Új privát üzeneted érkezett!

Arra gondoltam, hogy akik tanulnak valahol valamit Kép; összejöhetnének egy oldalon.
Ki tudja, lehet hogy egy iskolában tanulunk és nem is tudunk róla! Tapasztalat-, jegyzetcsere stb....
Kezdem én: BDF; műv.szerv. szak.
Jamina
 
 


Hú,ez jó ötlet,Jamina!
Én személy szerint JGYTF angol ősztől,most fejeztem be a magyart.
Mikor szoktatok tanulni a gyerkőcök mellett?
Hogy a szoptatásról ne is beszéljünkKép)
Hanyadikos vagy Jamina?
Emese
 
 


Emese,
tavaly ősszel kezdtem az első évet. Vizsgaidőszakot is megkezdtem, már csak 3 vizsgám volt hátra, amikor szigorúan ágyba lettem parancsolva szülésig.
Így most megint elsős leszek ősztől, de csak a maradék 3 vizsgát kell letennem.
Még nem tudom, szoptatás mellett hogy fogom megoldani; szerencsére első félévben nem kell bejárnom órákra.
A tanulást egész jól meg tudtam oldani 1 gyerek mellett, remélem, megy majd kettővel is Kép
Jamina
 
 

 
 

Szia Jamina!

Én is kíváncsi vagyok milyen lesz kettő mellett tanulni,de majd megoldjuk.Az első mellett sem tudtam csak éjszaka.Kép))
Nekem be kell majd járnom,a kissebbik meg nagyon anyás,és nem marad meg csak az apjával legfeljebb.Remélem a szoptatás nem sínyli meg az én tanulhatnékomat!
A nagyobbikkal meg most kezdjűk az ovit.Jó lenne ha már október lenne,túl a kezdeti izgalmakon!
Emese
 
 


Sziasztok!

Én kicsit kilógok, mert "csak" levelezőn tanulok, mégpedig az ELO-val idegenforgalmi ügyintézőnek. Derűlátó vagyok: a ngyobbikkal hat hónapos koráig semmi különös nem volt, bár tanultam volna mellette is, most előrébb lennék! Most csak akkor jutok könyvhöz, ha alszik. HA alszik. Reménykedem azért, hogy a tavasszal születő kistesó nem vesz majd nagyon igénybe, persze a szülés utáni és a szoptatás miatti fizikai fáradság biztos húzós lesz.
Emese, szerencsés vagy, hogy a nagy már ovis! Az én nagyon jövőre megy oviba, pont, mikor nekem szakmai vizsgát kéne tennem...
Mondjátok, főiskolán/egyetemen GYES mellett ingyenes a tanulás?

Üdv: Niki
KranzNiki
 


Megkezdődött a hajtás!
Hétfőn előadást tartok angol töriből angolul,még szerencs,hogy van itthon net.
Niki,tudtommal ingyenes.
Jamina merre vagy?Szalvétázol?Kép

Sziasztok:Emese!
 
 


Sziasztok!

Én is feliratkozom ide. Ikrek mellett járok a SZIE Gyöngyösi Főiskolai karára, gazdasági mérnök szakra, távoktató tagozaton. Most vagyok az első ciklus végén (gyűröm a matekot éppen).

Niki, az én sulim ingyenes, még távoktatáson is, persze csak a kismamáknak.

Kata
 
 


Sziasztok, jövök én is!
Én meg filozófia-esztétika szakra járok az ELTE-re, de mit mondjak, nem sokszor dugtam be még idén az orrom! Szerencsére nemoigen kell bejárni-ismeritek a bölcsész-fílinget...Kép Mindemellett én nagyon szeretem, csak ("kissé" túlkoros lévén eleve)azért kicsit idegesít, hogy a diplomám még mindíg nincs meg...
Ráadásul tanítanoim is kéne jövő héttől, de én is csak éjszaka jutok könyvhöz, akkor meg már olyan fáradt vagyok, hogy...fúúúúú

Éva
 
 


Szia Éva!
Rég nem írt ide senkiKép

Most kezdődik majd a dolgok neheze, mert 2 hét múlva andragógiából zh, tanulni kéne, nekem meg még az anyagom is csak félig-meddig van meg hozzá
Azt én sem tudom, hogyan fogom megoldani az egy hetes kötelező gyakorlatot -szerencsére majd csak a jövő félévben lesz-, mert valahová Szombathely környékére kell majd menni, én meg jóóóó messze lakom onnan.

Nálatok milyen tanulástámogató rendszer van fenn a neten? Mert nekünk 2féle is van: a Neptun és az Edu-net, ennél fogva néha elvész a sok bába között a gyerekKép

Mennyire vagy ,,túlkoros", ha szabad ilyet kérdezni? Én pont arról tanulok -többek között- hogy milyen fontos az élethosszig való tanulásKép, úgyhogy nem lehetsz túlkorosKép

Jamina
 
 


Éva, én is esztétikára járok!
s.kata
 


Sziasztok IsisekKép!

Iszonyú édes kölkeitek vannak!!! Épp egy elég nyálas Esőember utánzat meg Sean Penn-el-bbármi, csak ne kelljen előveni a könyveket_merthogy azért naponta még mindíg 6-7 szoptatás, meg fogzás, meg levegőzés...
Kata!

Csak nem ELTE? Mi a véleményed? Hányadéves vagy? Fodor, Szilágyi, Bacsó......Kép

Jamina!

Eygelőre nekem tök új ez a két tanulástámogató dolog, nagyon le vagyok maradva?


Segítenék andragógiához anyagot gyűjteni főleg, ha elmondanád, mi azKép), állandó internetem van, a belvárosban vagyunk...
Az élethoszig tanulás rejtelmeiről szívesen hallgatnék tőled dolgokat, mert néha nagyon el tudok kenődni...Pláne, hogy már következő baba hangját hallom néha,képzelet ez, vagy megérzés? Nem tudom.
Van egy üdvözlő tetőcserép vagy hasonló nevű dekupi (jól írom?), az annyira kedves!!!

Sziasztok, írjatok!

Éva
 
 


Éva, ez ELTÉ-re járok én is, negyedéves vagyok elvileg, de elég lassan haladok, nem valószínű, hogy be tudom jövő év végéig fejezni. Pedig már nem igazán motivál, de egy B-szakot már befejeztem, hat éve járok már és most már nagyon jó lenne végre az a diploma.

A könyvekkel én is így vagyok, ha van egy kis szabadidőm, akkor is inkább tv, internet, vagy krimi tárasaságában töltöm. Be vagy most is iratkozva? Esetleg segíthetnénk egymásnak.
s.kata
 


Már írni sem tudokKép
s.kata
 


Sziasztok!

Kata, én is 6 éve járok...KépKépBeiratkoztam, nagy merészen, felvettm vizygákat is, meg a 2. szigorlatot(még mindíg nem csináltam megKép, égek...); járok be egy György Péterre, meg egy Festmények olvasása-emeltre, 2-en vagyunk rajta egy művtöris lánnyal...denagyon jó, Pussin meg Chardin képeket nézegetünk, én meg köszben ezsem-iszom nagy duhajon, a szoptatás miatt... Te mit tervezel idénre? Vizsgák, vagy már csak (csak??!!!) a diploma van hátra? György P.-ék holnap mennek ki Berlinbe a Biennáléra, mehetett akárki a szakról, esz a penész...De persze nem komolyan. Hiszen itt van KismiSamu.
Nekem, mivel tavaly volt egy TDK -dogám, Descartes színházelmélete címmel, és Debrecenben megnyertem az OTDK-T, bibibííííKép, nem kell írnom szakdogát-de persze "szóbeli" lesz, Színház és esztétika témát adta a Bacsó, nem egy szűk kis téma...Kép Neked mia téma? mrgvan már? Egyáéltalán, hogy van az, hogy Pest-Dunabogdány?Kép

Éva

Én tegnap a Best-et olvastam...fuj! Kép
 
 


Én sem tudok már írni!!Kép
 
 


Szia Éva,
nekem is hátra van még a 2.szigorlat, de most nem mertem felvenni (az 1.-t kilenc hónapos terhesen tettem le) és még nagyon sok tanegység és egy évfolyam-dolgozat, ha még létezik ilyen.
György Péterhez tavaly jártam, plusz négy évet a kommunikáció szakon, ennyi elég is volt, kedves ember, de nekem kicsit sok.
Idén hat órát vettem fel úgy, hogy abból négy vizsgát kötelezővé tettem magamnak, majd meglátjuk melyikeket. Van Fodor, Sziklai, Németh Marcell, Rényi, Károlyi Csaba (ez már tuti, mert dolgozatot kell írni)és Szécsényi.

Másfél éve költöztünk Dunabogdányba, sok szempontból nagyon jó, de lélekben még mindig belvárosi lány maradtam ezért valahogy nagyon furcsán hat a számomra, ha lakohelyként Dunabogdányt adok meg.

Holnap megyek 2-re.

Kata
s.kata
 


Szia Kata!

Nem mondom, terhesen a "bizottság" előtt!!!Kép Az a nyegle hangulat...legalábbis amikor én voltam, az volt...akkor mondja...na jó, Longinosz 200-adszor, azt hiszem, a Papp Zoli röhögött, a Bacsó meg adta az Atyaúristent...aranyos emberek azért...

Hova mész kettőre? Két előadásra be?? Hánykor? Kisfiad hol lesz addig? Mi 11-re megyünk egy baba-mama klubba a Marcibányi térre, azkb. 1-ig tart, kb. 2-re hazaérünk-a Dessewffy utcában lakunk.
Én sem vagyok már akkora Györgypeti fan, mint pár éve, de azt hiszem, mégis elég sok mindent lehet tőle tanulni, meg eleve értelmes hapsi, nem_? Hát amennyire én tapasztaltam: Sziklai nagyon lájt vizsga, nagyon aranyos, Rényi szintén, Fodor...nekem az durva emlék, de persze csak tudni kell amit lediktál...Kép Szécsényit én is akartam felvenni, meg bejárni, marha jó témákat ír ki mindíg, de nem tudok anniyszor bejárni, túl kicsi még Msamu.
Dunabogdányban sej de jó, uszik a nyaraaaaalllóóóóó...!! Szuper hely. Nincsenek képeid?
A városba jössze be holnap? Találkozunk valahol?

Puszi nektek

Éva
 
 


Szia Éva,
nem adod meg az e-mailed, kezdem úgy érezni, hogy kisajátítjuk itt a topicot?

P.Zoli nagyon helyes volt a szigorlatnál, súgott is, de mikor egy héttel később vizsgáztam nála rémülten kérdezte, hogy ugye nem fogok szülni a vizsga közben?

Holnap órám lesz kettőkor a Szécsényivel utána meg szaladok Misiért mert nem bírja sokáig nélkülemKép Egyébként egy kedves barátnőmnél lesz, aki ott lakik az egyetem közelében. A te Mikidre ki szokott vigyázni?

Egyébként főleg szerdánként szoktam bejönni (Pestre és az egyetemre) mert akkor ér rá ez a barátnőm és mindig váltogatom, hogy éppen melyik órára megyek be.

Kicsit bonyolult logisztikai feladat a bemenetel, mindig vannak elintézendő feladatok, de szívesen találkoznék veletek. A tavaszi szünetben még ezt a baba.mama klubbot is megnézném, ha érdemes.

Most csináltam albumot, de még csak három kép árválkodik: "misi képei"

Szia

Kata

U.i.:Én most néztem meg a Barátok köztöt, mindig nézem, de ne mondd el senkinekKép!
s.kata
 


Helló!

Méghogy Te és a Barátok közt?!:néma csönd és hullaszag, ahogy jóanyám mondani szoktaKépAzaz, senkinek egy szót se. Csönd, mint a kriptában. Aranyos anyukám van, jó kis hangulatos mondásai vannak, nem?KépHát szerdánként én pl. nem megyek be, igaz, a Bacsó Monet-ra akartam járni, de túl sok lenne, pedig fáj a szívem rája-még meglátom. Voltunk a b-m klubban, volt ugyan csecsemő 1, de 5 hónapos(mint Miki)csak azé a lányé volt, akivel mentem, a többiek 8 hónapos, 1,5 éves meg kicsit nsgyobbacskák, úgy 3-4évesig kb., amennyire meg tudtam állapítani. 400 ft meg 1 gyümölcs alkalmanként, amit a kicsi közösen gyümölcssaláta formájában bedobálnak a pöttöm hasukba.Van zongora is, meg sok játék, egy gyógypedag. nő van, meg egy képzőművész, ha jól értettem. Fiatal anyukák, szerintem elég jó. Szivacsok, kint kedves játszótér, jó levegő. Persze, nem oylan mint DB-banKépEmilem emilben küldöm. A jövő szerdát esetleg megszervezhetnénk, ha mind a 4-en (legalább) alkalmasak leszünk! Szécsényihez mire jársz? Én a nÉmeth Marcit képtelen vagyok elérni. Nem értem. Évek óta rossz termekbe, vagy rossz időpontban megyek be. Persze, ő meg féléveket hagy ki, állítólag sztárügyvéd kint, vagy mi a szösz. Ki tudja ezeknél?Kép
Jól van Misi babád? Képek nagyon-nagyon kedvesek

Éva
 
 


Sziasztok rég nem írt senki ide!
Én most kezdtem el a fősulit( gazdálkodási) levelezőn 2 manóm van most kezdik az ovit ha minden igaz novemberben.
Van még valaki rajtam kívül erre felé?
Csilla
 
 


Sziasztok!Rég nem irt senki ide!Én is szeretnék pótfelvételire jelentkezni,fősulira,komunikáció szakra.Nekem két picurim van a nagyobbik gyerkőc,őszel megy oviba.Megirná valaki közületek,hogy még mindig ingyenes e a főiskola gyes mellett,és ha igen ,addig ingyenes amig gyesen vagy,vagy csak az első fél év?És a vizsgák idején hányszor kell bejárni,mert én estire mennék és ott kétszer egy héten be kell járni? :) [/url]
 


Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. Baba mellett doktorira készülök, most csinálom a kutatást a disszertációhoz. Ki kellene töltetnem egy kérdőívet minél több egyetemi ill. főiskolai hallgatóval. A tagozat, intézmény, szakterület mindegy, egy dolog a fontos: hogy legalább harmadéves legyen az illető. Ja és külön kezelem azokat, akik valamilyen kommunikáció szakon (is) tanulnak, és azokat, akik ezzel a területtel nem foglalkoznak. Most első körben olyan embereket gyűjtök :), akik nem kommunikáció szakosak, de ez ne riassza el a kommunikáció szakosokat sem, nekik is küldök, ha kérik :)
Tehát ha van kedve valakinek kitölteni egy kérdőívet szép nyitott kérdésekkel, természetesen online, legyen szíves, jelezzen nekem a fodorne.tothkrisztina@chello.hu címen, vagy itt a topikban, de akkor meg kell adnia itt az emailcímét. Az első két jelentkező egy kicsit bele is szólhat a kérdőívbe :)

Üdv
Kriszi
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó