Új privát üzeneted érkezett!

Azoknak a Szülőknek a jelentkezését szeretném, akik szintén a Madarász utcai gyermekkórház-rendelőbe járnak. Nem tudom mennyire hallottatok róla, de a két intézményt(Madarász-Heim Pál)"összevonták", így a rendelő szép lassan leépül(és ezzel együtt a kórház is!) és mi pedig szépen mehetünk át Pesten beteg gyermekeinkkel együtt a Heim Pál Kórház/Rendelőbe. Aki már volt ott, láthatta: milyen állapotú maga az épület és hogy hány fő "kultúrált "várakozását, ellátást tudja biztosítani az intézet. Lehet, hogy később változni fog..., de nekünk már most oda kell mennünk!
Mi a nagyobbik fiammal a diabetológiára járunk,("Privilégium", mert a Doktor úr csak a régi betegeit látja el még néhány évig, így előjegyzésre, teljesen korrektül lát el mindenkit)és a váróban eltöltött fél óra után szinte menekültünk onnan. A bőrgyógyászatot volt szerencsénk végignézni.(TÖMEG, néhányan(kb.30fő)széken, földön ülve, ordító gyermeküket próbálták megnyugtatni, miközben az ellátást"szervezni próbáló" Nővérke magát rekedtre kiabálta, és rendszabályozta a váró feleket. Nem tudom, hogy a jövő mit rejt, mit várhatunk, de ha a jövő felnövekvő nemzedékének ez a példa jut( visszafejlődés a 60-as évek felé), akkor mit várhatunk majd tőlük, hogy fognak minket ellátni? Ja és pont a gyerekeken spórolunk? A Madarász utcai rendelő még most is felújítás alatt van, és már végre kezdtük magunkat Európában érezni...most meg a Balkánra kerültünk? Csal egy példa: a hosszú folyosón, mely megfigyelésem szerint kb. 8-10 rendelésnek adott egyszerre helyet, mindössze 2 használható WC-t találtunk, és csapot-vízzel, kézmosásra alkalmas helyet viszont egyáltalán nem! És most nyár van! Mi lesz télen, amikor a betegségek megszaporodnak, a váróban szellőztetés nélkül, különféle betegek fognak összezsúfolódva topogni? És ezek után mi lesz a Kórházzal? Biztos helyről hallottam, hogy a "személyzet"(Orvosok, Nővérek, Kisegítők) menekülnek a süllyedő hajóról, mert nem biztos a jövőjük!
Hol van/lesz itt Európa?
Kérem segítsetek, fogjunk össze Gyermekeink érdekében!
Aláírást szeretnénk gyűjteni mielőbb és az ombudsmanhoz, felsőbb szervekhez szeretnénk fordulni!

Felháborodásom nagyon nagy! Remélem, bizom benne, hogy összefogásnak értelme, jövője lesz!
Naán Kata[/b]
 
 


Szia Kata!

Mi is megjártuk a Madarász utcával. Fiamat szeptemberben műtötték volna (szájpadhasadék zárás), de szept. elején az orvos közölte, hogy a műtőt már leszerelik, és majd a Heim Pálba kapunk időpontot hónapokkal később.
Tényleg felháborító!
Félek azonban, hogy úgyse tehetünk semmit.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
 
 


Sziasztok!

Tudtam az összevonásról és hatalmas építkezés van a Heim Pál kórház terültén hátul. Reméljük javulni fog a helyzet. Mi Budapest Déli régiójában lakunk, tehát körzetileg ebbe akórházba tartozunk és ez van a legközelebb hozzánk. Tavaly novembertől volt "szerencsénk" átlag 1-2 hetente meglátogatni a kórház Fül-orr-gégészeti rendelőjét. (ha valaki odamegy, annak most leírom, hogy a kórház felüljáró felé eső utcájában van egy külön épülete a fülészetnek és délután csak ott van rendelés. az utca nevet persze elfeljetettem :? )
Már akkor is óriási tömeg volt a rendeléseken. Bőrgyógyászat átlag full tele télen-nyáron, mindegy. Fülészet szintén!!!! Talán többen vannak, mint a bőrön. Előrordult, hogy Reggel 9-től várakoztunk a sorunkra és délben közöték, hogy a rendelés a másik épületben folytatódik, annyian voltunk. 4 óra alatt kerültünk sorra, pedig aztán egy gyerek nem töltött 10 percnél többet bent.
Nem tudom, hogy tudjátok-e, de nem csak a budapesit déli régiót látja el, hanem a Budapest körgyűrű déli körzetét is (Vecsés, Gyál, Üllő... stb.
Igazából nem tudom mi a céljuk, de remélem jó sül el. Arra tudok gondolni, hogy mivel a Madarásszal egyesítik így talán több pénz jut ennek az egy intézménynek és színvonalasabb járóbeteg ellátást tudnak tartani. Mert a fülészeti épület várója sok kihagyni valót von maga után, de a fekvőbeteg része szuper!
Mindenesetre a tömeg eddig is megvolt... ha ez még fokozódik az katasztrófa lesz.

Kép
 
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó