Új privát üzeneted érkezett!

Hát akkor folytassuk itt az eszmecserét!

Megvilágosodtam! Teljesen nem véletlen, hogy a kereskedelmi csatik mûsora csak ritkán találkozik az ízlésünkkel. Mi TV szempontból selejtesek vagyunk!!!
Nézzetek magatokba! Hát elszaladtok kólát venní, ha azt hirdetik, hogy félmillió forintos mûfogsorKép utalványt nyerhetnétek vele? Ugye, nem!
Nem is nekünk való a TV!

Politizálóknak! Ha nincs jó jobboldali párt, hát kõ egyet csinálni! Hajrá! Ha jobb-liberálisat csináltok, belépek!

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
 
 


Borcsa, akkor csináljunk!!!
Van egy fórum, nemrég hoztuk létre néhányan, ott is vannak akiknek majdnem ugyanaz a baja a meglévõ pol erõkkel, mint nekem. Ha érdekel az a fórum (politika és világmegváltás), akkor szívesen elküldöm a címét levélben. (Azért levélben, mert épp a provokátorok elõl jöttünk el egy másik fórumról, és a miénkre már csak regisztráltan lehet jönni. A moderátor én vagyok, az anyázós hozzászólásokat - egyelõre nincsenek, hisz jól ismerjük és tiszteletben tartjuk egymást - törlöm.)

üdv.
Adrienn

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut
 
 
 


Borcsa!

Én örülök, hogy átjöttünk, legalább kipróbáltatik, hogy mûködik-e ez az új kezdeményezés. Na bumm, legfeljebb nem fog, többet nem veszthetünk rajta, nem?

Én már egy ideje rájöttem, hogy sok mindenben nem felelek meg a társadalom elvárásainak. Nem nagyon hatnak rám a reklámok, egyiket sem hiszem el, nem rohanok megvenni, akár nyerek akár nem. Ezek a nyerõs dolgok nálam fordítva vannak, ha amúgy is vettem volna, akkor veszek és beküldök, hátha alapon (végül is nyertünk már pár dolgot), de csak azért, hogy nyerjek nem szoktam venni. Egyik-másik nyeremény meg annyira nem érdekes, hogy be sem küldöm. (mostanában kedvenc kólám teszi ezt, folyamatosan nyerhetnék, de nem kell a nyeremény, rémes, nem? Kép)

De más ilyenek is vannak. Nem nézem a divatos tv mûsorokat (egyetlen Vészhelyzet a kivétel, lehet, ez is nosztalgia, mikor kezdõdött még a már iskolás kisdedeimet szoptattam közben), nem veszem meg az ötvenféle nõi újságot és egyéb sztár magazint, bulvárlapot. De nem rohanok a legújabb hajfestékért, bõrregenerálóért, körömerõsítõért sem. Nem fontosak az életemben.

Ja, és még mobilom sincsen. Tiszta selejtes vagyok, nem? De nekem jó így.

Azért kíváncsi lennék olyan felmérésekre, hogy a tvkben ránk ömlõ elvárások hány százaléknak tényleg a norma, hány százalék mondja azt, hogy hazudnak a reklámok, stb de a végén mindent ugyanúgy megvesz, megnéz stb, és hány százalék az, aki tényleg nem vesz részt a fogyasztói társadalom eme túlzásaiban? Jó tudom, eleve nehéz elkülöníteni, de valahogy esetleg mérik?

Ildi

Ildi
 
 

 
 

Itt egy kis csemege Faludyékról:

[url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/2231.html?1036097923" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/2231.html?1036097923[/url]
 


Adrienn!

Engem érdekelne az a fórum, ahol politikáról vitáztok. Ha nem akarjátok, hogy beleszóljak, nekem úgy is jó, de nem sokára vizsgázom hasonló témakörbõl, és érdekelnének mérsékelt jobboldaliak véleménye is. Szabad bekukkantanom? Esküszöm, moderálom magamKép

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


..........................................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.19 08:18-kor.

Netti
Kép
 
 


......................

Netti
Kép
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó