Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.a kérdésem a következő.a kisfiam mindjárt 6 hónapos,és nagyon szeretnénk kora tavasszal elutazni repülővel a vörös tengerhez.

Kimondottan élmények-rutinos-kicsivel már utazott,és csak hasznos tanácsokkal rendelkezőek véleményét-segítségét kérném a témában....(tilalmak-elvárások-esetleges oltások-mire vigyázzunk,na és persze a legfontosabb kérdés....valóban 7 hónapos kor után már nyugodt lélekkel feülhetünk már vele???Köszi mindenkinek


Szia Mézeskalács!

Egy biztos, nyugodtan repülhettek vele! Egyik ismerősöm 6 hónapos babával oda-vissza elrepült Ausztráliba, egy másik meg 1 (!) hónapos csöppséggel költözött USÁ-ba, egyiküknek sem volt gondja a repüléssel.

Konkrét tanácsom csak annyi, hogy mindenképp jelezzétek előre, hogy babával repültök, mert akkor olyan helyre ültetnek, ahol van külön kiságy melletted a babának, meg előrehívnak beszálláskor, hogy nyugodtan elhelyezkedj és ne a többi utassal együtt kelljen bepakolnod a szűk helyre. (Ez is biztos, én még nem utaztam babával, de már sokat repültem, és láttam, hogy így megy.)

Az oltásokat mindenképpen beszéld meg a dokitokkal, és nem árt utána érdeklődni a célország nagykövetségén, hogy milyen betegségektől kell tartani, ami itthon nincs.

Jó utat!

Z. S.

Kép
 
 


És még annyi jutott eszembe, hogy nem lenne buta dolog a reptéren érdeklődni időben, hogy a babaápolási szerek közül mit és milyen feltételekkel vihetsz fel a gépre, mert ezt a folyadék és krém mizériát elég komolyan veszik.

Kép
 
 

 
 

Köszönöm!!


Ha még nem vagy túl az utazáson szívesen elmondom a saját tapasztalataimat..nálunk nem volt semmi gond..Mi a lányommal utaztunk Ő akkor 8 hónapos volt..Baba dolgokkal nem csinálnak egyébként akkora hercehurcát..én úgy emlékszem, hogy normál zárt üveges italt vittünk fel a gépre neki és azt ott előttük meg kellett kóstolni.....a gyerekorvosunk írt össze gyógyszereket amiket előzetesen kiváltottunk és azt vittük magunkkal...repüléshez esetleg daedalon praktikus lehet a babusnak, mert ugye azt nem tudhatod, hogy nem fog-e esetleg hányni...úgy emlékszem daedalon kúpot kaptunk...egyébként nekünk nem volt ilyen gondunk sem, a babuci kifejezetten élvezte az utazást..Mi Londonba mentünk ahol egy hónapot töltöttünk el, majd ugyan úgy repülővel jöttünk vissza..egyik úton sem volt semmi probléma.

KépKép
KépKép
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó