk vásárolni húsvétra, de olyan sokan voltak, hogy elhalasztottuk holnapra. Bár szerintem akkor sem lesznek kevesebben. Mi most nem megyünk sehová pihi lesz, max. kirándulunk egyet.

Jó vásárlást, válogass kedvedre és vedd meg a legszebb cipőt. Sok sikert hozzá.

Kellemes Húshéti Ünnepeket és Sok Locsolkodót Kívánok! (Vagy kevesetKép )
Jó éjszakát!
Pussz:Zsu

Puszi!

Kép

Kép
 
 

 
 

Szia-mia!

De jó, hogy megtaláltál! Én nem is láttam ezt a "mi nők-barátság" topikot! Az hol van pontosan??? Átmehetünk oda is! Azért csináltam újat, hogy itt nyugodtan levelezhetünk!

Na szóval, tegnap délelőtt voltunk az V. kerültei Kossuth Lajos utcai Ananász esküvő szalonban, és csoda szép cipőket próbálgattam! Volt szatén és bőr. Kettő között vaciálálok (keddig elrakattam), egy ekrü szatén és egy ekrü bőr között. De ahogy már aludtam rá egyet, egyre jobban úgy érzem, hogy a bőrt fogom megvenni, mert azt még talán utána is tudom hordani. HÁt nem kifejezetten olcsó, mert 25 e Ft. Spanyol cipők és csak három havonta hoznak új adagot, úgyhogy azt mondta az eladó, hogy cipőnként 35-41-ig egy-egy darab van, hamar elviszik őket.
Kicsit sokallom, de azt mondta a párom, hogy megkapom!!!:-))) Kedden elmegy érte!

Ezenkívül vettünk még egy nyaklánc-fülbevaló szettet! Ugyan olyan, mint a hajtű! Tök szép lesz együtt, mert passzolnak egymáshoz. Középen van egy ekrü színű gyöngy, körülötte pedig kicsi strasszok.

Mi tegnap voltunk fent a Citadellánál, megnéztük a várost fentről én már ezer éve nem voltam ott. Csodaszép volt. Ma szerettünk volna elmenni az állatkertbe, de délelőtt nagyon be volt borulva, így ugrott a program. Majd máskor!

Most egy kicsit nekiállok festegetni, mert már régen kreatívoskodtam! Te csinálsz valami ilyesmit???? Van valami hobbid???

Nektek is kellemes Húsvéti Ünnepeket és én nem vagyok kis gonosz, úgyhogy csak kevés locsolót kívánok neked!!! Dávid megy az apukájával locsolni??? Elképzelem milyen édes lehet, ahogy kis fekete gatyóban, fehér ingben és csokornyakkendőben locsolkodik!!! :-))) Nálunk a szomszéd kisfiú most már 4 éves, de ő mindig így kinyalja magát!!!!

Pusszi és jó hétvégét!
Edoszka
 
 


Szia Edoszka!

Maradjunk itt. Ez a topik csak a miénk.

Látom sikeres volt a cipőválasztás. Nem olcsó, de biztosan szép és jó minőségű, bóvliért nem kérnek el ennyit.
Minden megvan már a nagy napra. Szupi gyönyörű leszel.

Egy kis városnézés hogy feldobja az embert, igaz. Mi a rendőrtiszti fősuli mellé jártunk fel gyönyörködni a kilátásban. Jó meredek és csak egy kis köves út visz fel, de nagyon tuti a kilátás főleg sötétben.

Mi ma átrendeztük a lakást. Megcseréltük a hálószobát és a gyerekszobát. Így Dávidnak nagyobb helye lett. Az egész napunk ráment, de nem bánom. Nekem jobban tetszik ez a mostani felállás. Az idő amúgy is rossz volt esett az eső, ezért még az időzítés is jól jött ki.

Hát én nem vagyok ilyen kreatív. Régen rájöttem már nekem ehhez nincs tehetségem. Hobbinak nem mondanám, de szeretek kertészkedni, fűnyírás, metszegetés, ültetés. Erre csak nyáron van lehetőségem, sajna. Anyósoméknak van egy nyaralójuk és ott szoktam ezeket csinálni. Anyáéknál nem terem nekem babér a húgom dísznövénykertész és mire én megyek már nincs mit csinálni.
Te miket festesz?

Jó a sok locsolót én sem gondoltam komolyan.Kép
Nem mennek locsolkodni. Majd ha nagyobb lesz, talán jövőre. Most pihenés lesz. Élvezzük a semmittevést.

Jó pihenést! Szép napot holnapra!
Pussz:Zsu

Puszi!

Kép

Kép
 
 


Szia Zsuszám!

Ezer bocsi, hogy nem írtam, nem mentegetőzöm, de egyszerűen nem volt időm. Elkezdődött a melóhelyen a bolondok háza, ráadásul tréningezünk egész hétvégén (ma, holnap, holnapután) reggel 9-17óráig. Jövőhéten bentlakásos tanfolyamra megyek Gárdonyba 4 napra. Egy kicsit okosodom legalább! Szóval nem unatkozom! Úgyhogy nem tudom hogy mikor tudok újra írni neked, talán csak a jövőhét hétvége felé!
Sok mindent festek. Csinálok üvegfestést, matricafestést, szalvétatechnikázást, különböző lakásdekorációs dolgokat! Elég szépen csinálom őket (mások véleménye), meg egy boltba is bedolgozom. Nagyon szeretek festegetni, kreatívoskodni, mert teljesen megnyugszom, ellazulok, még ha ideges is vagyok!!! Kép

Szóval ennyi! Nálunk anyukám ilyen kertészkedős fajta, de amióta betegeskedik nem sok mindent csinál a kertben. Valószínű, hogy csak a virágoskert fog megmaradni. Ugyanis van egy kis üvegháza, abban most saláta és újhagyma van!

Nektek hogy telnek a hétköznapok??? Megszoktátok már az új szobacserét???

Most megyek, megnézem mi van hűtőben, összedobok valami vacsit, mert kezdünk éhesek lenni!

Puszi nektek és élvezzétek ki a hétvégi jóidőt!
Edoszka
 
 


Szia Edoszka!

Gondoltam, hogy sok dolgod lehet. Napközben nincs idő írni, este meg már fáradt az ember mindenhez. Semmi baj írsz amikor tudsz.

Okosodjál csak jó sokat az sohasem árt. Legalább jó helyen van a tréning.
Nagyon ügyes lehetsz ha ilyen sokmindent tudsz csinálni és még boltnak is gyártasz. Nem semmi. Akkor a lakásotokban is sok szép te általad készített dísztárgy lehet.

Jól telnek a napok. Sokat vagyunk levegőn. Délelőtt séta, du. játszótér. Sikerült jól felfáznom (hideg padon ücsörgés), semmim nem fáj csak gyógyit kell szednem. Ezért nem lehet szoptatnom, de Dávid nem reklamál a ciciért. Ennek nagyon örülök. A szobacserével semmi gond nem volt sőt nagyon élvezi a nagyobb helyet. Folyamatosan pakol rámol és iszonyú nagy kupit csinál. De legalább csak az ő szobája van széjjel, és nem az egész lakásba hordja szét a dolgait.
Anyukámék jönnek hétvégén. Tehát nem fogunk unatkozni.

Jó hétvégét! Jővő héten kis zseniként menj haza!
Puszi:Zsu

Puszi!

Kép

Kép
 
 


Szia Zsu!

Ezer bocsi, hogy csak most tudok írni. Már csak egy nap van hátra a képzésből, teljesen hulla vagyok, ma hazajöttem. Nagyon fárasztó, reggel 9-től este 5-ig hallgatni az EU-s projekttervezést, hát ne irigyeljen senki. Szerencsére voltak kiscsoportos munkák, amik feldobták és az előadó (tréner) csaj is nagyon jó.
Sok minden történt azért ebben a pár napban, míg nem jelentkeztem. Ma a párocskám megvette nekem azt a cipőt, amit a múltkor mondtam. Azt az igazi ekrü bőr esküvői cipőt, rettenetesen örültem! :o
Ma délután voltam megrendelni az összes virágot, csokrokat, kocsidíszt, teremdiszitő virágokat. Remélem nagyon szépen megcsinálják, a fő szinek a bordó, az ekrü és a világos sárga. A csokrom csepp formájú lesz és bordó kála, ekrü frézia, mindenféle bogyós növények, diszítő zöldek, szalagok és ekrü gyöngyök lesznek benne. A többi minden vegyes díszek lesznek a lagziban az asztalokon, de a színek ezek maradnak.

Most már csak egy "gáz" van, hogy a gyűrűm nem jön fel a jobb gyűrűsujjamra. A balon tökéletes, sőt még egy kicsit lötyög is, de a jobbra egyszerűen nem bírom felhúzni. Holnap megyek az ékszerészhez, hogy tágítson rajta egy-két számot! Jó mi??? Gondolhatod mit mondott erre az uram???!!!

Ma nagyon szép idő volt, ahogy vezettem hazafelé, sütött be a nap a kocsiba, érzem is az arcomon, hogy ég egy kicsit. Biztos Te is lent voltál a Dáviddal a játszótéren, vagy nagyokat sétáltatok! Meg kell becsülni a jó időt, mert 7végére lehülést és esőt mond. Még jó hogy ezen a 7végén nem lesz semmiféle munkahelyi malőr, és ha szar idő lesz, ülhetünk otthon! Kép

Veletek történt valami érdekes???? Tényleg a Dávid beszél már??? Mi volt az első szó, amit kimondott????

Na pusszantalak, bekapok valamit, mert nagyon éhes vagyok!
Jó legyetek és további szép napot!
 
 


Szia Edoszka!

Nem is számítottam rá, hogy ilyen hamar írsz. Azt hittem csak később lesz időd benézni ide. De azért örülök ám.Kép

Nem lehet egyszerű az idődet beosztani, hogy mindennre elég legyen. Most nem irigyellek. Egyszer vége lesz. Kitartást!!!

Nagyon szépek lesznek a virágok az alapján amit leírtál. Már nincs is sok idő a nagy napig. Belegondoltál már. Nemskára bekötik a fejedet.Kép Hogy fogod használni a nevedet?

Mi nagyon élvezzük a jó időt. Már sok játszópajtásunk van a játszótéren. Remélem a rossz idő nem tart sokáig. Hideg lehet attól még lehet levegőzni, csak az eső nem kéne.
Holnap játszóházba megyünk zenés foglalkozásra. Nagyon kíváncsi vagyok tetszik-e majd Dávidnak. Még most megyünk először.
Beszéd nem igazán az erőssége. Inkább halandzsázik, és ismételget 2 betüs kifejezéseket.
Konkrétan csak hoppá(ez volt az első szó), vau-vau, jaj amit mond. Persze mamama, bababa, papapa mondja de nem röviden.

Mára ennyi, fáradt vagyok megyek elteszem magam holnapra.
Könnyebb napot holnapra! Jó éjt!
Zsu

Puszi!

Kép

Kép
 
 


Szia Zsu!

Úgy látszik már mindketten ilyen késői levelezők leszünk?? Én is csak késő este jutok net közelébe.

A névhasználat esetünkben elég egyszerű, felveszem a "né-t" és megtartom a leánykori nevemet is. Szerettem volna az ő vezetéknevét felvenni meg az én keresztnevemet, csak elég hülyén hangzana! Így maradt az első variáció.

Ma elég pörgős napunk volt, itt vagyunk fent Pesten. Még tegnap este feljöttünk. Délelőtt takarítás ezerrel, ebédfőzés, mire a Bélus megjön a melóbol. Utána elmentünk a Metróba, mert számítógépasztalt akartunk venni, (ott látott valamit), de pechünkre már elfogyott. Aztán elmentünk a Camponába a menyasszonyi boltba, mert szóltak hogy kész van az öltöny. Nagyon szép lett, fel is próbálta a kedvesem. A főpróbát 22-ére beszéltük meg, akkorra teljes puccparádéban kell ott lennem! Kép
Aztán beültünk mozizni, ismét sikerült egy nagyon jó filmet kifogni, megnéztük a "Randigurut"! Nekem nagyon tetszett, nem tudom, hogy láttátok-e??
Holnap megyünk a Cirkuszba, megnézzük este a Jégvilág előadását. Már meg is vettük a jegyeket. Lesznek jegesmedvék, galambok, macskák és ez mind-mind jégen!!!! Majd elmesélem, nagyon kíváncsi vagyok!!! Mi még sohasem voltunk a Fővárosi Nagycirkuszban, épp itt volt az ideje. (második gyerekkorunkat éljük):o

Nektek mi lesz a 7végi program???

Na most megyek, mert leragad a szemem! Jó éjt neked (hátha még fent vagy!)
Pusz: Edosz
 
 


Szia Edoszka!

Bocsi de nem volt időm írni. Jó sűrű programunk volt. Szombaton egész nap nagymamáztunk, vacsira értünk haza,este a férjem és a barátja játszottak a gépen így én hozzá sem jutottam. Ma vendégeink voltak délután.11 hónapos a kislányuk így Dávidnak is volt partnere. Nagyon tündérien játszottak de állandó figyelmet igényeltek. Így ma is jól elfáradtam.

Na milyen volt a cirkusz? Biztos élvezted. Mi már nagyon régen jártunk ilyen helyen. De majd bepótoljuk,lassan Dáviddal is lehet menni. Én a Planetáriumba szeretnék eljutni, remélem összejön.

Én is így használom a nevem. Egy baj van csak vele, hogy a hivatalos aláírásnál alig fér el a kijelölt helyre, így mindig rövidítek ha lehet. De ha választhatnék még egyszer akkor is így venném föl a nevet.

Kevésbé strapás hetet kívánok mint az előző volt.
Jó éjt!
Pusssz:Zsu

Puszi!

Kép

Kép
 
 


Szia Zsuzsa!

Már biztosan azt hiszed, hogy eltüntem a térképről, majdnem jól gondoltad! De most van szabad 10 percem, úgyhogy két pályázati költségvetés között pihenek egy kicsit, írok neked meg iszom egy kv-t!
Velem jó sok minden történt az elmúlt két hétben. Munkahelyen kifacsarnak, épp itt az ideje, hogy ma vagyok utoljára, és most két hét hawaii!!!
Jövőhéten kezdődik az összes szépülési procedúrám, már alig várom, kozmetika, szolárium, műköröm, pedikűr, masszázs, fodrász! Minden napra beosztottam valamit! Kép

A többi előkészülettel úgy néz ki hogy megvagyunk az esküvőt illetően! Nekem kell még egy bordó szinű nyakláncot, bizsut vennem a menyecske ruhámhoz, a vőlegénynek meg egy bordós inget! Holnap megyek a főpróbára, nagyon remélem hogy bele fogok férni a szoknyámba, összesn 3 kilót sikerült leadnom. NEm sok, de sokkal jobban érzem magam! Ha meg nem lesz jó a ruha, majd valahogy rám igazítják, van egy hetük! Ez a dolguk! Kép Én már nem görcsölök a fogyókúra miatt!
Remélem jövőhét szombaton jó idő lesz, mert ha nem hülyét kapok! Szurkolj!!!!!

Holnap este lesz a leánybúcsúm is, a csajok szervezkednek valamit, fent leszünk Pesten! A párom nem nagyon akart menni sehova, de azért elmegy sörözni a barátaival.

Anyukám sikeresen végigcsinálta a sugárkezeléseket, április 10-én kapta az utolsót, most már sokkal jobban van, tegnap voltak apuval MRI-n. Hála Istennek minden nagyon jó, úgyhogy bízunk a sikeres és komplikációmentes műtétben. Ez május közepére várható.

Az esküvő után meg elmegyünk egy rövidke nászútra Zalakarosra, az Aqua Med AquaCity Hotelba! Már alig várom!!! PIHI!!!!!!

Ti veletek mi minden történt??? Sok minden mesélj!
Millió pusszi: Edoszka
 
 


Szia Edoszka!

Továbbra sem unatkozol látom. Arra gyanakodtam, hogy előnászútra mentetek mert volt egy kedvező ajánlat.
Pihend ki magad a következő héten, hogy szép legyél nagy napra.
Jó hír, hogy anyukád jobban van.A műtéttel sem lesz semmi gond meglátod.

Mi sem unatkoztunk. Ha tehettük csatangoltunk minden felé. Múlt héten kertészkedtünk egy kicsit. Ezt szó szerint értsd, mert Dávidtól nem igazán lehetett. Teraszos megoldású a kert és mindig azt kellett nézni honnan fog legurulni, mert hát veszélyérzet az semmi. Az eső kicsit betett nekünk 2 napra bezárva voltunk.
Tegnap családi cipővásárlást tartottunk Dávidnak, egész jól tűrte a próbálgatást. Lufit is kapott így megvolt az öröm. Hétfőn kap oltást bízom benne ezt is olyan jól viseli majd mint az eddigieket.
Most készülünk anyósomékhoz, mert névnapi köszöntés lesz, ebéd, süti...stb.

Hogy sikerült a lánybúcsú? Jót mulattatok?

Bocsi nincs időm többet írni , majd jelentkezem.
Jó pihenést a mai napra!
Pussz:Zsu

Puszi!

Kép

Kép
 
 


Szia Zsu!

Dejó, hogy ilyen gyorsan válaszoltál! Már úgy égett a fejem, hogy eddig nem írtam, de ígérem, mostanság szorgalmasabb leszek!
Húúúúúúúú, nagyon jó volt a leánybúcsú, a csajok kitettek magukért. Összesen 5-en voltunk. Először is Görög étteremben voltunk a pesti rakparton. Nagyon jó kis hely, nagyon jó fej pincérekkel! Körbeugráltam minket. Vacsiztunk,megittunk két üveg vörös mazsolabort, megkaptam az ajándékokat, Kép (combfix, alul kivágot bucsi, harisnyatartó, stb. ) éjfélkor tüzijátékos gyümölcskehely, meg valami ütős koktél, aztán meg szórtuk ezerrel a komfettit egymás nyakába! Éneklés ezerrel........... még a pincérek is gratuláltak! Kép Aztán kocsiba pattantunk, betévedtünk egy UP side Down nevű bárba! Hát mondanom sem kell, hogy volt egy pár buzi, úgyhogy fél óra múlva lekoccoltunk. De jó volt nagyon a zene, jót táncoltunk. Utána meg elmentünk a B7-be! Az meg nagyon igényes hely! Hajnalig táncoltunk, 4 óra után értem haza! Fél 12-kor keltem fel, a párom addigra megfőzte az ebédet, úgyhogy nagyon jó dolgom van.

Röviden ennyi volt a tegnapom. Ma pihizünk, észhez térünk, sétálgatunk ilyesmi.

Most megyek, mert ebédelünk.
Puszi nektek és további jó hétvégét!
Edoszka
 
 


Szia Edoszka!

Már írtam egyszer( vasárnap vagy hétfőn ) de ezek szerint nem sikerült.Kép Pedig akkor megjelent az üzi.

Nem semmi buli lehetett. Jó kis ajándékokat kaptál, tessék bevetni a nászéjszakán.Kép
Azt tudtad, hogy az esküvőn kell lenni rajtad vmi újnak, vmi kölcsönkapottnak és vmi kéknek. Nekem azt mondák, hogy ez szerencsét hoz.
Hol tartassz a szépítő kúrával?

Dávid hétfőn oltást kapott, éjszaka nem aludtunk valami sokat. Így kedden kicsit zombi voltam. legszívesebben aludtam volna, de már 2 hete megbeszéltük a kollegámmal, hogy megyünk a dolgozómba, majd hozzá. Így egész nap úton voltunk. Kismoszat mintagyerek volt, egy szavam sem lehet. Este alig vártam, hogy ágyba kerüljek.
Ma nagymama nap volt, és én úszni mentem. Nagyon elfáradtam, jó izomlázam lesz. Büszke vagyok magamra, mert 1 órát úsztam megállás nélkül. Így ma sem kell ringatni.
Hát ennyi mára, megyek mert még vár egy kis mosogatás.

Jó éjt!
Szépülj tovább holnap!
Pussz:Zsu

Ui:Szerdán írtam,de nem sikerült elküldeni.

Puszi!

Kép

Kép
 
 


Szia Edoszka!

Már csak egyet kell aludni és bekötik a fejedet. Gondolom már addig nem jelentkezel, mert van elég dolgod. Ezt az üzit is csak később fogod olvasni. Ezért:

GRATULÁLOK! NAGYON NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK MINDKETTŐTÖKNEK!!!

A szombati nap a tiéd, ne foglalkozz semmivel csak magatokkal, csinálj mindet úgy ahogy neked tetszik.
Kívánok még emlékezetes nászéjszakát,vesd be a csajoktól kapott sexi dolgokat.
A nászúrta is minden jót, élvezzétek egymást, és pihenjetek.

Ha majd lesz időd várom a beszámolót mindenről.

Addig is minden jót, szép napot, és készülj a holnapra!
Pussz:Zsu

Puszi!

Kép

Kép
 
 


Szia Zsu!

Itt vagyok!!!! Kép Mostmár feleség lettem. Nagyon jól sikerült a lagzink, mindenki szuperul érezte magát. Most kezdünk magunkhoz térni, eddig pihentünk a fáradalainkat.
A szombati napunk nagyon zsúfolt volt, reggel rohantunk megnézni a dekorációt a szabadidőparkba, aztán mentem a kozmetikushoz sminkre, utána fodrász (feltűzte a hajam), utána jött a barátnőm öltöztetni, délután 2-re készen is lettem. Fél 3-ra mentünk a fotóshoz, éppen hogy fél 4-re hazaértünk. 4-kor volt a leánykikérő, utána meg irány a házasságkötő terem. Mindketten meg voltunk egy kicsit szeppenve, ez látszik is a fotókon. 6-kor lementünk a szabadidőparkba és a vőfély vezetésével ment minden mint a karikacsapás. Egy kicsit izgultam, hogy nehogy valamit elrontsunk, de ennél jobban nem is sikerülhetett volna. Nagyon boldogok vagyunk, tök élveztük az egészet. Volt bűvész, bolond menyasszonyok, tánc ezerrel (én egész este roptam) és képzeld alig volt másnapra egy kicsi izomlázam. Hajnali 5-ig volt a buli, utána mentünk haza.

Nászútra végülis nem mentünk, mert abból a pénzből inkább megvettük a hálóba a gardróbszekrényt. Majd elmegyünk nyáron egy fullos tengerpartra. Már két napja vásárolunk ezerrel minden hasznos cuccot a lakásba,barkácsolunk szépítjük a lakást, nagyon élvezem. Sajna csütörtökön már megyek dolgozni, eddig tartott a pihi. Szeretnék minél előbb feljönni Pestre dolgzni, remélem sikerül majd egy jó melóhelyet találni. Újra elkezdem küldözgetni az önéletrajzomat.

Megpróbálok küldeni egy-két fotót magunkról, remélem sikerül.

Elérheted a következő helyen: www.korrektaudit.hu/edpokepek


Na ezek vagynk mi! Ilyennek képzeltél?????
Szerinted milyenek vagyunk???
Puszi és irjál!!!!
Nagyon várom!
Edoszka
 
 


Szia Edoszka!

Bocsi most én nem tudtam írni. Múlthéten pénteken elmentünk anyukámékhoz és csak csütörtökre jöttünk haza. Majd ballagáson voltunk, és csak most lett időm írni.

Még egyszer gratulálok. Nagyon jól néztetek ki, szépek voltatok. Tényleg szupi ruhát sikerült választani. A hangulat is jónak látszott a képeken. Bevallom őszintén nem képzelem el milyenek vagytok (nem is beszéltünk erről), de nyugodj meg teljesen normális, aranyos párnak tűntök a képek alapján.
Igazatok van a nászúttal, majd elmentek egy jó kis helyre nyáron és ott össze lehet hozni a kis trónörököst.

Na milyen feleségnek lenni, más érzés, vagy nem változott semmi?
Én annak idején nagyon büszkén mászkáltam mintha rám lett volna írva mi történt. Ezzel ellentétben ha valahol be kellett mutatkoznom mindig a lánykori nevemet mondtam, nem szándékosan.

Megyek mert felébredt Dávid.
További szép napot!
Pussz: Zsu

Puszi!

Kép

Kép
 
 


Szia Zsu!

Először is köszönjük szépen a gratulációt, kedves vagy! Azok a fotók amelyeket Te láttál, azok nem voltak túl jók, de most megpróbálok a fotós által készített képekből küldeni. Ezek tényleg jók és rendesen látszunk rajta!
Jó érzés feleségnek lenni, bár semmi különös nem változott, csak a nevem. Én is büszke vagyok nagyon rá, mindenkinek megpróbálok az új nevemen bemutatkozni. (már amikor nem tévesztem el-még a megszokás).

Hogy telt a hétvégétek??? Nekünk elég nyüzsisen, voltunk szombaton Fehérváron ballagáson, (ezzel el is ment az egész napunk) vasárnap fűnyírás, szülőlátogatás, bevásárlás, jövés menés!

Ma ha minden igaz, akkor január vége óta, február eleje óta, (akkor még megvolt a pocaklakóm) ma megyek vissza először újra tornázni. Már hiányzik a torna, a lányok, az a fajta nyüzsi, meg igazából jót is tenne a mozgás. Holnap biztos izomlázam lesz!!! Már várom, 6-kor indulok!

Na csatolok pár képet, ha nem sikerül, ne haragudj!
Vigyázzatok magatokra és legyetek jók!
Edoszka
 
 


Szia Edoszka!

Nekünk most hála az égnek nem volt mozgalmas hétvégénk. Szombaton itthon voltunk, közös családi semmittevés. Vasárnap du. anyósoméknhoz mentünk. Nem tudom nálatok milyen idő volt, itt nagyon fújt a szél egész hétvégén és szerintem hideg is volt. Nem vágytunk sehová, ebben biztos benne volt, hogy nem voltunk itthon múlt héten.
Hétfőtől megy minden a megszokott napirendben. Talán annyi, hogy először vágtam le Dávid haját. Egészen jól tűrte nem sírt csak folyton mozgatta a fejét, mert látni szerette volna a hajvágó gépet. Tehát semmi izgalmas.

Na milyen volt a mozgás? Izomláz van?
Ha sikerül akkor én is megyek a héten usziba. Nagyon jól esett múltkor, így elhatároztam megyek mindig ha lesz rá időm.

Szép napot holnapra!
Jó éjt!
Zsu

Puszi!

Kép

Kép
 
 


Szia Zsu!

Egy kicsit már megint megkéstem az írással, ne haragudj! Nálunk sem történt mostanában semmi extra, a melóhelyen nagyon sok munkánk van, készülünk egy 3 napos rendezvényre. Tótum-faktum mindent beleértve mi csinálunk, az utolsó rajzszög beveréséig!
Biztos édes lehet most a Dávid hogy levágtad a haját. Van most új kép az albumotokban??? Töltöttél fel??? Szívesen megnézném! Kép
Képzeld a férjuram csinált egy nagyon jó kis összevágott anyagot az esküvőről és feltette a netre. Itt tudod megnézni: www.korrektaudit.hu/edpokepek Hangszórót is kapcsolj be hozzá. Az elején várni kell egy kicsit, amíg betölti a képeket, zenét (7 MB). Legalább 100 kép fent van! Most legalább normálisan meg tudsz minket nézni!
Remélem tetszeni fogunk! Kép
Mi most itt vagyunk fent Pesten, szépítgetjük a lakást. Holnap elmegyünk a Max City-be, ez egy új lakberendezési áruház, bevásárlókp. Hallottál róla??? Majd leírom miket lehet kapni!

Igen volt egy kis izomlázam a hétfői torna után, de a csütörtöki edzésre elmúlt. Melyik usziba jársz??? Nincsen itt valami jó aquafitness vagy ilyesmi????

Na most megyek, mert az kicsiférjem nem talál valamit! Segítek neki!!
Pusszancs és jó éjszakát!
Edoszka
 
 


Szia Edoszka!

Nagyon jók a képek. Ügyes fotósotok volt.

Van új kép de még nincs felrakva. Még levágott hajú sajna nincs, mert simán elfelejtettük, hogy lefotózzuk Dávidot. De ami késik nem múlik.
Holnap mi sem leszünk itthon. Megyünk a hétvégi bungallóba ahol kb. 1 hónapja voltunk. Megint lehet egy kicsit kertészkedni.

Nem hallottam még erről az áruházról, hol van? Új, most nyitott? Mióta itthon vagyok gyesen azóta kicsit le vagyok maradva.

Én a Kondorosi usziba járok. A XI. kerben van, nem messze tőlünk. Gyalog kb. 10 perc a lakásunktól. Úgy tudom van aquafitness is, sima konditerem is, és aerobic is. Én még egyiket sem próbáltam. De a játszóteres anyukák közül már voltak aquafitnessen, ők azt mondják jó.

Jó pihenést a hétvégén!
Pussz:Zsu

Puszi!

Kép

Kép
 
 


Szia Zsu!

Egy kicsit megkéstem az írással, úgyhogy most bepótolom. Na milyen volt a hétvégi bungallótokban??? Miket csináltatok??

Voltunk a MaxCity-ben, nagyon tetszik nekünk. Úgy kell elképzelni, mint egy plázát, ahol sok bolt van. Ezek a boltok mind bútor és lakgerendezési boltok, tágasak, nagyok, kiállítva rengeteg ülőgarnitúrával, ággyal, szekrénnyel, fürdőszobai, konyhai dolgokkal. Szóval lehet válogatni. 3 emeletes, fent vannak az éttermek, kávézók, a másik két szinten pedig a boltok. Mi onnan fogjuk megrendelni az ülőgarnitúránkat, már múlt héten kinéztük. Kép Kép

A függönyt is elhoztuk már a függönyöstől a hétvégén karnist fúrunk és függönyözünk. Lesz mit csinálnunk már megint, nem fogunk untakozni!

Ti mit terveztek a hétvégére?
Na mi van a gyerekprojekttel??? Lassan vége a májusnak! Próbáltoztatok már??? Mi már nagyon szeretnénk, ha augusztus lenne!! Kép

Olyan álmos vagyok és fáradt egész nap, nem tudom mi van velem! A férjem is elég nyűgös, hiába ittunk meg már fejenként egy liter kávét! Jön a meleg!!!

Most megyek, mert nemsokára vendégeink lesznek utána meg megyünk vacsizni!!!!

Na pusszantás nektek és most már én is várok a Dávidról és rólad fotókat!!
Pussz: Edoszka
 
 


Szia Edoszka!

Sajnos nem úgy alakult a hétvégénk ahogy terveztük. Szombaton esett és vasárnap délelőtt is, így nem mentünk. Hétfőn ugyan elindultunk, de nem értünk oda. Útközben fel akartunk venni egy kézi fűszegélyvágót a férjem munkahelyének telephelyéről , de betörtek hozzájuk és a rendőrökkel töltöttük a fél napunkat. Hát így jártunk.Kép
Ráadásul még hab a tortán a gyerek este bevágta a szobájának az ajtaját úgy , hogy mindannyiam bent voltunk. Jól beragadtunk és be kellett törni az ajtót. Ez nem a mi hétvégénk volt.Kép Most már nevetek rajta, de akkor kicsit bosszús voltam.
Erre a hétvégére már nem terveztünk semmit nehogy megint csalódjunk.

Gyerekprojekt indul de még semmi. Majd jövő hónapban, hátha. Nem mehet minden elsőre.
Ti egyáltalán nem próbálkozhattok addig? Ha véltelenül összejönne akkor az baj orvosi szempontból?

Dávidról raktam fel 3 új képet az albumba.(bufo Dávid) Csak ennyit sikerült, mert a többit kicsinyíteni kellene, sajnos én ehhez buta vagyok. Ki kell ábrándítsalak nincs olyan kép most amin mi is rajta vagyunk. Régi van. Ha adsz egy e-mail címet küldök képeket.

Szépen haladtok a lakással. Már biztos egészen jól néz ki. Csak így tovább.

Megyek mert leragad a szemem.
Jó hétvégét!
Pussz:Zsu

Puszi!

Kép

Kép
 
 


Hello Zsu!
Na végre sikerült leülnöm a net elé, úgyhogy most írok pár sort. Jól megjártátok azt a hétvégét, minden összejött nektek. Velünk nem történt mostanság semmi extra.

Én múlt hétvégén végig dolgoztam, volt egy 3 napos hétvégi rendezvényünk, (a megváltozott képességű emberek élethelyzeteinek bemutatása volt a cél, fellépőkkel, iskolákkal, kerekesszékes labiritussal, vaksátorral, különböző jelnyelvi játékokkal, fórumokkal, előadásokkal) Minden munkatárs hulla volt már vasárnapra. Hétfőn ugyanúgy mentünk dolgozni, mintha mi sem történt volna. Én holnap lecsúsztatom az egyik napot. Holnap délelőtt megyek itt pesten egy fejvadász céghez állásinterjúra. Voltam szerda délután is, az jól sikerült, várom a folytatást. Egyre jobban orientálódom ide Pest felé, jövök a kicsi férjem után. Kép

Mi most egyenlőre nem nagyon próbálkozunk a gyerekprojekttel, de a formáját gyakoroljuk védekezve. Nem tudom mi lenne, ha összejönne, talán már meg lehetne tartani, végül is 3 hónapon már túl vagyunk. Szerintem nem lenne elragadtatva a doki, ha összejönne, merthogy nem hiába mondta, hogy a fél év, az fél év.

Várom az képeket, a mail cimem: keresztury_edit@enternet.hu

most megyek, mert holnapra ki kell pihennem magam, mert elég fáradt vagyok!!!
Pusszancs és jó 7végét!
Edosz
 
 


Szia Edoszka!

Nagy hajtás van nálatok, nem irigyellek. Kitartást egyszer lesz lazább is.
Drukkolok az álláskereséshez.

A múlt hétvégén végre sikerült egy kicsit kirándulni.Kép Visegrádon voltunk, jót ettünk sétálltunk az erdőben... meg amit ilyenkor szokás. Dávid nagyon élvezte alig lehetett elrángatni a patak mellől, folyton kavicsot dobált.
A héten semmi érdemleges nem történt, szokásos hétköznapok .
Most nem megyünk sehová, mert a férjem dolgozik.Kép Nem volt feldobva, hogy szombaton is 5-kor kell kelnie.

Találtam néhány képet és küldöm. Nem valami jók , de a többin még ennyire sem látszunk, vagy iszonyatos bamba arcot vágunk.

Jó pihenést hétvégére!
Pussz: Zsu

Puszi!

Kép

Kép
 
 


Szia Zsu!

Itt vagyok ám! Nem vesztem el, csak egy kicsit eltüntem. De ne izgulj nincs semmi rossz, sőt jó dolgok. Elkezdtem állásinterjúkra járni Pestre, több cégnél már voltam is. Volt olyan ahol már a második körben is ott voltam. Tegnap voltam egy ilyenen, és holnap is egy második körösre megyek!
Egyenlőre nem kiabálok el semmit, egy kicsit babonás vagyok ilyen szempontból.
De amint sikerül Pesten munkába állnom, rögtön szólók. Már alig várom, hogy végleg felkerüljek Pestre, a férjecském mellé és együtt élvezhessük az élet rögös útjait!
JAJ!!!! Mig el nem felejtem! Nagyon szupik voltak a fényképek, megkaptam őket. Nagyon aranyosak vagytok, a Dávid meg egyszerűen tündéri. Látom a Te férjecskéd is olyan kopaszos, mint az enyém! Kép
Az a kép a legaranyosabb, amelyiken állva fogod a Dávidot és a fejét a Te fejedhez szorítod és vigyorogtok!!! Az nagyon tetszett!!! Kép
Ti mit csináltok mostanában??
Mentek valahova nyaralni???
Ha nekem sikerül az állás, akkor most nyáron biztos nem megyünk tengerparti nászútra. A próbaidő mindenhol 3 hónap, elég furi lenne, ha ebben az időszakban mennék el nászútra. Szóval ez van nálunk.
Múlt hétvégén megnéztük a moziban a Madagaszkár című animációs rajzfilmet. Nagyon jó volt, jókat nevettünk. Ti néztetek valami jó filmet mostanában?

Na megyek, készülgetek még a holnapi interjúra egy kicsit, aztán megyek alukálni, hogy friss legyek holnapra! Gondolj majd rám, délután 4-kor! Akkorra kell mennem!

Jó éjszakát nektek, sok puszi!
Edoszka
 
 


Szia Edoszka!

Gondoltam, hogy elfoglalt vagy. Munka és álláskeresés nem hagy sok szabadidőt.
Továbbra is drukkolok, hogy minnél hamarabb sikerüljön valami jó kis munka.
Nem lehet könnyű ennyit utazni. Gondolom hétvégén már mindig Pesten vagytok.
Hogy álltok a lakással? Megérkezett már a bútor amit rendeltetek?

Mi már nem vagyunk Pesten. Szombaton jöttünk anyáékhoz Nyíregyházára. Holnaptól kezdődik az úszás nekem. Már várom, remélem jó lesz. Dávid nagyon élvezi az ittlétet nagyinál, csak a feneke nincs kinyalva. Jól elkényeztetik 4 hét alatt, alig fogom tudni helyrehozni. Szerencsére délelőtt van órám így csak fél napig hagynak rá mindent.

Nyaralni nem megyünk idén semmi izgi helyre, max belföldön 1 hét valahol.

Köszi a szép szavakat a képekről. Bár nem mind jó, de ez van. Csináluk itt is néhány képet majd abból is küldök.

Most befejezem, mert holnap nem szeretnék elkésni. Kicsit elszoktam attól, hogy időre kell mennem valahová.
Sikeres jövő hetet!
Jó éjszakát!
Pussz:Zsu

Puszi!

Kép

Kép
 
 


Szia Zsu!

Kép Itt vagyok újra! bi-bi!!! Képzeld sikerült az állás, amit szerettem volna, összejött, úgyhogy mostmár múlthét óta itt Pesten dolgozom, vagyis Budaörsön. Megtörtént a felköltözés, össze-vissza cuccoltam, felhoztam annyi ruhát, hogy a férjem majd elájult, hogy ezt hova fogjuk mind rakni. Azóta kellett vennünk két másik ruhásszekrényt, úgyhogy most már elférek!! Kép

Az új munkahely szupi, mindenki nagyon kedves és segítőkész velem, és szerintem hamar be fogok illeszkedni és sikerül átvennem a melót attól a lánytól, akinek a munkáját fogom végezni.

Milyen volt Nyíregyházán?? Ott vagytok még, vagy már hazajöttetek??? Milyen volt az úszás??? Ilyenkor te úszást oktatsz??? A férjed is ott van ilyenkor veletek???

Ma lent voltunk Dunaújvárosban, apuék cége focikupát szervezett és ez mindig nagy banzáj szokott lennni. Volt 6 csapat, körmérkőzések, aztán meg svédasztalos kajálás, eredményhirdetés és utána ráadásnak egy kis grillezés. Nemrég jöttünk haza ide pestre. (olyan jó, hogy most már ezt nevezem otthonnak!!!) Jól elfáradtunk, kiszívott minket a nap, főleg a férjemet, mert ő nem elég hogy focizott, de olyan piros (leégett), hogy szerintem kapott egy kis napszúrást.

Holnap nem tudom, hogy mit csinálunk, majd kitalálunk valamit, bár nekem egy csomót kéne vasalnom! Kép

Zsuzsa, te mikor szeretnél visszamenni dolgozni?? Meddig leszel otthon a Dáviddal???

Na pusszi nektek, legyetek jók, és élvezzétek a holnapi napsütést!
Én most megyek aludni, kezdek álmosodni!
Jó éjt!
Edoszka
 
 


Szia Edoszka!

Gratulálok az álláshoz. Illeszkedj be hamar.
Mit szóltak az előző m.helyen mikor kiléptél? Vagy már tudtak róla, hogy menni készülsz?
Na milyen mindig együtt lakni, nem pedig ingázni?
Hogy jársz ki, busz vagy kaptál kocsit?

Mi szombaton jöttünk haza. Szuper volt. Dávid folyamatos kényeztetést kapott. Élvezte, hogy mindenki körülötte ugrál és ki is használta. Egész nap az udvaron volt csak aludni vittük be. A kutyákkal nagy haver lett. Kézből etette, ölelgette őket, még a szájukba is benyulkált.

Az úszás nekem egy kis feltöltődést jelentett. A gyerkőcök aranyosak voltak és sokat fejlődtek. Remélem a szülők is így látják. Az oktatás végén kaptam tőluk virágot és csokit is. Nagyon meglepődtem, de jól esett.
Egy volt rossz, a férjem dolgozott így csak hétvégenként tudott utánnunk jönni. Dávidnak is és nekem is hiányzott. De minden nap többször beszéltünk telefonon így jó kis számlánk lesz.

Hát itthon katasztrófa állapotok vannak. Bele kell vetnem magam a takarításba. Csak az a baj Dávid is úgy gondolja segít és mindent duplán kell csinálni.Így ma alig jutottam előre, de legalább majdnem mindent kimostam.

Na mára ennyi. Megyek mosogatni.
Jó éjt! Szép napot holnap!
Pussz:Zsu

Puszi!

Kép

Kép
 
 


Szia Zsu!

Ezer éve nem írtam már neked! Eszembe jutottatok, úgyhogy gyorsan el is kaptam az alkalmat, hogy pötyögjek pár sort. Nem is tudom hol kezdjem.
Na szóval, már egy hónapja nyomom az ipart itt fent Pesten, vagyis Budán. A melóhely tetszik, igen sokrétű a feladatom és bőven van mit csinálni. Már egész jól beilleszkedtem, a kollégák nagyon befogadóak, így abszolút nem volt semmi gond. A feladatomat is már egyedül csinálom, bár még van mit kérdeznem!
Dolgozni kocsival járok, de az a sajátunk. Szerencsére a cég fizet egy kis benzinhozzájárulást, úgyhogy nem olyan vészes. Kiszámoltam egyébként, háztól házig 13 km. Tehát naponta 26 km. Szerintem az Pesten abszolút nem vészes, főleg, hogy kifelé megyek a városból, mindig lehet haladni, csak ritkán van dugó.

Sokkal jobban élvezem az együttélést és hogy hála égnek már nem kell ingázni. Jó együtt lenni esténként, együtt dumcsizni, tévézni, beszélgetni, főzni.

Képzeld múlthéten voltam a Béres Alexa fitness termében. Most elhatároztam, hogy rendszeresen fogok járni. Legalább egy héten 3-szor. A múltheti aerobiktól olyan izomlázam volt 3-4 napig, hogy alig bírtam menni. Kép
Holnap megyek újra. Már várom!

Tök jó lehetett nektek anyudéknál, az mindig jó, ha a szülők egy kicsit leveszik a terhet a vállakról.
Gondolom jó színed van már!???? Mentek még valahova a nyáron???
Nekünk most már teljesen úgy néz ki, hogy csak szeptember végén tudunk elmenni nászútra. Márcsak azért is mert, nekem addigra jár le a próbaidőm, meg a férjem sem tud előbb eljönni szabira. Úgyhogy majd akkor kinézünk valami utat, aztán hajrá!!!
Nekem egyébként már nagyon mehetnékem van, de az vigasztal, hogy minden hétvégén csavargunk valami tó mellett.

Meddig szándékozol Dáviddal otthon lenni??? Otthon maradsz 3 évig??? Mi van a kistesó projekttel??? Nálunk most már biztosan tolódik egy, másfél évet. Most bedolgozom magam, aztán majd utána megyek szülni. Remélem nem lesz késő. Te hány évesen szülted a Dávidot????
Tényleg mond már értelmes szavakat a kis Drága???

Na pusszantalak, megyek kiteregetek a mosógépből, meg még eltakarítom a vacsora romjait!
Jó éjszakát nektek és holnapra szép napot!
Pusszantás: Edoszka
 
 


Szia Edoszka!

Örülök, hogy írtál, már azt hittem teljesen bedarált az új meló. Jó, hogy ilyen gyorsan beilleszkedtél.
Irígykedek rád a mozgás miatt, én nem tudom mikor jutok el ilyen helyre. Nagyik dolgoznak és Dávidot nincs kire hagyni. Ha néha mégis vigyáz rá anyósom akkor mindig van fontosabb elintéznivalóm.

Most a változatosság kedvéért újra anyáéknál vagyunk a hét végéig. Sajnos mi sem tudunk nyáron elmenni sehová. A férjem nem tud elszabadulni, még hétvégén is dolgozik. Eddig 3 szabad hétvégéje volt június óta. Viszont eldöntöttük, hogy november végén vagy december elején megyünk valami meleg helyre természetesen visszük Dávidot is. Már várom ,ez lesz az első igazi "nyaralás" hármasban.

Dáviddal 3 évig itthon leszek, mert szeretnénk még egy gyerkőcöt. A másodikkal majd elválik meddig tudok itthon maradni. A baba projekt nálunk is tolódik a nyaralás-telelés miatt, mert nem szeretnék nagy pocakkal menni. Október november az újabb időpont.
Dávidot 28 évesen szültem, így még a második babával sem csúszok ki az időből szerintem. Te most hány éves vagy? Ha 30 fölött szülsz ma már az sem gond, sokan vannak akik nem vállalják hamarabb.
A beszédtől még távol állunk, de már mond néhány szót.A "nem" már profin megy, hoppá, mama, hű-ha, pá-pá, boci, porcí(porszívó). Hát ennyi.

Na pusszantás megyek, mert Dávid kicsit akaratos az udvarból feljövő hangokat hallva.

Szép napot holnapra!
Pussz:Zsu

Puszi!

Kép

Kép
 
 


Szia Zsu!

Nem tünök el soha, csak egy kicsit ki szoktam maradozni. Kép Én itthon ritkán jutok a gép elé, a férjem állandóan ül rajta. De most meccset néz, úgyhogy enyém a pálya!
Igen hála égnek sikerült beilleszkednem, már telejesen egyedül csinálom a feladatomat. Csak ne csörögne egész nap az a rohadt telefon! Mindig kell valakinek valami, tele van már post it-ekkel az asztalom! :-)
Én most júniusban múltam 27 éves. Szerintem még én is benne vagyok a korban, bár már ideje lenne megszülni az első gyerkőcöt. Ha belegondolok, hogy már mekkora pocim lenne, ha pocilakó megmaradt volna! Már 7 és fél hónaposak lennénk! :-)

Sajnálom szegény férjedet, hogy ennyit dolgozik. Õ mivel foglalkozik??? De hogyhogy még hétvégén is mennie kell? Vagy ez saját vállalkozás?

Tök jót mosolyogtam a "porci"-n! Aranyos lehet Dávid, amikor mondja! Állítólag én kiskoromban úgy mondtam a pénztárcát, hogy: pincátújó! A katicabogarat pedig: katiszobáj-nak hívtam. A tesóm a helikopterre pedig azt mondta, hogy: haliptoker. :-) Jó fejek lehettünk!

Képzeld mostanában nem is festettem semmit. Amióta felköltöztünk azóta nem kreatívoskodtam. Most kezd újra hiányozni.

Ma megint voltam tornázni a Béres fitness-ben, tök jó volt. Ez egy általános alakformáló óra, ugrálás nincs, csak szériagyakorlatok főleg fenék, combra és hasra. Jó lent a hangulat és ma nem is voltunk sokan. Igazából az a jó, hogy óránként van torna és mindenki arra megy, ami neki tetszik.

Most megyek, mert kezdek álmosodni, és holnap megint meló van!
Pusszantás nektek és szép napot holnapra!
Edoszka
 
 


Szia Edoszka!

Most én tüntem el egy kicsit, bocsi.

Múlt héten szombaton jöttünk haza anyuéktól. Azóta mindig van mit csinálnom. Estére beesek az ágyba.
A héten 3x voltak vendégek este így nem volt időm a gép elé ülni.

A jogsim lejárt az után rohangáltam gyerekkel együtt. Kellemesen kellet csalódnom nem volt olyan vészes mint amilyennek gondoltam. Egy óra alatt végeztünk az okmányirodában mindennel. Az utazás busszal volt majdnem ennyi. Szerencsére Dávid jól bírta nem volt nyafogás. Az ügyintézőtől még egy kisautót is kapott. Azóta "néni tütüt" van ha játszik vele.
Mostanában ha akar akkor mond néhány szót igaz ezt még ezt nem lehet beszédnek tekinteni, de legalább próbálkozik.

Jövőhéten hétvégén megyünk a Tiszához Dombrádra. Az egyik gyerekkori barát a 30. szülinapjára bulit rendez és az akkori baráti körből családostól mindenkit meghívott. Kibérelt néhány faházat, lehet vizisízni remélem jó lesz. Már vár nagyon kíváncsi vagyok, van olyan akivel 2 éve nem találkoztunk.

Hát röviden ennyi, megyek mert Dávid felébredt és bele akar piszkálni a billentyűkbe.
Szép estét!
Puszi: Zsu

Puszi!

Kép

Kép
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó