Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
Azért nyitottam a topikot, mert szerintem ha elromlik egy játék s azt az apu vagy a nagypapa sem tudja megjavítani, akkor nagyon nehéz találni egy "valakit" aki ért a javításhoz.

Mi is kaptunk egy nagyon jó elemmel mûködõ Tommy hangszert (dob,zongora,gitár egyben)amit imád a fiam, azonban pár hónap múlva elromlott az érintkezése, s nem találok senkit aki meg tudná javítani. Ismertek játékjavítással foglalkozó szakembert?

Elõre is köszi
Ádimami
Névtelen
 


Sziasztok!
Kölcsönkaptunk egy TOMY zenegépet. Felkell húzni ,zenél van egy kis "tv" az elején ami világít és képeket vetít.
Igenám , de nem világít (régebben világított).Ja és nem az izzóval van gond!
Segítsetek!!!
Kanga

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
 


Sziasztok!

Tudnátok segíteni?
Kislányom kedvenc babája lassan kezdi egyre nehezebben bírni az igénybevételt. A teste puha és van keze meg lába mûanyagból. A végtagok valamilyen - talán ragasztott, varrott vagy behúzott?- megoldással vannak felerõsítve. A baj az, hogy ott ahol a mûanyag véget ér az anyag alatt, elszakadt az anyag, és hiába varrom meg, foszlik tovább. Óriási tragédia lesz, ha végleg leesik a keze vagy a lába!
Nem tudtok véletlenül egy "baba-javítót", ahol esetleg új testet ölthetne szegény Szandika?

Elõre is nagyon köszönöm

Anyuci
Anyuci
 

 
 

Anyuci!

Talán itt megtudják javítan:
Babaklinika (Budapest Múzeum krt 5)

Zsuzsa
 
 


Zsuzsa!

Nagyon!!! köszi a tippet, hétfõn meg is kérdezem.

Anyuci
Anyuci
 


Kanga!

Minden bizonnyal kontakt hibás valahol. A kérdés, hogy mennyire lehet és akarjátok szétszedni. Persze mindezt tök látatlanban, mert nem volt konkrétan ilyen a kezemben... szóval ha nem kölcsön dolog lenne, azt mondanám szedjétek bátran szét, általában a gyerekjátékok többségében rém egyszerû elektronika van, egy-egy szál drót tud leszakadni a helyérõl.

Ildi

Ildi
 
 


Ildi!
Majd beszélek apóspajtival , õ ilyen szerelgetõs.
Csak már egy mellszívót is rábíztam és az itt porosodik szétszedve 3 éve.
Próba cseresznye!Kép
Kanga

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
 


Sziasztok!
Mivel lehet leszedni a firkát (toll) a gumi állatkákról illetve a mûanyag(vagy mifene) babák arcáról? És van-e ötletetek arra, hogy mivel lehetne tisztítani a mûanyag babák testét? Kaptunk néhány használt játékok és a sima mosástól nem múltak el a koszfoltok.
Üdv.
Malacka
 
 


sebbenzin, patikai saliciles alkohol
Névtelen
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó