Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
Lehet hogy nem ide való de tanácsokat szeretnék kérni, hasonló téren szerzett tapasztalatokat.Tegnap derült ki hogy ínysorvadásom van.5. napja rettenetesen fáj az ínyem be van duzzadva vörös lila vérzik és iszonyatosan fáj.Először azt hittem hogy a csipsz kezdte ki a szám (mert szokta) de tegnapra már borzasztóan fájt így elmentem a fogorvoshoz.És genetikailag örököltem sajnos.Ha nem kezdik el időben kezelni elvesztem az össze fogam :( 24éves vagyok 2gyermeket szültem.Ez idő alatt sorra romlott az összes fogam :( A kezelés menete megvan hogy mit hogyan mikor.De szeretném tudni hogy valami létezik e hogy a fájdalmat csillapítani lehessen.öblögetek Corsodyl-al váltottam fogkrémet stb.De van e még valami ami enyhíteni tudja a fájdalmat addig is amíg a kezelés elkezdődik?Vagy végig szenvedni fogok ezzel a fájdalommal?Már enni és aludni is alig tudok.A közérzetem pedig iszonyatosan rossz :( Klimicin gyógyszert írt fel nekem.Tapasztalat valakinek róla?Valaki segítsen :(
Gabi
 
 


Az ínysorvadás maga, vagy az azzal járó fájdalom okozhat hasmenést ill. hányingert?Még nem szedek semmit.Vagy esetleg a Corsodyl? Cataflamot vettem még be de attól sosem volt hasmenésem sem hányingerem.
 
 


Senki?? :? :cry:
snopys
Budapest
 
 
 
 

 
 

Snopy, fájdalomcsillapító - Cataflam vagy Voltaren Dolo jó.

Corsodyl helyett szerintem jobb a Meridol: van szájvíz, és gél is, utóbbit lehet fogkrémként és helyi zseléként is alkalmazni, nem szabad a végén kiöblíteni.

Hiperol tablettával öblögethetsz napi egyszer - ezt viszont alaposan öblítsd ki a szádból. Naponta többször moss fogat, lehetőleg minden evés után (nass után is), és napi egyszer használj minimum fogselymet.

Genetikailag csak a hajlamot lehet örökölni, megfelelő szájhigiénével kezelhető a dolog abszolút... És nem ártana fogorvos helyett egy parodontológust felkeresned. Szerintem.

Sok sikert!

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó