Új privát üzeneted érkezett!

A férjemmel 3 éve élünk házasságban és 5 éve vagyunk együt. Tudtuk hogy nem lehet sajnos közös babánk. Örökbefogadásra várunk több mint egy éve, lassan halad a sor és mi egyre csak várjuk a mi kis drágánkat. Nehéz, de tudjuk hogy jó úton haladunk. Mégis arra gondoltam esetleg ha valaki olyan aki terhes és örökbeszeretné adni a babáját olvasgat ilyen helyeken hátha egymásra találunk ha a sors így írta meg. Ezért ha van aki ilyen helyzetben van kérem írjon nekem, vegyük fel a kapcsolatot és találkozzunk, beszélgessünk. Komolyak a szándékaink, elfogadjuk a babát úgy ahogy van, szeretni fogjuk tiszta szivünkből. SZeretném ha komoly szándékú emberek írnának!

Biztosan sokan elfognak itélni, de minden lehetőséget megpróbálunk a férjemmel, hogy végre boldog család lehessünk!!!!!!


Sziasztok! Férjemmel ázsiai származású kisgyereket szeretnénk adoptálni, ha valaki tud, kérem segítsen, szélhámosok kíméljenek.Köszönöm! szefi78@indamail.hu
 
 Kedves örökbeadó szülők!

 

Sajnos tudomásul kellet vennünk hogy nekünk soha nem lehet vérszerinti gyerekünk.

Elhatároztuk hogy örökbefogadunk egy csecsemõt.

Kérem aki tudd segitsen...bármiben.. Mit tegyünk? Esetleg ismernek-e olyan személyt aki várandós és nem szeretné,nem tudja felnevelni a kisbabát...? Kérem segítsenek hogy örökbe fogadhassunk egy csecsemõt!!!! 

Olyan hölgyet keresünk aki nem tudja megtartani születendő babáját és Ő szeretné kiválasztani az öröbefogadó szülőket.Kérem ha van itt olyan nő aki ilyen helyzetben van írjon és mindent megbeszélünk. Nagyon szeretnénk egy kisbabát akit elfogadunk és teljes szivünkből szerethetünk! 

 ani8603@gmail.com

 

Köszönettel: Ani

 
 

 
 

Sziasztok!
Kiegyensúlyozott, boldog házasságban élő pár vagyunk, akiknek sajnos nem adatott meg a gyermekáldás. Túl vagyunk már számos műtéten és lombikon, minden eredmény nélkül.
2015. januártól örökbefogadási engedéllyel rendelkezünk és egy olyan kismamát keresünk akinek nincs lehetősége felnevelni születendő gyermekét viszont  örökbe adná nekünk, hogy szeretetben és biztonságban nőjön fel.
Ha Te, vagy az ismerősöd ilyen helyzetben van, kérlek bátran jelentkezz az alábbi e-mail címen: katika0523@gmail.com

Köszönjük!
Kata és Laci

 


Kedves Várandós Anyuka! 
Férjemmel szeretnénk örökbe fogadni egy kisbabát. A jogerős bírósági végzéssel az alkalmasságról természetesen rendelkezünk, tehát a dokumentációs részen már 1 éve túl vagyunk. A gyermek szerető családba, harmonikus-kiegyensúlyozott kapcsolatba kerül, biztos egzisztenciális körülmények közé. Ha babát vársz és nem tudod vállalni a pici jövevény felnevelését, valószínű életed egyik legnehezebb döntése előtt állsz, de a mi helyzetünk sem könnyű.... Ha segítenél: szamibabi@hotmail.com címre várom. Köszönöm..

momo743
Budapest
 
 


Kedves Várandós Anyuka! 
Férjemmel szeretnénk örökbe fogadni egy kisbabát. A jogerős bírósági végzéssel az alkalmasságról természetesen rendelkezünk, tehát a dokumentációs részen már 1 éve túl vagyunk. A gyermek szerető családba, harmonikus-kiegyensúlyozott kapcsolatba kerül, biztos egzisztenciális körülmények közé. Ha babát vársz és nem tudod vállalni a pici jövevény felnevelését, valószínű életed egyik legnehezebb döntése előtt állsz, de a mi helyzetünk sem könnyű.... Ha segítenél: szamibabi@hotmail.com címre várom. Köszönöm..

momo743
Budapest
 
 


Kedves Várandós Kismama!

A férjemmel a legnagyobb vágyunk, hogy egy kisbaba érkezzen hozzánk, és igazi családdá válhassunk. Ha nem tudod vállalni kisbabád felnevelését, mi örömmel fogadnánk örökbe.
Jelentkezésed az andika.77@citromail.hu e-mail címre várjuk.
Köszönjük
 


7.000.000 Ft. es minden egyeb koltseg!!!!!!!!!!!


Olyan anyukat keresek akinek van egy sajat gyermeke es 5 evnel regebben szult. Feherboru magyar no aki 38 evnel nem oregebb es sajat petesettel vallalna egy terhesseget.
7.000.000 Ft es minden egyeb koltseget en fizetek.
rokaalom@gmail.com
 


Kedves kismama! Fiatal házaspár vagyunk, 12éve alkotunk egy párt. 0-3 éves korig örökbefogadnánk gyermeket. Fiú-lány,ikrek,testvérek, minden lehetőség édekel. Sajnos nekünk nem lehet vérszerinti gyermekünk,egy gyermeket már örökbefogadtunk már csak egy testvér hiányzik az életünkből.Már van egy örökbefogadott gyermekünk.Testvért várunk neki akivel teljes lehetne a családunk.Az örökbeadás folyamatával tisztában vagyunk már végigcsináltuk egyszer.Végigcsináltunk minden meddőségi kezelést,lombik beültetést is és sajnos nem jártunk sikerrel:( Ha jó helyre szeretnéd nyíltan örökbeadni,kérlek keress meg,hogy megismerkedhessünk! Minden megoldás érdekel,megbeszéljük. orokbebabuka@gmail.com


Kedves Életet adó kismama!Nehéz döntés előtt állsz, ha soraimat olvasod.Férjemmel továbbra is családot szeretnék,miután várandóságom utolsó heteiben a gyermekünk meghalt. Természetes úton már nem tervezhetünk családot, így Téged kérünk, bízd ránk örökre gyermekedet, ha úgy érzed, számodra ez a lehetőség maradt. Tiszteljük és becsüljük benned, hogy megtartottad gyermekedet, mert ez azt jelenti, fontos a sorsa számodra. Ha szeretnél többet tudni rólunk, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot ezen az E-mail címen: Anzangel15@gmail.com(rendelkezünk a fogadásához szükséges valamennyi hivatalos papírral)Köszönjük és várjuk jelentkezésedet! 


Kedves Kismama!
Vidéken élő, 36 éves házaspár vagyunk. 7 éve szeretnénk kisbabát, de sajnos nem lehet vér szerinti gyermekünk. Érvényes határozattal rendelkezünk (nyílt örökbefogadásra is) egy gyermekre vagy testvérpárra 0-3 éves korig. Úgy gondoljuk, hogy mind érzelmileg, mind anyagilag meg tudnánk adni mindent egy gyermeknek. Kérünk, ha nem találtad meg a leendő szülőket, akkor keress minket és egy kicsit bővebben is bemutatkoznánk.
gyaaaa@indamail.hu
velkoff
Dorog
 
 


Kedves Kismama!
14 éve alkotunk egy párt a férjemmel. 0-1 éves korig örökbe fogadnánk gyermeket. Minden lehetőség érdekel minket. Sajnos nekünk nem lehet vér szerinti gyermekünk, pedig mindent megpróbáltunk, hogy teljes legyen a családunk. Már csak egy baba hiányzik az életünkből. Ha jó helyre szeretnéd nyíltan örökbe adni, kérlek keress meg,hogy megismerkedhessünk! Minden megoldás érdekel, de csak is törvényesen!
nagyonvarunk@gmail.com

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Kedves Kismama! Amennyiben olyan helyzetbe kerültél hogy születendő gyermeked nem tudod megtartani kérlek vedd fel velem a kapcsolatot. lillanagy353@gmail.com 06202252019
 


Kedves Kismama!


Ha fontolgatod kisbabád örökbeadását, s meghoztad ezt a nehéz döntést, kérlek írj nekünk! Örökbefogadási alkalmassági határozattal rendelkezünk. Ha szeretnél minket megismerni, vagy valakivel beszélgetni, akkor ránk bármikor számíthatsz. E-mail címünk: krisztinaeskrisztian@gmail.com


Köszönettel: Kriszta és Krisztián


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó