Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Mivel senki nem válalkozott rá, ezennel megnyitom ezt a csevegõt, mert nagyon szeretnék olvasni errõl a témáról. Leginkább azokat a tapasztalatokat, amelyek tényleg beváltak szülés, gyermeknevelés, párkapcsolat...stb alatt. (Közeli ismerõsöm nagyon eleven osztályát próbálta egy kicsit ennek segítségével terelgetni, egész jó eredménnyel. Ezért is keltette fel az érdeklõdésemet.)
Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
Ágci

Kép
 
 


Remek. Nekem az álomkontroll mûködik, a mai napig remekül.10 éve végeztem el, aztán egy-kétszer ismételtem, ha már hiányzott.
Ebben egyébként nincs semmi hókuszpókusz. Ez technika, Elme- technika. A világ sok igen fejlett orszáágában tantárgyként szerepel a sport oktatói egyetemeken, és sok edzõ, sportiskoa is oktatja.
A többi tecnikát is használom, ha kell, és mindig érzem mikor kell.
Zsomimama
zsomimama (zsomimama)
 


nem tudjátok, hol lehet ezt megtanulni?
köszi, juli
juli
 

 
 

egy párdarab link:

Hirlevel e-mail cim:agykontroll@mailbox.hu
fotoalbum: [url=http://www.geocities.com/Eureka/Concourse/4186/Fotok.html" TARGET="_top]http://www.geocities.com/Eureka/Concourse/4186/Fotok.html[/url]
Agykontroll hivatalos honlapja: [url=http://www.agykontroll.hu" TARGET="_top]http://www.agykontroll.hu[/url] (Az Alfajarok is
olvashato itt) - e-mail: jobban@inext.hu
Agykontroll iroda: 394-4812 (de. 9 es 12 ora kozott)
Agykontroll postacime: 1389 Budapest, Pf. 115
Agykontroll-uzlet: Hattyuhaz Bp., I. ker., Hattyu u. 14.

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


köszi az információkat
juli
juli
 


Szóval mos már túl vagyok rajta, megkönnyebbülve megírhatom.
Elsõ kollokviumom elõtt iszonyatosan aggódtam, négy nappal a vizsga elõtt volt egy álmom. Gyerekkel a karomon rohanok az állomásra, jegyet veszek, nézem a kijelzõt, honnan indul a vonat, látom a 9. vágány. felébredtem. A vizsgán a 9.tételt húztam. Következõ kollokvium elõtt már tudatosan tettem fel a kérdést este, kb. egy héttel a vizsga elõtt, amikor már élesben tanultam. A válasz: 11, már körítés nélkül.
Ez is bejött. Többen nyaggattak, hogy csinálom, mert elõtte minidg elmondtam, mit fogok húzni...
A tesómnak megpróbáltam megálmodni, de csak annyi jött reggelre : 2.7 na, gondoltam egyik a tesómé. Azért átnéztem a 2,7,14 tételeket. A 14-t húztam. A tesómnak nem jött be.
tegnap vizsgáztam, párnapja megjött a szám is éjjel a 10. És bejött.A folyosón ácsorgó többiek megint kiváncsian várták, bejön-e amit mondtam. Nyugodt szívvel leszek másodikas.
Zsomimama
zsomimama (zsomimama)
 


Zsomimama!

Én iskolás koromban ha mennyasszonnyal vagy 13-as számmal álmodtam akkor másnap tutira feleltem. Pedig nem is ismertem akkor még az agykontrolt...

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Zsomimama,
ez nagyon jóóóóóóóó! Én agykontrollal szültem a 3. babámat, remélem, majd lesz idõm leírni, most nincs. Kép

Virág
Fiore
 


Virág!

Én kíváncsian várom a beszámolót!

Bár halkan megjegyzem, B. Katáét szívesen meghallgattam volna aki Raffaihoz járt, de eltünt mint szürke szamár a ködben.

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Kata!

Kornél feldolgozására én is kíváncsi lettem volna...

Ildi

Ildi
 
 


Sziasztok!

Én egy - a kislányommal kapcsolatos - sikeremrõl szeretnék nektek írni. Neki már többször üzentem, ha aludt, akár napközben is. 7-8 hónapos korában volt egy idõszak - mint sok más gyereknél - amikor éjjelente felsírt. Ezt nevezik a szakemberek szeparációs sírásnak. Egyébként remek alvó. Nos üzentem neki, hogy szeretem és itt vagyok a másik szobában,ne féljen, mindig vigyázok rá. Pár nap alatt megszûnt a felébredés!!!! Aki még nem végezte el az agykontrollt, annak ez lehet, hogy hihetetlen, de tényleg így volt.

Csak ajánlani tudom mindenkinek, nekem minden más területen sokat segített!!!

Sziasztok:

Réka
Névtelen
 


Sziasztok!

De kár, hoyg Virág nem számolt még be, hogy milyen volt agykontrollal szülni, mert én is ki szeretném próbálni. Egyelõre keményen programozom, hogy még ezen a nyáron sikerül majd babásnak lenni.Kép)

Nekem a cisztamûtétemnél jött be minden, szószerint úgy, ahogy elképzeltem. Még az is, hogy fekete hajú volt az aneszteziológus nõ. Erre nem koncentráltam külön, csak egyszerûen ilyennek láttam progizás közben, és csodák csodája: bejött.

shine
 
 


Milyen jóindulat, hogy nem vagyunk meg még virág, milyen gyengéd az appercepció fölényben volt, hogy megegyezéssel születés, mert én is szeretnék kipróbálni. Nehezen kapok egy programozó, hogy idén nyáron lesz képes legyen Babas:)

Azért jöttem a cisztam temn valóban így van, ahogy elképzeltem. Még az is lehet, hogy az altatóorvos volt, fekete hajú nő. Én még nem konkrét, mint ezt, ha láttam progizГЎs és csodálat csodát: bejött

The HP0-D07 and 70-685 is worldwide accredited certification that validates in SK0-003 and NS0-502 with the professional’s knowledge and skills of IT system security.
albertpaul68
Újszász
 
 


szia,
Hipnózis agykontroll különösen hatékony, mert nem ismeri a személyt is használják. Azonban, mint egy újonc, akkor nehéz alkalmazni minden hipnotikus technikák és minták a könyv nélkül hint, hogy Ön valami mást csinál együtt beszélgetni. Éppen ezért érdemes [...]

mary
mary123
Abod
 
 


hi
it is too difficult to control your mind in the time of distress but if you have to power the control the situation then you should gain positive result. thanks

dyamemills
pakistan
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó