Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Abban a reményben fordulok hozzátok,hogy segíteni tudtok nekünk:egy hónapja nem tudjuk fogni a magyar Minimaxot.Először elkezdett nagyon sok cseh mesét sugározni,már ez is feltűnően furcsa volt.Utána átváltott csak cseh nyelvű mesékre,magyar egy sincs.Most bemondja egy hang,hogy megváltoztak a csatorna adatai,és hangoljuk újra a készüléket.Ezt megtesszük,és mégsincs változás.Csak úgy ontja a cseh nyelvű meséket.Magyar hangra nem tudunk átváltani,de ezen nem is csodálkozom,mert ez a cseh minimax csatorna lehet.Ugyanis teljesen más meséket sugároz,mint az a tévéújságban van.
Már írtam a UPC-nek,hogy mi lehet a baj.Sajnos válaszukban csak azt közlik,hogyan kell a beltéri egységet újrahangolni.Írtam a Minimax Tévének,ők még csak nem is válaszolnak.Egyszerűen megáll az eszem!...
Mi külföldön lakunk,nincs is semmi baj a UPC Direct-kártyával,minden más csatorna gyönyörűen működik.Csak a Minimax megváltozott adatait nem tudjuk fogni.Éjjel már ki van kapcsolva a beltéri egység,tehát le kellene hogy tudja tölteni az adatokat.Van ötletetek?

Kislányunk most lesz négy éves,nem valók neki a Jetixen sugárzott mesék.Tele van erőszakos mesékkel,nekem sem tetszenek,nemhogy neki.Annyira hiányzik a Minimax,hogy elmondani sem tudom-most már nekem is.
Ha van Minimaxotok,valaki leírná nekünk az új paramétereket?Nagyon szépen megköszönném,mert esetleg ha ezeket betápláljuk,akkor rá tudnánk keresni magára a csatornára.Sajnos én a műszaki dolgokhoz nem értek,a férjem csinál mindent.

Ja,még annyit,hogy mi a beltéri egységünket nem a UPC-től vettük.Õk teljesen másfajtát árulnak.De nekünk is CryptoWorks van.Nincs is semmi baj a többi csatornával-családi csomagot rendeltünk-,csak a Minimaxot nem tudjuk fogni.Hónapokig jó volt,és most semmi...

Nagyon reménykedem,hogy valaki tud segíteni!
Köszönettel:
Kriszti.
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó