Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nem gondolom azt, hogy túl "fontos" topicot nyitok, de remélem azért lesz látogatója. Kíváncsi lennék hányan olvassátok a Kismama és az Anyák lapja magazint, mi a véleményetek róla. Én az Anyák lapját nagyon szeretem, de a másikat is megveszem, de már kezdek elkedvetlenedni. Ugyanis beküldtem még februárban a szüléstörténetemet, persze, azóta sem közölték le, és már írják is a lapban, hogy nem tudják mindenkiét lehozni. Ez nem is lenne baj, csak az háborít fel, hogy van egy-két kedvenc, akitõl minden hónapban több hasábos litániákat közölnek, gyerekszáj történeteket, fotót, stb. Szóval "visszatérõ vendég." Mi, többiek pedig várhatunk, hogy a lap terjedelme mikor teszi lehetõvé, hogy sorra kerüljünk.
Mi a véleményetek?

Sziasztok!

Zsu
Névtelen
 


Szia Zsu!
Az Anyák Lapja nagyon jó, sok hasznos cikk van benne,úgy gondolom megéri az árát. A Kismama mostmár egyre drágább és egyre kevesebb a cikk benne.
Annakidején volt a Kodak fotópályázat.Én ott háborodtam fel egy kissé. Minden hónapban az elsõ három helyezettet dijazták (fényképezõgép ill.Kodak film volt a jutalom) Volt egy kép,ami kétszer egymás után került be nyertesként. Ez volt az érdekes.ugyanaz a kép.Ez tavaly történt.
Az is felháborit egy kicsit,hogy eddig ingyen lehettett hirdetést feladni,mostmár 50 Ft egy szó. Egy átlagos hirdetés azért nem 5-6 szóbol áll,tehát fizetni kell rendesen,hogyha hirdetni akarsz ruhácskát,babakocsit stb. Emellett a lapnak is igen borsós már az ára.
Hát nekem hirtelenjében ennyi lenne a véleményem.
Szia!
Névtelen
 


Sziasztok!

A Kismamáról. LÁtom az elõbbiben, hogy "ismama mostmár egyre drágább és egyre kevesebb a cikk benne. " Nos, az a poén, hogy én ugyanerre jutottam, kb 96-97-ben! Mennyi lehet most a cikk benne, ha a korábbi állapotokhoz képest is rosszabb a helyzet....!

Egyébként figyelmetekbe ajánlom a már létezett topikot, pláne elsõ sorait:
Errõl - arról: újságok, könyvek, filmek, musorok
[url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/284/1035.html?" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/284/1035.html?[/url]
(tudom, mumus vagyok-e téren, de csak annyi, hogy a keresõ és beírod, hogy tárgy sorban és akkor a topikok címeire lehet keresni és kiderül van-e már ilyen. Az nem gond, hogy nem fut egy ideje, ugyis úgy megy a dolog, hogy mindenki az elmúlt x nap friss hozzászólásait nézi.)

Még ha már téma:
Errõl - arról: Terhes- és babakönyvek
[url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/284/1310.html?" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/284/1310.html?[/url]

Ildi

Ildi
 
 

 
 

Én azon háborodtam fel (Kismama), hogy a legutóbbi bababörzére szinte minden asztalt kétszer adtak el!!!!!!!
és közölték velünk, hogy oldjuk meg....

Egyébként én nem veszem meg hanem a könyvtárban elolvasom. Fél óra bõven elég szokott lenni... jóformán semmi nincs benne, ami már nem lerágott csont lenne. És az újság 2/3-a hirdetés... úgy vettem észre, hogy amióta új szerkesztúség van, jelentõsen leromlott a színvonala...
Névtelen
 


Sziasztok!

Zsu vagyok, aki indította a témát. Kedves NÉvtelen! Teljesen igazad van, hogy borzasztó drága a Kismama! De tok jó ötletet adtál: Könyvtárban lehet ilyesmit olvasni? HOl? Jó lenne, ha hozzáférnék így a laphoz, de mégsem kéne megvennem. Régen ugyan nem olvastam, így nem tudom, hogy a szerkesztõség milyen volt ezelõtt. Eleinte nagyon tetszett, most már csak kicsit, de még mindig találok valami olvasnivalót, azért veszem meg. A szoptatással kapcsolatban pedig az az érzésem, hogy tényleg azt sugallják, hogy MINDENKI TUD SZOPTATNI, AKI NEM, AZ AZÉRT NEM, MERT NEM IS AKAR! Hát ez biztos nem így van, tanúsíthatom! De ez már más téma!

Sziasztok!

Zsu
Névtelen
 


sziasztok!

Én nem védem a Kismamát, de az hogy lerágott csont benne minden az relatív. Amikor terhes voltam és elkezdtem olvasni, rengeteget tudtam meg, faltam a cikkeket. Azóta újra és újra elõjönnek ugyanazok a témák, amik hasznosak lehetnek azoknak akik most terhesek. Végülis próbál minden réteget kielégíteni az újság, de azért ez nehéz.

Tikk
 
 


Nekem most még elõ van fizetve a Kismama.
attól akadok ki, hogy kizárólag olyan mama-baba ruhákat reklámoznak oldaszám, amik iszonyatosan drágák.
Amikor táppénzen voltam, kb. 1 db gatyát tudtam volna veni magamnak, az agyon reklámozott boltban....
Nem akarom reklámozni, de tõlünk 50 km-re van már H&M és ott akkora kismama-ruha választék van, ami elépesztõ. És nem ósdi, hanem klassz cuccok, kényelmesek, modernek, hordhatók, a fehérnemûtõl, az estéyiig.
Ja,pont most voltam ott, és a hasnál toldott, strech gatyók, farmerek,stb, mind 20 euró volt... A felsõk meg 10.
Errõl ennyit.
Off. a Chicco kisház, amit 69-ért reklámoztak, kint 20 ezer forintért most megvásárolható...
Zsomimama
zsomimama (zsomimama)
 


Zsomimama, en ugyanezen akadtam ki...a 27ezer forintos piros zsakruhan, amit a Formes-ban lehet kapni!
Miert nincs otthon elerheto aru, minosegi, divatos, fiatalos kismamaruha??? Es melyik tarsadalmi retegnek szanjak az ujsagot, ha ilyen 'ajanlatokkal' nyomjak tele?
Bocs, hogy kicsit off voltam...
Zsu, minden konyvtarban lehet ujsagot olvasgatni, eleg jo szokott lenni a valasztek, sok helyen meg a Burdat is kiteszik! Kép

Zsuzsi
 


Detto az en velemenyem is!
Mar meg is irtam nekik, hogy OK, reklamozzak a millio forintos cuccot, de en meg szabasmintat keresek szoptatos bluzrol, az nagyon is profilba vagni. Meg nem volt azota sem a lapban....
Névtelen
 


Miért nem lehet kapni itthon kismama divatlapot, vagy bébit? Németo-ban, Svédo-ban, és sorolhatnám van egy csomó féle. Itt egyedül a burdát hozzák be, de természetesen 1 évben 1x jelenik meg, és akkor meg pillanatok alatt elkapkodják. mondja azt valaki, hogy itthon mindent lehet kapni......

Brokkoli
 


Eladó az összes idei és néhány tavalyi kismama és anyák lapja c. újságok olcsón.

Maya
Maya
 


Erika! Vannak olyan újságárusok, akik külföldi lapokkal is foglalkoznak. Szerintem ha érdeklõdsz tõlük, akkor be tudnak szerezni neked.
 
 


sziasztok, a Baba magazint kifelejtettem, viszont Kismama újságom már csak tavalyi van pár darab.
Szóval az Anyák lapja, Baba magazin és néhány Kismama továbbra is olcsón eladó.

Maya
Maya
 


Keresem a 2002-es májusi, júliusi, szeptemberi és októberi Kismama újságot. Szívesen fizetek érte, ha valakinek megvan.
Erika
Névtelen
 


Erika!

Nekem meg vannak az újságok,szívesen oda adom õket.
Hívj fel a 0620/9527584-es számon és megbeszéljük a részleteket.

Szia:jucusmamus


Megvannak.Bocs.


Erika!
a 2002. júliusi számot neked tudom adni.
Phaedra
 


Bocs, most látom, hogy Jucusmaus is írt neked (csak közben én kapcsolat nélkül voltam fenn és frissítés helyet rögtön az üzenetet küldtem)
Phaedra
 


Most járok itt először, elolvastam az összes hozzászólást(Képlátom a legaktuálisabb 2003-as(Kép
Nagyjából csatlakozni szeretnék az előttem szólókhoz Kismama magazin témában. Egyre drágább ezzel párhuzamosan egyre érdektelenebb, egysíkúbb lett. Untam hónapról-hónapra jóformán ugyanazt olvasni.Undorítónak találtam, ahogy a szoptatást beállítsák ill. amit a valamilyen okból nem szoptató anyákról sugallnak. Túldumálják a természetes szülést,(sokan bedőlnek ennek) túlhorrorizálják a császármetszést, ügyesen válogtják ehhez az olvasói leveleket. Temérdek az önellentmondás, a mellébeszélés, bizonyos dolgok erőszakos propagálása, a szerkesztőség kissé fanatikusnak tünik, akik jócskán el vannak varázsolva és enyhén opálosan látják a világot.( és itt most nem csak a 20000 Ft-os zenélő játékra gondolok)
ildi
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó