Új privát üzeneted érkezett!

Az utazás kiállításon fizettünk be teljes összeget egy Tunéziai Dino Klubos útra, hogy mi is és a gyerekek (1 és 4 éves) is kipihenjék magukat. Egy kényelmes repülőútra vágytunk, ahol nem fáradunk le, mire megérkezünk (Ld. Horvátország), és hazaérve hasonló a helyzet.

EHELYETT a szerződést ma (2 hét késéssel) megkapva, döbbenten látom, hogy az utazás kezdetének az indulási napon 22:10 percet jelöltek meg, érkezés valamikot hajnali 1-kor, jó, ha ágyban leszünk 2-re. Hogy ezt ilyen pici gyerekekkel hogyan lehet kivitelezni, nem tudom.De ez még nem minden. A visszaindulás az utolsó nap reggel 8kor van, azaz reggel 6ra kint kell lenni a reptéren, az kb. hajnali 4es felkelést jelent. Aznap se reggelit, se All Inclusive-os ellátást nem kapunk.

FElhívtam az irodát, ott egy cseppet sem sajnálkozó hangú nő közölte, hogy Storno biztosítás alapján 90%-ot visszakaphatunk a befizetett összegből, de az így is 30 ezer bukás!!!

Most hadjáratot indítok ellenük, előttünk a szezon, hogy MINDENKI TUDJA MEG? és ne fizessen be ilyen útra, mindent jól kérdezzen meg. Így talán senki sem fog egy gyerekeknek (is ) szánt útra éjfélkor elindulni, és talán az indulást is megváltoztatják.:)

Kép
Kép
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó