Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Kisorsoltak az ingyenes internet használatra, van itt még valaki?
Becsi
becsi
Iklad
 
 


Gratula Neked!Kép
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
 
 


Köszi, de azt még nem tudom, hogy jó-e nekem, de majd kiderítemKép
Becsi
becsi
Iklad
 
 

 
 

Becsi!

Én szerintem ez egy nagy humbug dolog. Úgy értem ugyanugy modemezel és fizeted a telefonszámlát, csak a szolgáltatót spórolod. Viszont vannak ingyenes szolgáltatók is, azaz ahhoz képest nem tudom, mit nyer az ember?
Ezzel együtt nem elvenni akarom a kedved, csak amikor láttam a reklámját és elolvastam, ez maradt meg bennem. Jó reklám a cégnek, igaziból viszont nesze semmi fogd meg jól.

Ildi

Ildi
 
 


Tartok tőle , hogy így van, írok is neki, hogy küldjenek tájékoztatást, mert az értesítőn semmi nincs, csak a nagy gratula.
Na, egyszer nyerek akkor is Kép.....ráadásul éreztem, hogy nyerni fogok, azóta mindenki azzal húz, hogy a lottót is megérezhetnémKépKép
Becsi
becsi
Iklad
 
 


Szia Becsi! én is nyertem ilyet, elég vicces, mert tényleg nesze semmi, ugyanis nekünk eleve volt 2 ingyenes szolgáltató a gépen, akiknél szintén csak a telefont fizetjük. Most választhatok, hogy melyiket tárcsázom, nagyobb az esély, hogy valamelyik be is enged.
Viszont a nyert emailcím nem működött, felhívtam a megadott telefonszámot, és rendkívül arrogánsan kioktattak, hogy biztos elgépeltem a jelszót... (persze nem erről volt szó)
Azóta semmi nem történt. Valóban csak reklám a datanetnek. Klára
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó