Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nincs véletlenül valakinek jó ötlete arra, hogy hogyan lehet eltenni emlékbe tejfogat(kat), úgy hogy ne porladjon szét.
Én úgy emlékszem, minhtha azt olvastam volna valahol, hogy valameddig tejben kell áztatni. Ne nevessetek ki, ha most nagy hülyeséget mondtam!

Üdv Mindenkinek!
Atiapuka
Névtelen
 


Sziasztok!

Lehet, hogy kicsit off, de nem találok jobb helyet, hogy megkérdezzem: mit csináltatok, amikor a kicsinek jött a foga és minden csupa nyál? Az ágy "úszik". Valaki javasolta a szakállkát állandó használatra. Ha nagyon odakötöm félek, hogy megfullad (bár ezt azért észrevenném...Kép), ha nem, akkor semmit nem ér.

Köszi: Juca
juca (juca)
 


Szia Ati!
Az én apukám a mieinket simán műanyag dobozba tette el,és még nem porladt szét 32,31 és 23 év alatt.
:o)Lehet,hogy te a történelem részére akarod eltenni...de,ha nem akkor szerintem nem kell semmi extra.
Sok sikert!:o)
Névtelen
 

 
 

Köszi!

Akkor dobozozunk.

Üdv Atiapuka
Névtelen
 


Sziasztok!

Mennyi foga van átlagosan egy egyéves gyereknek?

Ugyanis képzeljétek: Vilinek már régóta kinn van 2 alsó foga, és most jött a felsõ kettõ. Annyira koncentráltunk, hogy miért nem jön már ki a felsõ kettõ, hogy tegnap kiderült, alul, a meglévõk mellett is jön egy-egy. Tehát most 4 foga jön egyszerre! A felsõk már elõbukkantak, az alsókra sem kell sokat várni, ahogy elnézem. Gondolhatjátok, megint harap mindent, ami a szájába kerül és Õ gondoskodik róla, hogy oda kerüljön!

Juca
Juca (juca)
 


Sziasztok!

Nálunk 10 hónaposan jött ki az első két foga a lányomnak.
Jó sokára. De utána megindultak.

Rita
Rita
 


Sziasztok!
Ez a fog-dolog teljesen változó. Az én kislányomnak 1 évesen 8 foga volt, az egyik fiamnak 7, a másiknak 4. De ismertem olyan kisgyereket, akinek semmi. Aztán 2 éves korára ugyanannyi volt neki, mint mindenki másnak. Talán csak jobban megkínlódott vele, hogy egyszerre több jött.
Emese
Emese (emese)
 


Úgy látom a fogakkal csak nekem van bajom... Kép
Vilinek kijött a felsõ kettõ és alul még egy, de most az a nagy produkció, hogy csikorgatja. Rossz hallgatni... Más gyereke is csinálja? Lehet valamit csinálni, azon kívül, hogy állandóan nyomok valami "rágincsát" a kezébe, hogy azt rágcsálja?

Juca
Juca (juca)
 


Szia Juca!

Nyugodj meg, Bori is csinálja!!! Szerintem ez valamiféle játék vagy próbálgatás lehet, de persze én is a frászt kapom töle, nehogy tönkremenjem a foga. Én hagyom, túl sokat úgyse tudok tenni, csak szóban mondom, hogy ne csinálja...
Azért állandóan kaját ne nyomj a kezébe, mert attól meg a táplálkozással lesznek gondjai.

Puszi:

Dia
Dia
 


Köszi Dia a gyors választ!
"Rágincsa" alatt mi (a család) olyan játékokat hívunk, amiket rágcsálhat.
Kaját még soha nem kapott nassolás gyanánt, erre nem akarjuk rászoktatni.
Marad tehát a fogcsikorgatás...Kép Gondolom, ha már nem lesz akkora "élmény", majd abbahagyja.

Köszi: Juca
Juca (juca)
 


Sziasztok!
Az én gyerekeim is csikorgattak, de szerencsére csak egy darabig, engem meg addig is rázott töle a hideg. Ha már "megszokja", hogy van foga, söt fogai, akkor nem lesz akkor a újdonság, hogy azokat össze is lehet dörzsölgetni. Legalábbis nálunk így volt, remélem, Nálatok is hamarosan leszoknak!
Emese
Emese (emese)
 


Sziasztok!
Egy hónapja olvastam egy fogzás könnyítõ homeopátiás kúpról, de nem írtam le a nevét. Ha valaki használja és bevált, szeretném, ha elküldené címünkre a nevét. Elõre is köszi: Papamaci.Címem:adamz@freemail.hu
Névtelen
 


Sziasztok!
Valahol azt olvastam, hogy a csikorgatással a babák igyekeznek "összehangolni-összecsiszolni" a fogacskáikat, és kinövik. A húgom is csikorgatta a fogait, még sulis korában is, de abbahagyta.
Türelem!Kép)
Zia
Zia
 


Tipp a szakállka "gyerekentartásához": Ne csak a nyakába kösd oda, hanem az elõke (nekem ez a kifejezés jobb) alsó részén kétoldalt varrj rá 1-2 öltéssel még madzagot és a hóna alatt a hátán is kösd meg. Akkor nem mozdul el, és mintha rajta sem lenne.

Cili
Cili
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó