Új privát üzeneted érkezett!

Ezt a beszélgetést azért hoztam létre, mert a "te mire neveled a gyereked" topicban elkeztünk a hasznos és haszontalan konyhai eszközökrôl diskurálni és úgy t?nik elég nagy rá az érdeklôdés, viszont a másik topic témájától kicsit eltér. Úgy gondolom, hogy hasznos lenne, ha nem csak a konyhagépeket vennék nagyító alá, hanem a baba körüli eszközök garmadáját is. Nekem annak idején jó lett volna egy ilyen topic, ahol a tapasztaltabbak elmondják a pro és kontra érveket, mert a hirdetésekben és az üzletekben csak a pro részét hallhattam, súlyos tízezreket takaríthattam volna meg. Ha van kedvetek akkor hajrá! (Régiek, akik idetaláltok: talán lehetne egy kivonatos változatot csinálni a korábbi beszélgetésbôl ?)
Szofi
 


Mar van egy ugyanilyen topik!
Névtelen
 


Szia Szofi!

Azt hiszem az a címe amirõl fent névtelen írt (persze névtelenül) hogy "Te mire használod", vagy valami ilyesmi. Én pl. a bébipórázzal kapcsolatban írtam oda anno. Keress rá, biztos megtalálod!

Szia, Norcsi.KépKépKép
norcsi
Lenti
 
 

 
 

Köszi Norcsi! Csak nem tudom, hogy miért túráztatjuk magunkat egy teljesen más topicon ez ügyben? Valaki szólhatott volna (én nem találtam). Bocs.
Szofi
 


Szia Szofi! KépKépKép

Ugye tudod hogy én nem haragszom? Csak gondoltam, hogy a "kedves" névtelen hozzászólását pontosítom!
Te se haragudj, jó?

Szia: Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Szofi!

Talán erre gondoltak a többiek:
[url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/559.html?" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/559.html?[/url]

Ildi

Ildi
 
 


Névtelen
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó