Új privát üzeneted érkezett!

Két kisfiú anyukája vagyok. Imádom a fiaimat,de ha lenne rá lehetőség 3. babám nemét megválasztanám. Tremészetesen az a lényeg,hogy egészséges legyen,de ha lenne rá lehetőségem, akkor harmadjára már biztosra mennénk. Igy nem biztos,hogy szülök még egy picurt,de ha valaki garantálná,hohy lány lesz gondolkodás nélkül belevágnánk. Tudom sokan elitéltek ezért,de hidjétek el nekem nagyon sokan vagyunk igy!


szia.Nekem egy 2 éves kislányom van de mos szeretnék egy kisfiut.Én is keresem a modszert hogy tudnám megválasztani a kicsi nemét.Eddig még nem jártam sikerrel. :(
 
 


Sziasztok!

Most találtam meg a hozzászólűsotokat. Én is hasonló cipőben járok, csak nekem 3 lányom van. Nagyon szeretnénk mi is egy fiút, de nem is reménykedem benne, hogy sikerülhet.

Tudomásom szerint itthon csak abban az esetben lehet meghatároztatni a gyermek nemét, ha egyébként örökletes betegségről van szó.

Egyébként a vizsgálat és a beavatkozás költsége kb. 25-30.000.-Ft-ba kerülne.

Tudomásom szerint Németországban és Hollandiában van lehetőség a gyermek nemének megválasztására.
Azt olvastam még, hogy ha ki is választják a megfelelő nemü ivarsejtet, akkor is csak 90 valahány % az esély arra, hogy valóban az a nemü gyerek fog születni.

Hát annyit tudok én is és csak egy kisfiúról álmodom, hogy a párom bldogsága meglegyen.

B. Annamari 3 kislány anyukája
 
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó