Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! A barátnõm szeptember elején fog szülni, és mivel Sóskúton lakunk a legkönnyebben megközelíthetõ kórház a Tétényi úti. Nekem csak a Margit Kórházzal kapcsolatban van személyes tapasztalatom, így sajnos nem tudok neki segíteni az orvosválasztásban. Gondolom mindenki tudja milyen nagy probléma ismeretlenül orvost választani. Nagyon megköszönnénk, ha megosztanátok velünk tapasztalataitok, és tudnátok Neki ajánlani egy kedves, megbízható dokit. Köszi szépen:

Melinda
 
 


Kedves Melinda!

Szerintem nezd meg a korabbi reszeket a Szt Imre korhazas topicban, ott talalhatsz pozitiv es negativ velemenyeket is az orvosokrol.

Akit en feltetlenul tudok neked ajanlani: Dr. Balogh Tibor a Fehervari uti rendeloben is dolgozik (279-21-10) a maszek rendelese a Kende utcaban van(Moricz Zs ternel 209-68-38)

de hallottam, hogy a Balintok is nagyon jok, a Barna doktor is es a Fulop dr. is.Es persze masok is biztosan ajanlanak dokikat.
szerintem erdemes raszanni egy kis idot, es a normal nem maszek rendelesen meglatogatni egy-ket orvost es az alapjan donteni, mert az egyik legfontosabb dolog a feltetlen bizalom es szimpatia az orvosod fele.
Maya
 


Szia Melinda!
Én a Szent Imre Kórházban szültem, 2001. október 8-án. Orvosom dr. Faludy Pál, aki a Fehérvári úti rendelõben is dolgozik. Van magánpraxisa is, de én oda nem jártam, a Fehérvári úton a rendelése jelenleg a következõ:

Hétfõ és Csütörtök: 8 - 12
Kedd: 14 - 17
Szerda -------
Péntek: változó (délelõtt/délután)

A kórházzal és az orvossal kapcsolatosan Nekem csak pozitív élményeim vannak. Nagyon rendesek, segítõkészek, a szülészeten 2-3 ágyas szobák vannak, és minden 2 szobához tartozik egy zuhanyzó, ill. WC, és tényleg kulturált.

Ha esetleg van további kérdésetek nagyon szívesen válaszolok.
Marababa
 

 
 

En a Raboczki Mariettat senkinek sem ajanlom.
Most hagyta ott a beteget azzal, hogy elutazik Thaifoldre egy konferenciara. Ezzel seemi baj sincs, csak ezt ne a varhato szules elott 3 hettel jelentse be.
de egyeb panaszokat is hallottam mar rola, de ez egy kicsit mar sok volt. etikatlan egy orvos.

Thissan
Thissan
 


Sziasztok,itt Icu!Én a Barna doktornál szültem,nagyon rendben van!
icu
 


Szia Thissan!
Légy szíves írd meg a mail-emre a tapasztalataidat Rabóczki Mariettáról, mert nagyon kíványcsi vagyok, ti. nála fogok szülni és nem szeretem a meglepetéseket. Ha "cserben hagyja" a betegeit, akkor idõben lépnem kell.
Elõre is köszi!
alex
 


Alex, Hát a barátnõmnek "elfelejtette" megemlíteni hogy elmegy Thaiföldre konferenciára a szülés elõtt 2 héttel ...
Ez azért elég sokat mond nem?
És lepasszolta az Urbán Mártának, aki viszont nagyon jó fejnek bizonyult. Hozzá is ment vissza késõbb a 6 hetes vizsgálatra.
A barátnõm nevében nem nyilatkozhatom, de én ilyen orvoshoz nem járnék. (mert nem a konferenciával van a baj, mert minden orvos megy szabira ide oda, hanem hogy mikro közölte a hírt)

Th.
Thissan
 


Kedves Melinda!
Én kétszer szültem a Szent Imre kórházban, 1996-ban és 1998-ban. Az orvosom neve Dr. Bencsik András. Én nagyon meg voltam vele elégedve. Kórházi telefon: 203-3444, magánrendelõ: 365-0007, szerda du. Ezek régi számok, nem tudom, hogy jók-e még, mert 3 éve külföldön élek. De a kórházban biztosan meg tudják mondani hol éred el.
Esztianyó

Üdv: Eszti
Kép
Kép
Kép
 


Kedves Thissan!

Olyan is van ám, hogy az ember 1-2 héttel a konferencia elõtt tudja meg, hogy mégis mehet. Pláne Thaiföldre, amit nyilván nem õ fizet. Én is gyakran megyek konferenciára, és volt már olyan, hogy 2 nappal elõtte tudtam meg, hogy valaki visszamondta, és én mehetek. Ilyen drága utaknál sokszor az sem biztos, hogy kifizetik. Ha meg nem biztos, miért mondaná?? Sajnos nem túl gyakran utazhat az ember ilyen helyre, én sem lennék hülye visszautasítani.
Arról nem beszélve, hogy az ezévi konferenciaigényeket úgy február-március tájékán szokták benyújtani, mert sok helyen ekkortájt van meg a konferencialista.

Üdv.
Nünüke
Nünüke
 


Kedves Alex!

Érdekelnének a szülési tapasztalataid, ha a Mariettánál esik meg a nagy dolog!!

Köszi
Nünüke
Nünüke
 


Sziasztok!Én Dr.Kocsis Évánál szültem.Kedves,türelnes,végig velem volt.Szerintem jó fej. Üdv.Heni
Heni
 


SZiasztok!
Én nem szültem ott (sem), de van két örökbefogadott fiam, az egyik a Bálint Sándornál született, én pszichoterápiára és mindenféle vizsgálatokra jártam hozzá,mindenkinek ajánlom: EMBER!
Zsuzsa
 
 


Sziasztok!

2003.06.17-én szültem Dr.Balogh Tibornál. Naggggyon jófej, végig mellettem volt (pedig "beleszültem" a rendelési idejébe), szóval KIRÁLY! Utána többször meglátogatott minket, érdeklődött telefonon a babáról is. Ha jön a kistesó csakis Ő jöhet szóba :o))
Mindenkinek ajánlom :o)

Barbi
Barbi
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó