Új privát üzeneted érkezett!

Úgy gondoltam csinálok egy új topikot, ahol bárki bármiről tud beszélgetni. Ha van kedvetek beszélgetni velem, írjatok.

Ana
 


Hát akkor kezdjük! :D

Szia Anaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Hogy vannak a fiúk?

Kép
 
 


Szijjjja floci! :D

Örülök hogy írtál :)
Köszi, fiúk jól vannak! Milánnak vannak eszméletlen hisztijei, Olivér meg utánozza :lol:

Ja és Oli mindenhova felmászik, tegnap odatolta a pulthoz a széketés felmászott, és felállt a pultra, gondolhatod hogy meghült a vér bennem.

Ada? és nagyok hogy vannak?

Pusza
Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
 

 
 

Szia Ana!

Jó ötlet ez a topik!:)
Jövök majd!:)
Elhiszem,hogy meghűlt benned a vér.
Bátor legény.

Üdv neked is Flocika.:D

Pusz.Edit.
 
 


Szijjjja Edit! :lol:

Úúúúúgy örülök hogy írtál :D
Az a gáz hogy Olivér mindenhova felmászik, multkor az ablakpárkányon állt :shock:
Tegnap már eldugtam a székeket, mert rájött hogy bárhova fel tud mászni a segítségükkel
Nálatok mi újság? Gyerekek?

Floci
Tessék jönni jó gyakran :D :D :D :D :D

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
 


Szia Ana!

Nem rossz! Ablakpárkányon.:O
Nálunk kevésbé veszélyes de annál idegesítőbb,hogy Anna mindig a hűtőben van.Csak a segge látszik ki szinte.:D
Hozza a rudit, a bontott tejet végig locsolja míg beér...
Most gyerekzárat akarok rá venni.Bár nem tudom ITT hol lehet.:)
Mikor jösz felém?Mostanában nem megyünk csavarogni???


Pusszantás.Edit.
 
 


Hali Edit!

A kis élelmes Anna :lol: :lol: :lol:
Ma is rád akartam csörögni, hogy lófráljunk egyet a városban reggel, de a redőnyök le voltak nálatok engedve, úgyhogy nem mertem.
Oli ma már láztalan, de hasmenése van. Most már szinte biztos vagyok benne, hogy a foga miatt volt a láz.
Na most megyek, pakolászok még egy kicsit, amíg Oli alszik.

Pusza

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
 


Sziasztok!


Teljesen le vagyok zsibbadva.Ez a trutyi idő....:(
Oli rendbe jött teljesen?
Holnap kimehetnénk a lidl-be.
Ha már messzebb nem megyünk.:D
Megyek mert szétszedik a házat....:)
Pusz.
 
 


hali

Edit
Holnap posta?
Majd csörgök mikor végzünk az oviban,
Ja, meg korábban megyünk, mert visszük a szomszéd kislány is iskolába.

Na pusza
majd csörgök

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
 


Boldog névnapot itt is Olikának.:D
Pusz.
 
 


D.M.L. Szivünk űgye a jövőnk szemfenékmeszesedés és gyógyíthatatlanság


Gábor bácsi történeteA honlap története 1997 tavaszán indult.
Az ötlet szülő atyja Gábor bácsi, a ki a jogosítványát szerette volna hosszabbítani, és kiderült, hogy a doktornő ezt nem tette meg,mert szemfenék meszesedédt talált mindkét szemében.
Gábor bácsi már nem jöhetett haza a kis trabantjával, mert közölték vele,hogy”fehér botot kell venni, nem Trabantot vezetni”mert rövidesen meg fog vakulni, ha így folytatja.
Tehetetlenül ment szemorvostól-szemorvosig.klinikától-klinikáig, de mindenholtehetelenek voltak.Infúziózták, injekcióztás, az eredmény egyre rosszabb lett, sajnos ez még jobban elkeserítette Gábor bácsit.
Személyes élménye indította arra, hogy végre szembeszegüljön addig érzett tehetetlenségével, és végre összefogjon sorstársaival annak érdekében, hogy valami történjen. Így gondolta, hogy elinditja ezt a honlapot, hátha sorstársaival összefogva siokkal többet tud meg betegségéről , annak ápolásáról.

De a történet még ennél is hamarabb kezdődik.hiszen lánya elinditott több fórumot is, ahol D.M.L betegek találtak egymásra hozzátartozóik révén, hiszen Ők nem tudnak fórumozni.Ezeken a fórumokon és később a találkozokon tapasztalatokat cseréltek.
Egyre többször lehetett hallani arról ezekben a párbeszédekben egy-egy elejtett félmondat erejéig, hogy az D.M.L karbantartható szemorvos által végzett akupunktúrával, táplálkozási szokások megváltoztatásával, gyógynövényekkel.Ez egyféle kiutat jelentett sok beteg sszámára, akiket addigra már elgyötört a sok orvoshoz járás,infúzió és klinikákon drága pénzért vesztegetett 200000ft/db és hat kell belőle egy kúrára, méregdrága injekció.-amire ráadásul még garanciát sem vállalnak, hogy használni fog. .
Elkezdődött egyfajta úttörő harc: keresték a módot ezek a közösségek, hogyan lehet elmenni egy jól alkalmazott akupunktúra irányába, kik ezek a hozzá értő orvosok, kihez nem szabad menni, miért jó az akupunktúra és a táplálkozás valamint a gyógynövény összehangolása, mi áll a D-M.L mögött?
Folyt az angol nyelvű szakirodalom lázas fordítása, a szaglászás, az orvoskeresés, a bizalmas infócsere. S főleg örültek minden újonnan érkezett eredmény beszámolónak.
Ámde fáradságos harc volt ,az ügy nem élvezett publicitást, nem jelentek meg erről magyar cikkek, kevés szemorvos vállalta fel ezt a fajta kezelést,sokan hülyeségnek tartják még ma is az akupunktúrát, akik ismerik azok meg hallgatnak, mert nehéz a pontkombináció megalkotása egy ilyen szembetegnél. Nem terjedt kielégítően az információ, ellentmondásos tanácsok hangoztak el.
Véget kellett vetni a tudatlanságnak, a rémhírek terjesztésének, és annak az állapotnak, hogy rengeteg érintett beteg egyik orvostól a másik bukdácsol, mert nem tudják kezelni fel a baját
Ezért épült meg a laikusok ismeretterjesztő honlapja Gábor Bácsi néven. És a lánya a tartalmi szekesztését vállalta. Közben felkérték dr.Ozsváth Mária orvos –természetgyógyász akupunktőrt, aki sokat szerepelt a témában a Petőfi rádióban. Megkérték a doktornőt, hogy ennek a honlapnak a kérdezz-felelek funkcióját lássa el. Ő elvállalta.
A doktronő elvállalta, hogy a súlyos szemfenék betegséget okozó kiváltó háttérbetegségeket tanulmányozza, és a megfelelő életmód váltással táplálkozással kapcsolatos ismereteket elmondja a vendégeinek.
2002-től minden hónapban van szemtréning eljárások ingyenes tájékoztató a Szt. István parkban, ahol egyre többen jelennek meg és próbálják megtanulni a lehetséges karbantartó módszereket, technikákat a maradék látásuk megőrzése érekében.

www.alternativszemdr.hu
alternativszemdr@gmail.com
tel/fax:06 53 351 073
06209805472

én a www.alternativszemdr.hu-ba járok,még nem csalódtam bennük.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó