Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Engem nagyon érdekel a genetika témája, de eléggé korlátozottak az ismereteim. Jó lenne, ha valaki aki esetleg jártasabb a kérdésben, megosztaná itt konyhanyelven az érdekességeket. Bármilyen a témához kapcsolódó infóra nyitott vagyok, pl. személyiség genetikai meghatározottsága, külső, betegségekre való hajlam stb.
Most egy cikkben (http://homeomami.blog.hu/2011/02/17/a_k ... _monokliig) azt olvastam, hogy a szemek színéért a melanin felelős, ami a születés után kezd "dolgozni", de majd a gének határozzák meg a pontos színt. Erről tud valaki többet?


Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó