Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Tudja valaki, a telefoszámát a persil vonalnak? Tudjátok most a héten kell beküldeni a vonalkódot és lakást lehet nyerni. Szeretnék pályázni de nem látom a reklámot azóta. Kérlek ha valaki leírta a telefonszámot, sürgősen írja meg mert szeretném beküldeni a vonalkódomat!! Rámférne egy lakás, és hát sose lehet tudni........ Köszi
Üdv. Renáta
Névtelen
 


Renáta!

Ezt kell a boitékra írni:

Persil 33 millió
Budapest
Pf. 1
1461

feladóhoz pedig:
név
cím
telefonszám

a boitékba egy db vonalkodott kell tenni.
Azért nem levelezolapot írtam, mert én mindig tatok attól, hogy arról leseik, letépodik stb.

beérkezési határido
április 27 éjfél

küldjél többet, mert én is pályáztam!!! Kép Kép Kép
bigacsiga
 


Szia Bigacsiga!

Köszi a címet, majd nem túlléptem a határidőt. Nekem csak egy vonalkódom van, de azt azért szerettem volna játékba küldeni.
A telefonszám az azért érdekelt volna mert ott elmondják hogy hol fogják közzétenni a nyereményeket. A népszabadságba azt hiszem de nem tudom melyik napon.
Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettél
Szia Renáta
Névtelen
 

 
 

Szia Renáta!

A népszabadság május 9-i számában teszik közzé.
Gondolom azért kérnek a cím mellé telefon számot, mert aki nyer az értesítik...

biga@ Kata
biga@
 


Ti meg vagytok elégedve a Persil-lel vagy csak a játék miatt vetéttek meg?
Megéri az árát?
Névtelen
 


Én az Arielre szavazok! Tix-xel váltogatva olcsóbb, bár ez utóbbi annyira már nem jó.
Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi
 


Én is az Arielre szavazok, abból is a folyékonyra, sokkal jobban tisztít és még sose hagyott mosóporfoltot a ruhákon. És tényleg nagyon kevés kell belőle, nagyon sokáig elég. Az illata pedig....hmmmm, akár a szilanizált ruha....Kép

Puszi:

Dia
Dia
 


Dia!

Én is folyékony mosóport használok tomit fehéret és szineset egyaránt.Az lenne a kérdésem hozzád, hogy mennyire fehérre mos az Ariel, mert a babaruhákat amiket kaptam azzal szeretném kimosni, most elégé szürkék szegények.

Vica
tvica
 


Szerintem szépen kifehéríti a babaruhákat is, már amelyik fehér ugye, bár bevallom, én ebben rásegítek neki egy kis Vanish-sel... /nekem ez utóbbi is bevált.../ vagy Clorox-szal...
Egyetlen ruhadarabbal nem volt még mindig képes elbánni egyik mosószer sem, ez pedig egy fehér kis kéztörlő, amit az Ikeában vettünk és szerencsés módon a párom ebbe törölgette az olajos, poros kezét.Hát, ezen megmaradt a folt.
Főzőmosásba nem merem szegénykét berakni, mert lehet, hogy fehérebb lenne, de szerintem méretileg a felére csökkenne...

Puszi:

Dia
Dia
 


Kölcsönbabaruhákkal legyetek óvatosak. Én kölcsönadtam valakinek egy zöld-lila-helyenként fehér plüss rugit. Unisex színei voltak, elég jó állapotban, és amennyire emlékszem foltmentesen. Nem tudom mit csinált vele az illetõ, de visszafele rózsaszín-fehér rugiként jött, a lila lett rózsaszín, a zöld fehér. Azaz most már nem unisex. Mivel a fiam keresztelõre kapott ajándéka volt, kicsit sajnálom.
Amúgy nekem Ariellel már volt olyan, hogy kapott ruha sok arieles mosás során apránként egyre fehérebb lett. Mikor kaptam, itthoninak szavaztam, azóta ovibajáráshoz is jó lett.
Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi
 


Dia!

Köszi, én is szoktam Cloroxozni a fehéreket mert egy kicsit "kényes vagyok" a fehérre. bár az arielrõl azt mondják, hogy szép fehér lesz töle a ruha.(bár mások a bioponra esküdnek de nekem a folyékony jobban bevált)

Vica
tvica
 


Sziasztok!

Az Ariel tényleg fehérre mos_mindent_. Így én csak fehér ruhákhoz szeretem használni, a színesekhez Persil Colort. Egyébként cloroxból is csak a fehérítős jó, mert a kímélő nekem a foltokat is jól megkímélte.A Vanisht én is használom, és szeretem. Az anyatejes kakifoltokat ezzel szoktam kiszedni.
madárka (mad&aacut
 


Szóval akkor kipróbálom az Arielt, túl sok veszteni valom nincs max. kap egy kis cloroxot a következõ mosásnál.

Köszi mindenkinek.

Vica
tvica
 


Sziasztok Lányok!

Én a Persilre és az Omora szavazok.
Nekem az vált be a legjobban.
Az Omoról, most csak azért áltam le, mert túl sok kék szemcsét tesznek bele és a müszálas anyagokat szép világoskékre festi.
A vanishnál pedig szerintem jobb az omo tabletta.

Ha mindenképen szavazni kéne akkor az amerikai mosóporra szavaznék, csak most arra Gyesbol nem telik. Annál sohasem fordult elo, hogy leette a színes ruha szinét mint egyes magyar mosóporok és a kosz + foltok is mindig kijöttek. (szzeretünk fehér zoknikba járni.) Csakhát a minoségnek ára van.


És mi a véleményetek a magyar öblitokrol?

Én ebbol is eddig az amerikait használtam. Azért szerettem, mert diszkrét illata volt és valóba lágyította a ruhát, nem gyürödött és könnyebb volt vasalni is.

Most kiprobáltam több fajta magyar öblitot és úgy vagyok vele mint valamekyikötök a popsitörlo szagával sokszor hánynom kell töle. A lágyító hatással sem vagyok mindig megelégedve pl. Silan ha beleteszel annyit amennyi a dobozra rá van írva a törölködzo nem elég puha, de túl eros az illata.

bigacsiga Kata
bigacsiga
 


Bigacsiga

Milyen amerikai mosopor jo szerinted? En itt kanadaba elek es hat a mosoporok mosasi teljesitmenyetol nem vagyok elajulva..... Ha itt valaki szepre akarja mosni ruhait Persilt, Arielt hozat europabol. Nem semmi dobozonkenti ara van itt.

Napocska
napocska (napocska)
 


Napocska!

Kitaláltam, hogyan gazdagodhatunk meg....Kép)

Hmmmmmm? Mit gondolsz???

Puszi:

Dia
Dia
 


Mosószerkérdés - anyagi kérdés. Elsősorban. Legjobban pelusokkal tesztelhetőek a mosóporok. (a fehérek) Végigpróbáltam az összes kaphatót, sajnos (azért sajnos, mert a magyar áruk híve vagyok) szóval sajnos az Ariel + Vanish fehérít a legjobban az én tapasztalatom szerint, de borzasztó sokat számít a mosógép is ! Aki mostanában vásárolt, láthatja, hogy különböző kategóriákba vannak a gépek sorolva - mosóhatás, víz és áramfogyasztás, centrifuga-erő stb. A legjobb hatásfokkal az "A"besorolással rendelkező mosóhatású gépek rendelkeznek. Bármily hihetetlen, legalábbis én nem akartam hinni a szememnek, már beszürkült zoknikat is sikerült klassz fehérre mosni Ariel+Vanish+"A"mosóhatású géppel. A színes ruhákat Ariel Colorral mosom, és Lenorral öblítek, persze töményen, nem higítom fel, és mivel keményíteni nem szoktam, a keményítő rekeszt is öblítővel töltöm fel. Sokféle illatban van, mindig másikat veszek, így nem szokja meg az orrunk az illatot. A "pihe-puhasággal" is minden rendben, főleg ebben a töménységben. Silan jó illatokban van, de kevésbé puha, Coccolino puhább, de kevésbé fini illattal. Mivel Lenort ugyanaz a cég gyártja, mint Arielt, állítólag ügyelnek az illat-összehangolásra.(?) Persil szemcsésen benne maradt a ruhában, OMO pedig nem volt elég intelligens a fehérítésben. Hát én így jártam mosóporilag.
Sziasztok.
Cseri
cseri
 


Sziasztok! Szerintem is a Lenor öblítő a legjobb.Tímea
Tímea
 


Ó.lányok!
Segítsetek. Összemostam véletlenül a fehér bodykkal egy piros szélut is. Na, erre rózsaszín lett a fiam összes bodyja.
Mivel tudom újjá varázsolni?

Amúgy én is Lenor-párti vagyok.
Egy barátnom a Silan vasaláskönnyítos öblírore esküszik. Ti próbáltátok már?

Köszi
Andi2
Andrea
 


Sziasztok Lányok!

Andrea
Többször ki kell mosni és a két mosás között megszárítani. Egyyszer talán kivilágosodik. Jó még ha mosószerhez omo tablettát vagy vanischt teszel.

Szerintem büdös a Lenor, de nekem mindegyik az ugyhogy...

A silan vasaláskönnyito valóban jó, de ha nem vasalod a ruhát akkor a többire luxus.

Az amerikai mosóport Amway forgalmazza Magyarországon.

Napocska
Azért lehet rossz a mosópor mosási hatásfoka, mert amerikában nagyon kemény a víz, és azért lehet jó az Európai mosópor, mert jól telerakják vizlágyítóval.
Próbálj meg mosni vizlágyítóval vagy lehet kapni egy mágneses golyót amit a mosógépbe kell tenni ez is lágyítja a vizet.

Azt viszont megfigyeltem, hogy a silannak egész más illata van akkor ha persilel vagy omoval mosom a ruhát.
Nekem a persil még soha nem maradt a ruhába nem lehet, hogy a mosógéppel volt valami.

bigacsiga Kata
bigacsiga
 


Sziasztok,
miután ez a topic átment mosópor-öblítõ topikba,
én is jövök Kép:
én Tomi-t, folyékonyat használok, színeset, emg a fehérekre valót, vki szintén ezt írta. Sajna erre elég a pénz... Nekem bevált. Régebben,míg nem volt gyerkõc, Bioponnal mostam, de a "bioaktív" mosóporokat nem ajánlják gyerekruhák mosására.
Én öblítõt egyáltalán nem használok. A gyerekek miatt, addig használtam. De úgy vagyok vele, hogy így is olyan sok a vegyszer az életünkben, legalább ez ne legyen fölöslegesen... Sajna a családban van allergia (hugom mindenféle porr meg szõrökre meg növényre, én fémekre), nem akarom, hogy rajtuk is kijöjjön. És a gyerekek ruháit 3x öblítem, a miénket 2x (ennyiszer ismétlem az öblítõprogramot).
üdv
Zsóka
Zsóka (zsóka)
 


Sziasztok!

Mosópor ügyben eszembe jutott, mikor babával kezdtünk, megkérdeztem, mi a bababarát mosószer (nem bioaktív). Akkor (1993) az Ideált javasolták, majd (1995) a Tomi Brill-t. Ma már egyik sincs. Nõvérem Spanyolo-ban olyan mosószerrel mosott a babáknak, ami direkt baba-mosószerként volt árulva. Íme az újabb biznisz: szedjük elõ a régi (olcsó!) mosóport (nem bioaktív), nevezzük el babamosópornak, és adjuk el (drága!!!!).(gondolom mosási hatékonysága nem jobb a spanyolnak se sokkal)

Más. Valaki említette, hogy mágneses golyó a mosógépbe vízlágyítani. Nõvérem is vett valami golyót, átfolyik rajta a víz (lukacsos) és a gyártója állítja, növeli a mosási hatékonyságot. Most azt nem tudom, az övé mágneses-e. Amit kérdeznék tõletek: hogyan magyarázzák a dolgot? Attól, hogy mágneses, mért lesz lágyabb a víz????

Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi
 


Ildi!

Bár nem vagyok vegyész, de valamikor tanultam némi kémiát. Eme régebbi tudásanyagból úgy rémlik, hogy ugye a víz keménységét a benne lévő ionok mennyisége határozza meg azaz a magnézium és kálcium ionok koncentrációja. Lehet, hogy a mégneses gömb ezeknek a koncentrációját változtatja meg, legalábbis nekem így tűnik logikusnak... Tudod, elektron le és felvétel...

De jobb lenne, ha valaki hozzáértő is leírná, nem vagyok túl szakszerű.

Puszi:

Dia
Dia
 


Sziasztok!
ami a fantasztikus amerikai mosóport illeti, ez sem mindenkinek jön be. Barátnőm szemellenzős Amway-"buzi" (bocsi a szóért, de becsvarodottságát csak ezzel tudom jellemezni), és folyton azért rágta a fülemet, hogy milyen varázsszert használok mosásra, hogy ilyen szépek maradnak a ruhák. Megosztottam vele a titkot: Persil, Ariel, Vanish.
Már nem az Amway a csúcs nála sem. Egyébként nekem az Amway többi terméke sem jött be. Épp a múltkor dobáltam ki vagy ötfélét (én is kaptam valakitől aki szintén nem esett hanyatt tőlük).

Madárka
madárka (mad&aacut
 


Lányok!Az én lányom nagyon érzékeny bőrű volt kicsinek és én mosószappant használétam . Lereszeltem egy kicsit és azt tettem a mosógépbe. Fehérítésre amúgy radikális módszert használopk, mármint ha ilyen összemosás történik,hypó és flóraszept együtt és abban áztatom nagyon forró vízbe.Tímea
Tímea
 


Köszi Lányok!

Kihypóztam és kifehéredett. Igaz, hogy a passzé is, de mindegy. Mégse járhat rózsaszínben a fiam!!

Andrea
andrea (andrea)
 


Tímea, akkor Te vagy az, aki kézzel mosottt, és én tancsoltam neki, hogy reszelje le a mosószappant? Vagy fél éve ezen töröm a fejem hogy ki lehetett az. Meg akartam kérdezni, hogy bevált-e a dolog.
Más: a mosószappan mennyire jó hatékonyságú mindeféle ruhára?
üdv
ZSóka
Zsóka (zsóka)
 


kedves Zsoka!
En voltam.... Mososzappannal mostam az osszes babacuccot, kezzel, tenyleg gyonyoru tiszta volt minden, de nagyon faraszto volt egy ido utan, foleg azert, mert ekcemas a kezem, ha sokat nylkalok vizbe, iszonyu allapotba kerul. Kiprobaltam, amit irtal, es nagyon klasszul mukodott. Azt hittem, meg is irtam neked, de lehet, hogy elfelejtodott...
Koszi igy utolag is!!!
UDV
Eva
Eva
 


Szia Éva,
nincs mit, nem is ezért írtam, csak tényleg kíváncsi voltam, bevált-e. Mindenesetre le a kalappal, én nem hiszem hogy vállaltam volna azt a rengeteg kéézel mosást... (Na mondjuk ha muszáj akkor igen, de ha nem muszáj...)
üdv
Zsóka
Zsóka (zsóka)
 


Kedves Zsóka!
Mint látod nem én voltam, ezt a módszert már a fiamnál is használtam tíz évvel ezelött.Különbség annyi, hogy én nem kézzel mostam hanem az automata mosógépbe hasznéltam ezt a módszert.Lehet kapni bio boltokban mosószódát, az még jobb mint a mosószappan.A mosás végén pedig mindig ecetet teszek a gép öblitőrekeszébe. Tímea
Tímea
 


Tímea!
Minden ruhájára, vagy esetleg csak textilpelenkára? Mennyi ecetet teszel bele?
köszi
Zsóka
Zsóka (zsóka)
 


Egy szerelo ismerosom szerint minden vizkooldasnal tobbet er, ha a msosgepedet idonkent atmosod 90 fokon ecettel. Nehany kanal ecetet teszel a mosopor helyere, es beinditasz egy programot. En ugy kethavonta csinalom.
Eva
Eva
 


Éva!

Igen. Ezt én is hallottam, de még nem próbáltam. Nem lesz ecetszagú a gép?

Juca
Juca (juca)
 


Nekem a szerelõ azt mondta, hogy kb. két dl ecettel kéthavonta, fõzõprogramon elinbdítani, és amikor felmelegedett a víz, leállítani és egy éjszakát állni hagyni. 20 °-os ecetet mondott. Ugyanez megcsinálható trisóval is.
üdv
Zsóka
Zsóka (zsóka)
 


Zsóka! Minden ruhájához használom, sőt van amikor a miénkhez is.Másik háztartási praktikám a rozsdamentes edényekhez, mosógatóhoz meg ilyenekhez:1kk mosogatószer, 2dl ecet ,2dl víz ezt összekeverem egy kifogyott spriccelős dobozba és ezzel befújom a mosogatót az edényeket, kicsit rajta hagyom és megint fényesek lesznek.A csempére is ezt használom vízkőtelenítésre. Befújom rajtahagyom, utána áttörlöm és leöblítem.Ez a kotyvalék főleg a rozsdamentes dolgokhoz nagyon jó. Legalább is nekem bevált.Tímea
Tímea
 


Dejo, Timi, nekem mindig piszok nehezen megy a rozsdamentes edenyek tisztitasa!!! Kiprobalom.
Juca! Nem ereztem meg ecetszagunak a gepet. En akkor is ezt a modszert hasznalom, amikor batikolas utan kell a festektol mosni a gepet. Gyonyoru fenyes lesz utana meg a mosogep dobja is.
Udv
Eva
Eva
 


Timi, köszi! ki fogom próbálni (olyan, de olyan a mosogatóm... Kép ) (No meg a fürdõkád csaptelepe...
üdv
Zsóka
Zsóka (zsóka)
 


Sziasztok!
Tanusíthatom ,hogy szuper az ecetezés! Nem lesz ecetszagú a gép ,viszont gyönyörűen csillog-villog!
A kávéfőzőt is így szoktam tisztítani!
Üdv
Kanga
Kanga-Zsebibaba
 


Ha már ecet. Én anno, mikor fejtem, minden este kifõztem a fejõgép mosható részeit plusz egyéb edényeket. Na, az is vízkövesedett. Ezért idõnként ecetes vízzel fõztem ki. Tökéletesen bevált.
Ildi
u.i:mosógépet, mikor egyszer téma volt próbáltam, kopott, de maradt rajta. Ilyenkor csináljam újra, vagy töményebbel, esetleg hagyjam hosszabban?
Pethes Ildikó (pethesildi
 


Mennyi most a Persil ára? A 6 kg-os 2.990- ért megéri?

Köszi Persilpártiak!

Zsu
Zsu
 


mi persil gélt használunk ára 1769 ft.Szerintem nagyon jó .Már elég rég ezt használjuk,és úgy vettem észre,hogy kiméli a ruhákat is legalábbis mintha nem kopnának olyan hamar mint amikor más mosószerrel mostam.réka
vreka
 


Ez 2l? Kb. hány mosásra elég?

Köszi
Zsu
Zsu
 


´1,5L és kb.20 mosásra elég.Nem tudom biztosan de elég sokáig eltart én 100ml teszek a gépbe.
Réka
vreka
 


Köszi Réka!

Megprobáljuk!

Zsu
Zsu
 


Sziasztok!

Ha már a mosóporokról van szó! Van tippetek, hogy a ruhákból az almát mivel lehet kimosni? Ugyanis én már nagyon sok mindent kipróbáltam, de nem lettem okosabb!
Köszi! Marcsi
 


Szia Marcsi!

En Vanish szappannal bedorzsolom az almafoltot es 60 fokon siman kimossa a gep. A szint eddig nem bantotta.

-Afonya
 
 


Köszi Áfonya holnap ki is próbálom!

Marcsi
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó