Új privát üzeneted érkezett!

Nem tudom ilyen topik létezik e már, de én nem találtam. Segítsetek! Van valahol a XIII. kerületben erre lehetőség? És mennyi idős babával szokás elkövetni ezt?

eper
 
 


Eper!

A XIII.-ben még nem találtam, de a Balaton u-ban, a Mikkamakkában hétfőn de. szokott lenni még nem mászó babákkal. Végülis, csak a Körút másik oldalára kell átjutni és rögtön ott van a Jászainál. Hogy hánykor és mennyiért, azt nem tudom, de telefonon biztos megmondják. Én minimum várnék 2 hónapos koráig, de lehet, hogy 3-ig is. Ezt is biztos megmondják.
 
 


Eper!
Pár hete kerestem én is ilyen topikot és mivel én sem találtam megkérdeztem a védonomet. Utána járt és pont ma mondta, hogy a keruletben nincs, csak a IV. ker.-ben a 14-es villamos vonalán. Én 10 hónapos fiammal szeretnék járni. Nem tudom, hogy pontosan mi is az a baba-mama torna. Az anya tornáztatja a babát, vagy mindketten tornáznak kozosen, mert nekem ez utóbbi tetszene.

Kriszta
Nyanya
 

 
 

Szia Kriszta!

Ez egy közös torna, babával együtt kell csinálni. Olyan gyakorlatokat kell végezni, melyek közben a baba mindíg kontaktusban van veled. Szerintem kellemes időtöltés lehet mindkét fél számára! Én sem próbáltam még, csak láttam ilyet. Sajna az én babám még nagyon kicsi ehhez, pedig szívesen elfoglalnám már megam egy kicsit házon kívül! De majd eljön az ideje annak is!..

De ha Te kiptóbálod, írj majd, hogy mit tapasztaltál!
 
 


Eper!

OK, ha kipróbáltam megírom. Látom vagy az
Anyaságról; XIII. kerületi babanetes családok
topikon is. Ide fogok én is írni, mert erre az oldalra alig találtam vissza.
Kriszta
Nyanya
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XBabázz lazán! - Teakiadó