Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Rendelt már valaki az Atlas Magyarország Kft-től ilyet? Az első alkalommal 60dbot és négy ajándékot küldenek 590+postaköltségért, aztán pedig havonta egy újabb csomagot amiben 20db kártya van. Nekem ránézésre nagyon szimpi, de szeretnék többet tudni róla, mert a vége közel 30.000Ft lesz és nem akarom hülyeségre kidobni a kevés GYES-ből jövő pénzemet.
Szóval, ha valaki rendelt már ilyet, légyszi írja meg a tapasztalatát!

Köszi
Sweetlady

KépKép
KépKép
 


Szia!

Én egy ideig gyűjtöttem, de szerintem végül sokkal több mint 30 000 Ft
nekem most van a doboz egyik rekesze (a háromból)félig. az kb 300 kártya.
Az is igaz, hogy a gyerekeim imádják. Viszont nem annyira kemény az anyaga mint gondoltam...
Szóval, van érv mellette is és ellene is.
Én abbahagytam. Ezzel a mennyiséggel már remekül eljátszanak. Belegondoltam, hogy mire összegyűjtöm a doboznyi kártyát, beleölök vagy 100 000 Ft-ot a gyerekeim meg már kinőnek belőle.
Üdv.
Malacka
 
 


Az ilyenekkel nagyon vigyázzatok, mert szépen emelgetik az árát, és háromszoros adagot küldenek háromszoros pénzért, ez egy jó marketing! Én a Mester Kiadóval jártam pórul, baromi drágán van egy állatos gyűjtemény, ami ugyan jó, de iszonyat drága. És nagyon nehéz lemondani, mert nem vesznek róla tudomást, küldik tovább, és baromi agresszívan követelik a pénzüket, ha nem fizetsz.
Szóval csak óvatosan! Szokásos magyar módszer szerint a vevőnek nincsenek jogai, csak az eladónak.

Cili

 
 

Sziasztok!

Köszi a véleményeket, óvatos leszek. Egyenlőre megrendeltem, bár még nem küldték, gondoltam az elsö 60db megéri az 1000Ftot, aztán majd meglátjuk...

Cili: A mester Kiadótól én is megrendeltem a Szülövé lettünk (vagy valami ilyesmi) könyvet, de 3 után úgy döntöttem nem gyüjtöm, mert úgy sincs idöm elolvasni. Írtam nekik egy levelet és utána nem küldték. Nem lehet, hogy nem kapták meg a lemondásodat?

Szép napot!
Sweetlady

KépKép
KépKép
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó