Új privát üzeneted érkezett!

Hello!
Van egy olyan érzésem,hogy egyeseket fizetnek a babanetezésért.Mindig jelen vannak,vagy majdnem.Hogy itt tartsanak minket,akik beszélgetni szeretnénk.Szerintetek?
Névtelen
 


HeheKép
Aranyos feltételezés. És milyen jól jönne a 19 ezer forintos Gyesem melléKép
De ha az ember már régóta olvasgat ezen a forumon, pláne, ha még gondtalan elsőbabás kismami korában kezdte, amikor volt ideje megismerni forumtársait,és magát a forumot és a benne lévő topikokat is a tartalmukkal együtt, az már nagyon nehezen szakad el inenn. Ráadásul a rendszeresen megrendezett babanetes találkozók és az "önszorgalomból" találkozgatások elég magas számúak, ami ugye azt eredményezi, hogy sokan személyesen is ismerik már egymást. A netezés -legalábbis pl részemről- alvásidőben történik, de mivel a net kábelen jön és a gép non-stop üzemel ezért semmiből sem tart, hogy állandóan meg legyen nyitva a babanet és amikor erre járok csak ráklikkelek a frissítésre és ha valami érdekes van akkor hozzászólok.
Nincs ebben semmi turpisságKép

üdv
sasha

Kép
 
 


Igen, heheKép
Én is kérem a lóvét!!!Kép
Ildi

Ildi
 
 

 
 

Én örülnék, ha fizetnének érte!!
De sajnos nem.Kép Mégis állandóan itt lógok. Függő lettemKép

KépKép
KépKép
 


Engem fizetnek!!!
Hol jól, hol rosszul: egyszer kedves szóval, dícsérettel, máskor névtelen beszólással. KépKépKép
(Egyébként úgy kell csinálni, mint Sasha, be kell regisztrálni, időnként odalépni és köppinteni egyet, aztán máris te lehetsz a "legjobban fizetett" babanetes! Kép)
Kíváncsi

Ha már itt tartunk, nekem meg az a paranoiám, hogy a beszólások meg vannak rendezve. Gyakran, ha úgy halódik egy beszélgetés, jön egy jó kis fricska, és máris megy tovább minden, mint a karikacsapás! Kép
 


Kivancs, engem is ugy fizetnek, mint Téged... Van, hogy névvel...Kép

Nekem meg van 1 olyan érzésem, hogy bizonyos topic-ok nem igaziak...Kép Vki elinditja öket, oszt hipp-hopp par nap mulva mar sehol az illetö...
Vendég
 


Nyilvánvalóan vannak provokatív vitaindítások. Olyankor bennem is felmerül a kérdés, hogy ki akar véleményeket gyűjteni - mondjuk egy újságcikkhez - anélkül, hogy felemelje a hátsóját a gép mellől. Persze számolnia kell azzal, hogy arc nélkül a vélemények sem biztos, hogy hitelesek.
Aztán meg nem igazi topikból is lehet valami nagggyon jó. És fordítva.

sofka
 
 


Kép

Sofka & Többiek! Nekem a nem regisztralt, de névvel ellatott üzenetek a leggyanusabbak.Kép

Amugy az emberek hisznek a mindenféle statisztikaknak, meg közvéleménykutatasoknak, ha azok arc nélküliek is...
Gondolok itt ilyenekre: -a lakossag hany szazaléka csalja a parjat?-ki hanyx hümmmhümmm 1 héten???STB
Vendég
 


Te Kukacz! És akkor majd ők is annyiszor hümmmhümmm, vagy csak jóleső sóhaj, hogy mi aztán átlagon felül? Végülis mire jó az ilyen semmilyen statisztika?

sofka
 
 


Sofka!
Szerintem semmire. Kép
Vendég
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó