Új privát üzeneted érkezett!

Olyan szülõk válaszát várom, akiknek a kisfia már átesett heremûtéten. Mi túl vagyunk két hormonterápián, de csak félsikerrel. Most mûtét elõtt állunk, és teljesen kétségbe vagyok esve.
Rita
Sefcsik
 


Természetesen a címet kisfiúnak gondoltam. Bocs.
Sefcsik
 


Rita!

Nyugodj meg!!!!!!

Az öcsém kb. 20 évvel ezelõtt esett át a mûtéten, és él és virul. (Injekciókúra, és utána mûtét.) Igaz, gyereke még nincs, de nem ezért, hanem mert még fiatal. Ha 20 éve meg tudták csinálni, gondolj bele, mennyit fejlõdtek a dolgok ennyi idõ alatt...

Cili
Cili
 

 
 

Cili!
Köszönöm a bíztatatást. Nem igazán a mûtéttõl félek, tudom, hogy ez egy laparoszkópos beavatkozás, inkább attól, hogy a mûtét, illetve a kórházi tartózkodás mennyire viseli meg a kicsit. Ezért szeretnék tanácsokat kapni.
Rita
Sefcsik
 


Rita!

A kórházban tartózkodásnak egyetlen "túlélési" stratégiája van: soha, egy pillanatra se hagyd magára, én még azt is kihisztiztem, hogy bevihessek egy kempingágyat az ágya mellé. (orrmandulamûtét másfél évesen). Ne törõdj senkivel csak a gyerekeddel. NYUGODTAN HISZTIZZ, NE SZÉGYELLD MAGAD, egyrészt láttak már rosszabbat is, másrészt ha nem, na és akkor mi van?! Hazamentek és elfelejtitek.

Cili
Cili
 


Kedves Cili! Elolvastam a leveled es nem birom ki szo nelkül,hogy ne gratulaljak neked. En is hasonlo tipusnak erzem magam, ha nem muszaj nem vitatkozom, de a gyerek erdekeben biztos kinyinam en is a szamat. Mi Ausztriaban elünk es itt hal isten jobb a helyzet a korhazban. Nalunk sajnos Mo-n meg nem. K.Sz.
Névtelen
 


Kedves Cili,
Végre valaki aki nem tojik be egy dr-tõl a név elõtt!
Én a Madarász utcai kórházban jól összevesztem az összes dokival, egy kivétellel, egy hét után úgy néztek rám, mint a véres rongyra, de vége lett, hazahoztam azt a gyereket, aki csak arra a három percre emlékszik az egészbõl, amikor nem voltam vele, szóval hajrá egészségügy reformja, ha másképp nem megy, akkor toporzékolással, hisztivel, könyörgéssel, vagy bármivel, ami a haladást szolgálja.
Valószínüleg az utánunk jövõnek már könnyeb volt.
Kedves Rita,
A legrosszabb az altatás utáni pár óra, mert általában a gyerekek rosszul ébrednek, sírnak, dobálják magukat, stb.
Nekem mindhárom fiamat mûtötték már, nagyon pici korukban, és tényleg az a legrosszabb, amikor a mûtõben vannak, meg az altatás utáni sírás. A fájdalmon egy két nap alatt túl lesz, és egyébként is sokkal hamarabb helyrejönnek, ha nem éri õket trauma, tehát tudják, hogy mi történik velük,
szóval csak ügyesen
hajrá
oa
Névtelen
 


Sziasztok!
Köszönöm a reagálásokat, bár már nagyon a finishben vagyunk, ugyanis jövõ hétre van kiírva a mûtét. Egyre jobban félek. Sokat nem sikerült megtudnom, de amit igen, az elég horror. Állítólag hat napig kell a gyereknek az ágyban maradni, ha másképp nem megy, kikötve. Nem tudom hogy fogja viselni az én örékké izgõ-mozgó, ugráló kis kétévesem. Persze, mások is kibírták. Otthagyni nem fogom, bár a kórházi tartózkodás napi 3.000,- Ft.
Tényleg, az orvosnak, nõvéreknek mennyit illik adni?
Rita
Sefcsik
 


Sziasztok!
A negyedik idõpontban, most hétfõn túllettünk rajta! Szerencsére közben orvost, és kórházat is váltottunk. Úgy érzem, értékes tapasztalatokat szereztünk. ha valakinek esetleg segíteni tudok, szívesen teszem, de nem itt, mert senkit nem akarok nyilvánosan megbántani. Címem: peterne.sefcsik@bauholding.hu
Rita
Sefcsik
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó