Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kíváncsi vagyok a lányok véleményére, hogy kinek mennyire szőrös az alkarja, szedeti-e, vagy tök hidegen hagyja ez a dolog.

Aztán a férfiak véleményére is kíváncsi vagyok, hogy mit szól ha a barátnőjének, feleségének szőrös a karja? Zavarja-e, vagy inkább tetszik stb stb.

Kinek mi a véleménye a lanyok alkarszorzetéről. Szexis vagy undorító?
Szóval???
 
 


Szia Mosz!

Látom még nem írt neked senki.Na majd énKép
Van bnőm aki borotválja az alkarját,ez szerintem nem túl jó dolog.Akkor inkább a gyantázás,ha már nagyon zavar vkit az alkarja szőrőssége.
Én nem nyúlok hozzá,bár van rajta szőr,de nem feltűnő,és nyáron amikor lebarnulok még kevésbé látszik.Akkor inkább kiszőkül.
Azt hiszem ezt talán olyan hölgyeket,nőket érint leginkább akik esetleg hormonzavarral küzdenek,vagy ha hormonzavar nélkül is szőrösebbek.Pl.a sötéthajú nők azt hiszem többen vannak így.Én is sötét hajjal rendelkezem,de szerencsére nem zavar az a pár szőrszál az alkaromon.
Röviden ennyi,szió,Rita.
 
 


Szia Mosz!
Nekem szőrös és zavar.
De nem nagyon. Csak annyira, hogy nevesebb alkalmakra megszabaduljak tőle. Főleg télen, mert akkor a világos bőrön zavaróbbak a sötét szálak.
Hogyan? Krémmel vagy gyantával. Ha ezek után visszanő akkor géppel, de bevallom, nem törekszem arra, hogy mindig szőrtelen legyen. Nyáron nekem is kevésbé feltűnő.
Dove
 
 

 
 

És ez a párotokat nem zavarja?
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó