Új privát üzeneted érkezett!

keresek olyan anyákat akiket gyermek korukban szexuálisan bántalmaztak és terhességük koraszüléssel végzõdött.
Névtelen
 


gondolod, hogy ez olyan téma, amit itt akár névtelenül is bárki leírna, fõképp úgy, hogy magadról és a kérdésed céljáról egy árva kukkot sem írsz? orvos, pszichológus, esetleg érintett vagy a kérdésben? így nem lehet rárontani senkire ilyen kényes ügyben.
Névtelen
 


Névtelenkém,

akkor ne olvasd el, ne szólj hozzá. Biztos nem jókedvébõl nyúlt a témához. Amúgy nem szívelem a névtelenséget, de ez esetben teljesen egyetértek vele.

Cili
Cili
 

 
 

Cili!

Te más topicocban is olyan nagyon okosan kioktatod az embereket, mintha te lennél az atyaúristen. Mit képzelsz te magadról? Ki vagy te, hogy megmondd, ki mit olvasson, és ki mihez szóljon hozzá? Igenis ez egy olyan téma, amit, ha valaki fölvet, akkor meg kell indokolnia(legalább néhány szóban), hogy miért kérdezi. Teljesen kiszolgáltatott helyzetben van az, aki esetleg leírja a saját drámáját, közben pedig csak egy tesztnek vetették alá. Az a minimum, hogy tudják az emberek, kinek és miért fedik fel legféltettebb titkaikat.
Az pedig, hogy jókedvébõl nyúlt-e a témához vagy sem, ebbõl a legkevésbé sem derül ki, és hát, ugye nem ez volna az elsõ itt a b.neten, hogy valami hátsó szándék van a dolgok mögött.
Ha nem így van, akkor azt le kell írni, nem lehet õszinteséget várni másoktól, ha a kérdezõ céljáról mit sem tudunk.
Névtelen
 


Kedves Névtelen!

Tájékoztatásul közlöm, hogy elolvastam, tudomásul vettem a véleményedet. És nem értek egyet Veled, de errõl nem fogunk vitát nyitni. Sajnálom, ha különbözik a véleményünk.

Cili
Cili
 


Szia!
Igaz nem adom a nevem de en tudom,hogy az mit erzett es mit erez aki ezt atelte!
Kb.10-11eves koromtol 20eves koromig zaklattak!Soha nem mertem szolni senkinek!feltem!19eves koromba teherbe estem!Elvetettem!
Most 29eves vagyok es harom eve probalkozok,hogy teherbe essek!Nem sikerült meg!!
Nagyon felek,hogy nem lehet babam!
Sokaig nem elveztem a sexet sem mert mindig az volt elöttem aki ezt tette velem!
Névtelen
 


Kedves legutolsó névtelen!

Nagyon sajnálom, hogy átmentél ilyen szörnyűségeken. Bár nem kértél tanácsot én mégis - nagyon jó szívvel - adnék egyet. Ha még nem tetted, akkor feltétlenül fordulj egy JÓ pszichológushoz (a legjobb az lenne, ha egy erre szakosodott szakembert vagy esetleg egy csoport terápiát keresnél).
Nem állítom, hogy pszichés okok miatt nem esel teherbe (bár kizárni sem lehet), de abban biztos vagyok, hogy 10 év alatt rengeteg olyan sérülés, félelem, önmarcangoló gondolat gyűlt fel benned, amelyeket egyedül (hisz gondolom erről senkinek sem meséltél) nem lehet feldolgozni. Ez nagyon fontos volna nem csak a saját, de a megszületendő gyermeked érdekében is (aki akaratlanul is "cipelni fogja" ezt a terhet).
Ha nem tartod jó ötletnek a pszichológust, akkor csak annyit mondanék, hogy feltétlenül olvasd el Susan Forward: Mérgező szülők című könyvét. Kemény, de biztos vagyok benne, hogy segíteni fog.

Milla
 
 


Kecves Milla1
Köszönöm a segitsegedet!
Elfogom olvasni a könyvet!
a parom sem tud semmiröl!Nem tudnam megmagyarazni,hogy miert megyek dokihoz!
Sokaig szenvedtem!szeretnem elfelejteni!
Remelem igazad van es segiteni fog!A doki azt mondta,hogy nögyogyaszatilag semmi bajom1
Majd kiderül!Elkeztem hömerözni!
Hat???!!!!Nem tudom!
Köszönöm segitsegedet!!!
Szia
Névtelen
 


Kedves Milla!
Köszönöm segitsegedet!
A könyvet kifogom olvasni hiszen jol jönn egy kis segitseg,megertes!
Orvoshoz nem merek menni mert nem tudnek mit mondani a paromnak!
Sok mindent ateltem!Hisz volt olyan is,hogy kaptam mikor nem akartam!
Doktorom szerint nincsen semmi bajom!Lehetne babam!
Lehet,hogy a fejembe van a problema?
Szia!!!
Névtelen
 


Bocsi,hogy ketszer irtam de valami törtent a gepemmel!
Névtelen
 


Kedves Névtelen!
Annyit még hozzátennék, hogy hosszú az élet: nem lehet úgy leélni valaki mellett, hogy ilyen teher nyomja a vállad! Persze, előbb olvasd el a könyet, ahogy Milla ajánlotta, de azután - ha kell, szakemberrel egyeztetve - tárd fel az egészet a párodnak! Szerintem ez nagyon fontos! Sohasem lehetsz nyugodt, ha ezt nem teszed meg. Akármilyen fájdalmas is lesz mnindkettőtöknek. Gondold csak el: ha neki lenne ilyen gondja, és nem mesélné el, hogyan élnéd meg? Gondolj abba is bele, hogy nem most, hanem mondjuk húsz év múlv aderülne ki, hogy számtalan személyes problémátoknak ez volt az oka, és te nem tudtál róla, holott ha tudsz, mindezek jelentőségüket veszthették volna???
Kíváncsi
 


tudsz=tudod
 


HAwa munkacsoport: Ambulancia a Vadaskert Kórházban. 1028 Hűvösvölgyi út 116.
Molnár Judit: 0630 3112994 (pszichológus).
Szülés-körüli problémákkal foglalkoznak. Olyanokkal, mint amikről itt olvasni.
s
Névtelen
 


Köszönöm!
Kivancsi!!Igazad lehet!Köszike
Névtelen
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó