Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Most amikor a gyerekeim a férjem munkahelyérõl megkapták a sokadik mikulás-csomagot... hát nem adtam oda nekik. Gyönyörû szép plüss állatkák, csoki, miégyéb.
Azon gondolkodtam, hogyan ajándékozhatnám olyan gyerekeknek ahol ez kedvenc játékká válhat és nem sokadikká mint nálunk. (Hál' Istennek)
Eszembe jutott, hogy korábban olvastam egy segélykérõ levelet itt a Babaneten. Ezért most felhívással állok elétek.
Küldjünk.
Küldjünk nekik kazettákat amit kértek, és mindent ami eszetekbe jut, hogy az ovodás és iskolás gyerekeket boldoggá tehet és nektek sem megterhelõ. Gondoltam, mindenki a képessége szerint... Kép
Mivel béna vagyok és nem tudom belinkelni ezért csak leírom, hogy a keres-kínál/videó, CD, kazetta topicban található Márkó László júniusi levele.
Nos, mit szóltok?
Ha összegyûlik egy nagyobb csomag, vállalom a postaköltséget. Ha nem gyûlik akkor szomorúan csak a saját kis csomagomat küldöm el.
Üdv.
Malacka
 
 


Nekünk van egy pár elfekvõ plüs. De szvsz közelebb is akad rászoruló apróság. Mindjárt utána is nézek.

(tegnap hajléktalant kerestem, mert akadt egy kidobandó tollpaplanom. Erre mi lett, egyet sem találtam. Ma megint mehetek hátha találok egyet amelyiknek kell...)

Zsunya

 
 


Tudom, hogy közelebb is vannak rászorulók.
Én igyekszem mindig elkerülni, hogy a "segítségem" a kocsmában italra cserélõdjön ezért szeretem egybõl a gyerekeknek adni. Már több éve küldünk Mo-i. gyerekeknek ajándék csomagokat. Most egy kicsi erdélyi faluba küldenék. Mert õk kértek segítséget. Kép
Üdv.
Malacka
 
 

 
 

Mi rendszeresen szoktunk pénzbeli adományokat küldeni gyerekeknek segítõ alapítványokhoz. Legutóbb a Nail-szemem fényének küldtünk.
 
 


Rbogi, jooo rég irtal mar ide!!!Mi is Küldözgetünk pénzt, de ki tudja, ki kapja meg??? Ez eszomorit...Kép
Csokol: Kukaczka

Kép
Vendég
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó