Új privát üzeneted érkezett!

Névtelen
 


Kép
: :
 


No comment.
Dove
 

 
 

Várható voltKép.
Névtelen
 


Nem értem, nekik csak reklámnak kellett a gyerek?
Nem azt mondom, hogy zárkózzon be a picivel, de egészségesebb lenne, ha legalább az első hónapokban rá figyelne... Kép

Kép
Kép
 


Megint rákezdik az irigy dagadt anyukákKépKépKépKépKép
Névtelen
 


Ma volt szerencsém megnézni az első műsort, amiért elutaztak Egyiptomba. Mit ne mondjak, ezt akár itthon is felvehették volna, annyira semmit mondó volt az egész, ezért én tuti nem hagytam volna itthon a babámat, másként fogalmazva, el se mentem volna.
Névtelen
 


Ha egy anyuka felelősséget érez a gyermeke irányába az tök mindegy hogy "dagadt" vagy sovány az egy négy hónapos babát nem hagy magára ennyi ideig akármannyire is forgatnia kell... de!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nehogymár megint elkezdődjön a "névtelenek "dagattozása a babaneten...mertugye látjuk hogy az első már meg is szólalt 10h22-kor,inkább le kéne zárni ezt a topicot mert szegény névtelenek még mindig nem fogták fel hogy itt nem az irigységről meg arról van szó hogy ki a dagadt hanem a GYEREKRŐL ti nagyon-nagyon "GYEREKSZERETŐ OKOSOK" épelméjű ember egy négyhónapos babát nem hagy idegenekre több napra.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kelemenné Vera
 


Ne kezdjetek megint vitát, mert világgá megyek! Könyörgöm, lépjetek már át ezen a dolgon és használjuk a Bnetet normálisan! Vera, arra nem is gondoltál, hogy uaz a névtelen linkelte be az oldalt aki az előző topikban is dagadtozott folyamatosan? Mindezt csak azért, hogy ismét vitát provokáljon????
 
 


Már épp kezdtem volna megmagyarázni magamnak, hogy RR biztosan jó anya, csak én látom rosszul, el is hittem....erre tessék! Egy ilyen lépéssel pontot tett a végére. Mostmár végképp nemértem miért kellett nekik gyerek. Ha ennyire nem számít...mi lesz késöbb, hamár most lepasszolja? Biztos baromi csórók, hogy nem bírták kihagyni ezt a kiba forgatást Egyiptomban Kép Hogy valaki ennyire szarrágó legyen!
qegbh346
 


Süti! Teljesen igazad van,de úgy begőzölt a fejem amikor megláttam,hogy nem is gondolkodtam és beirtam de rögtön...az embernek megáll az esze...hagyni kell a fenébe...had irkáljon.üdv.vera
Kelemenné Vera
 


Süti! Igazad van üdv.vera
Kelemenné Vera
 


Vera, ennyi fölös energiával már túllehetnél a fogyókúrádonKépKépKépKép
Névtelen
 


Névtelen, gyáva aljas alak vagy. Nem neked való ez a topik, húzz el innen.
Vezér
 


Névtelen, utálom, ha szembesítesz a zsírjaimmal, na.
Vezér
 


Nincs szükségem fogyókurára...és a fölös energiámat nem itt vezetem le...és majd akkor érdekel a véleményed ha majd neved is lesz mert ismeretlenekkel nem szoktam intim dolgokról beszélgetni...és ennyi fölös energiával amennyivel te rendelkezel máshol kéne kamatoztatni nem a babaneten a Rubint Réka szekerét tolni....eltudom képzelni micsoda egy mocsok alak vagy aki a névtelenség álarca mögül sértegeti az anyukákat TÜNJ el innen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kelemenné Vera
 


Vera,
Vezér,
nem fog eltűnni. Ti éltetitek, akik válaszoltok neki. Csak addig tud ide írni, amíg felvesszük amiket ír. Ha nincs kiről fröcsögnie, ha nincs kit bántania, akkor megy el. Beteg. Vagy isten tudja.
Hagyjátok békében. Hátha elkezd magában beszélgetni.
Nektek megéri felhúzni magatokat rajta?
Már a másik topik is dugába dőlt. Senki nem lehet olyan fontos, olyan szép, olyan okos, olyan..., hogy felhúzzon és kiborítson és megérintsen. Főleg nem ennyire.
Oké?
 
 


Szia Solya ez a pojáca mindig kihoz a sodromból
Kelemenné Vera
 


Vera, ha nem lennél dagadt, akkor nem szapulnád a vékony csajokat. Ha nem lennél csóró, akkor nem irritálna az, hogy vannak, akik könnyeden élnek. Ilyen egyszerűKépKépKép
Vezér
 


Kamunickes névtelen! bele sem fér a miniatürizált agyadba, hogy van olyan, aki csinos is, gazdag is, boldog is, és mégsem tetszik neki, ha valaki lepattintja a párhónapos bébijét? Az a baj, hogy a te nemi izgalmadat az váltja ki, ha itt hergeled a nőket. Otthon nem megy? Kép
kamunickesnek
 


Vannak nők, akik nem azt tervezik egész életükre, hogy nejlon otthonkában, főzelékszagúan, csapzott hajjal lebzseljenek otthon évekig a szent anyaságra hivatkozva (bár inkább merő lustaságból), hanem szeretik és nem adják fel a HIVATÁSUKAT, mindamellett, hogy szültek már gyereket. Esetleg éppen azért, hogy a gyereküket jó körülmények között tudják felnevelni.

Egy 4 hónapos bébinek pedig teljesen mindegy, hogy az anyja 5 percre megy-e ki a szobából, vagy egy hétre utazik el (esetleg kerül kórházba, mert az is előfordulhat, azokat is hányjuk le!).
Egy 4 hónapos bébi még az állandó jelenben él. Ha kap enni, tisztán és melegben tartják, és mellette van a nagymama, aki imádja, a gyerek észre se vesz semmit.
ambíciózus
 


Ambiciózus!
Neked biztosan nincsen gyereked, vagy ha van is nagyon sajnálom!
Egyébként a témáról annyit: láttam őket egy reggeli musorban a babával együtt, ahol magyarázkodtak. Majdnem elsírtam magam, mert a világ és az emberiség megmentőit láttam magam előtt, akik az emberek boldogságáért feláldozzák magukat és még a 4 hónapos gyereküket is itthon hagyják.Réka azért ment a Norbi elmondása szerint, mert az emberek látni akarják őt, hiszen ő vezeti a videó-ranglistát. Szerintem kedves Norbi az emberek megértik, ha néhány hónapot várni kell a Rékára a gyerek miatt. Vagy talán Te és a bankszámlád nem vagytok olyan megértőek? Mert szerintem itt van a kutya elásva.
Egyébként "kedves" névtelen mielőtt elkezdenél dagadtozni, közlöm veled, hogy valóban van súlyfeleslegem, de mivel ezt a gyerekszülés miatt szedtem fel egyáltalán nem zavar, annál is inkább, mert rendszeresen futok és tornázom, hogy lemenjen. És még közlöm veled azt is, hogy a fogyókúrával járó szenvedést is vállalom, mert nem öncélúan szedtem fel a plussz kilókat, hanem azért, hogy tudjam a gyerekemet anyatejjel táplálni. Röviden tehát: NEM IRIGYLEM RÉKÁT!
 
 


Hallelujah, sikerült visszafognom magam!!!! No comment!
no comment
 


Ambiciózus!
Legyél már olyan ambiciózus, és vegyél a kezedbe egy pszichol.könyvet és üsd fel a korai kötődésnél.
nc.
 


Nem szoktam olvasni ilyen baromságokat. Mindent sokkal jobban tudok. Jó az a bébinek, ha az anyja lepattintja. Úgysem veszi észre, hogy a nagyanyja nem az anyja. Ebben a korban még hülyék a babák. Anyjukra semmi szükségük. Rubint Réka mehetne akár hónapokra/évekre világgá. Úgyis jobban tudom....na!
ambíciózus
 


Nem veszitek észre, hogy ez a hülye csak cukkol benneteket? Nem komolyan írja, (ilyet épeszű ember nem gondol) hanem csak azt élvezi, hogy ugrotok.

Nyugi, csajok!


Teljesen igazad van Cili!! A klinikai esetekkel nem nekünk kell foglalkozni.
 
 


van egy regisztráltaknak szóló RR topic, miért nem abba írtok (mellesleg szerintem ez a névtelen nem más mint norbi)
Névtelen
 


Csajok,csajok,valaki mondja már meg nekem,miért nem a regisztráltaknak való fórumokon belül nyitottok topikokat,oda nem mennek a névtelenek.Valljátok be,itt akarjátok megspórolni a vérnyomásemelö gyógyszeretek:-))
 


Igen, én is gondoltam már arra, hogy van valami élvezet abban is, hogy ugrunk és visszabeszélünk a "névteleneknek". Ez is egyfajta agresszió-levezetés.

Nem kizárt, hogy provokációként nem a regisztráltaknak szóló helyen nyílt ez a topik! Kép Mellesleg névtelen nyitotta!

Így érdekes, hogy ők is itt vannak, nemde, csajok? De őszintén! Kép

Engem is borzasztóan idegesítenek a névtelenek és egyéb fantáziadús nickneveken tetszelgők, de lassan megtanulom visszafogni magam. Én már nemigen lépek bele az ilyen "bunyós" beszélgetésekbe, de be kell valljam, néha nem bírom visszafogni magam. Mint pl. most.Kép
Tamci
(Ne keressetek máshol, ezt a nevet most találtam ki!)
Tamci
 


Ingyenes és őszinte fogyókúraprogram

A fogyókúra örökzöld téma, olyannyira, hogy már igazán tudhatnánk, hogyan érdemes belefogni. Ennek ellenére az évek múlásával nő a különféle módszerek, és vele együtt - sajnos - a tévelygő és hiszékeny áldozatok száma is, akik soványak nem lettek, csak pénzük és abbéli reményük fogyatkozott meg, hogy valaha is újra normál súlyúak lesznek.

Mit várunk el a jó fogyókúrától?
Először is azt, hogy eredménye minél előbb mutatkozzék meg, és hatása lehetőleg végérvényes legyen. Persze azt is, hogy ha már eleve kevesebb kalóriát fogyasztunk, ne kelljen fordítottan arányos pénzösszegeket ráfordítani. Ne okozzon szenvedést; ne kelljen kopogó szemmel, korgó gyomorral éhezni. Az ennivalók beszerezhetősége és a velük való pepecselés is fontos szempont. Azzal nem igen szoktak gondolni a fogyókúrázók, hogy a különféle módszereknek mennyi tartósan egészségkárosító hatása lehet, de a szakemberek szerint ezzel is számolni kell.

Őszinte mértékletesség
Az első elvárással bizony csínján kell bánni, mert az a fogyókúra, ami gyors eredményt ígér, eleve gyanús. A gyorsan leadott kilók, szeretnek ugyanolyan gyorsan "visszamászni". Ez szervezetünk anyagcseréjének törvényszerűségeiből adódik.
A HáziPatika.com fogyókúrája nem ígér szenzációs gyorsaságú testsúlycsökkenést. A kiegyensúlyozott, egészséges életvitel megvalósítását támogató oldal népszerű "fogyi-programja" is a helyes életmód hosszú távú kialakítása útján kívánja elindítani vállalkozó szellemű olvasóit. Az eddigi 11 program alapján bátran mondhatjuk, hogy sikerrel!
A tizenkettedik a 2004. március 1-jén elinduló, és így pont a húsvét előtti héten záruló, öthetes kúra lesz. Regisztrálni februárban az alábbi címen lehet:
http://www.hazipatika.com/services/weightloss
A mértékletes fogyás így összesen öt kilót irányoz elő. A heti egy kilós testsúlycsökkentés általában mindenkinek szokott sikerülni. "Sok kicsi sokra megy" alapon így egy-egy kúra végére a több ezernyi részt vevő összesen több tonna súlyfölöslegtől szabadul meg.

Hogyan képes az internetes program hathatós segítséget nyújtani?
Először is a kúrán való részvétel teljesen ingyenes, így mindenki számára elérhető.
A program lelkét azok a dietetikus által összeállított menüsorok adják, amelyek elfogyasztásával a résztvevő garantáltan éhezés nélkül, egészségi állapotának megfelelően, kiegyensúlyozott táplálkozás mellett fogyhat. Mi több, az ételek kifejezetten finomak. A receptgyűjtemény sok fogyizó kedvenc ételeinek lelőhelyévé vált. A gyakorlati megvalósítást a pontos receptleírások, a bevásárlást könnyítő listák segítik.
A legújabb program alkalmával öt különböző menüből választhatnak a felhasználók. A főzőcskézésre ráérők és a sietősök menüje mellett, a vegetáriánusoknak, a vércukor-problémákkal élők számára, valamint tejcukor-érzékenyeknek készült, tejmentes menü is elérhető. A ráérős menüt igénylők a főváros nagy részéről, valamint a környező településekről kedvező áron házhoz is rendelhetik étrendjüket.

A fogyókúra sikere nem lehet teljes megfelelő a legalább olyan fontos rendszeres testmozgás nélkül, így részletes - Schobert Norbi által összeállított - edzésprogramot is mellékeltünk az étlap mellé. A fogyókúrázók grafikon segítségével tehetik "szembetűnőbbé", azaz láthatóvá és egyben követhetővé eredményeiket.
A programhoz kapcsolódó klub segítségével a kitartást erősítő kapcsolatok alakulhatnak. Vannak hűséges baráti kapcsolatokat ápoló, immár többször öt kilót leadott fogyókúrázók is. Az oldal dietetikusa, Pilling Róbert az egyénileg felmerülő kérdések megválaszolására is szakít időt, így válik teljessé a gondoskodás a fogyókúra nem mindig kísértésmentes időszakában. Bár azt mindig hangsúlyozzuk, hogy nem egyetlen sütemény a bűnös, mértékkel a szülinapokat is meg lehet a kúra közben ünnepelni, a hangsúly az életmód tartós átformálásán van.
S hogy ne csak öthétnyi menüt kelljen váltogatnia a hosszú távú elhatározásra jutott résztvevőknek, a korábbi menük könyv formájában is napvilágot láttak, "Öt hét - öt kiló" címmel:
www.hazipatika.com/store/product?pid=1283
Az ételsorok kombinálásával hosszú időn keresztül lehet egészséges, ízletes fogyókúrás ételeket főzni az egész családnak.

Regisztrálja magát az internetes fogyókúra-programra most!

http://www.hazipatika.com/services/weightloss
BCsK
 


És álljon itt egy pozitív példa is:
http://velvet.hu/velvet/celeb/celebhirek/?main:2004.02.18.&166668

Kicsit többet tett le az asztalra, mint RR, az alakja sem hagy kívánnivalót maga után és mégis normálisKép
Névtelen
 


Jó nagy tehénné is hízott közben az a valaha nagyon szép lány.
Nem beszélve a fideszes leszerepléséről Kép
Névtelen
 


Szerintem a politikának a gyerekneveléshez semmi köze!(kivéve a szélsőséges eseteket, mikor valaki eleve fasisztának neveli a gyerekét.)
Nem vagyok Fidesz-rajongó, de ezt itt nem keverném bele. Egérke attól még lehet szuper anya, hogy ez vagy az a politikai hovatartozása.
Dove
Dove
 


jé, azt se tudtam, hogy terhes Kép
névtelenül
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó