Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lenne néhány kérdésem, remélem jó helyre írok, mert nem nagyon tudtam beazonosítani a témám!
7 hetes terhes vagyok, a párom nyár végén Angliában fog dolgozni.
Ha megszületik a baba kiszeretnék menni hozzá, hogy együtt nevelgessük.
Kérdésem az lenne, hogy mennyi idős kisbabát vihetek ki? ( A 6 hét letelte után.) Ha kint beteg lesz, akkor hogy látják el és mennyiért?
A kötelező védőoltásokat kint is megkaphatja? Mert 6 hónapig havonta kap. Ezek az oltások mennyibe kerülnek k.b. Vagy ha kimentünk fizessünk külön tb-t rá?
Mennyibe kerül havonta? Tanácstalan vagyok és kétségbeesett! Azt tudom, hogy nem jár támogatás, az nem is érdekel, csak, ha beteg, vagy kötelező vizsgálatra kell menni, akkor mit kezdek kint?
Köszönöm a válaszokat!!
anitta86
Debrecen
 
 


Anitta, van egy topik, ahol Angliában élő anyukák-apukák beszélgetnek, szerintem ők fognak tudni segíteni... Itt a link.

Üdv és gratula a babához:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


:D köszönöm szépen!!
anitta86
Debrecen
 
 

 
 

Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a lányom Lili 7hónaposan még mindig felkel éjszaka többször.. eszünk már mindenfélét (gyümölcsöket, zöldségeket és pár napja húst is), tízórait, ebédet, és uzsonát.. cicire reggel és este teszem, nah meg éjszakánként.. ilyenkor könnyedén visszaalszik. nem tudom, hogyan tudnám leszoktatni az éjszakai evészetekről? mert ez miatt még mindig mellettem alszik..
előre is köszönöm a segítő választ..
Üdv: Erika
erus83
Szolnok
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó