Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

25 éves könyvelő vagyok. Most regisztráltam és nem szeretnék egyik csoportba sem "betolakodni",mert ahogy olvasgattam, mindenki egész jól ismeri már a másikat. Még nincs kisbabám, de pár éven belül szeretnénk :D , ezért is jöttem a Babanetre. A babatémán kívül még a könyvelés érdekel, ebben dolgozom és gondoltam hátha van még rajtam kívül más is, akinek ezek az érdeklődési körei.

Üdv: Róza
 
 


Szia Róza. Én a könyveléshez nem nagyon értek. A gyerekeim már nagyok. Csak szerttem volna én is itt körülnézni, de mindenki, mindenkit ismer. A csata nis kiszóltak.
Szerintem kicsit sortátsak vagyunk. Üdv Ildi
 
 


Szia Ildika!

Már feladtam a reményt, hogy valaki írjon. Hány évesek a gyermekeid? Én is nagyon szeretnék picit, de még a párom tanul, addig nem akarjuk. Tesómnak lesz babája ebben a hónapban vagy a következőben :P , nagyon szorítok Neki!

Jó dolog ez a társalgó, ezért is szerettem volna ide jönni megismerni másokat.


Üdv: Róza
 
 

 
 

Sziasztok!

Üdvözlet mindenkinek, új vagyok itt, szeretnék egy kis segítséget kérni gyed-del kapcsolatban.
Van egy 13 hónapos kislányom, és 2 éves kora előtt szeretnék ismét teherbe esni. A gyed összegével kapcsolatban lenne kérdésem, hogy ugyanannyit kapok, mint eddig, vagy a mostani összeget veszik alapul, és annak a 70 %-át? Sajnos nem mindegy, mert ez az összeg is nevetségesen kevés, de még kijövünk valahogy belőle.

Előre is köszönöm! Szép napot!
 
 


Szia Anna!


Én úgy tudom, hogy most már a GYED-ed összegét fogják figyelembe venni és annak a 70%-át kapod, vagyis kevesebbet mint eddig. Persze elméletileg vannak kiskapuk amivel fel lehet tornázni a GYED összegét a maximumra, de csak ha már lejárt az előző GYED.

Kép
Kép

Kriszti

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó