Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


Leg magic eladó,új, bontatlan termék....

Nem csak fitt lesz, ha rendszeresen edz !

Mindannyian tudjuk, hogy az edzés fontos a jó alak eléréséhez. A legtöbb esetben éppen a jó alak elérésének vágya az, amiért belkezdünk edzeni. De nem ez az edzés egyetlen pozitív hatása. A súlyfölösleg leadása mellett más előnyökkel is számolhatunk.

Jó közérzet
Szeretne jó hangulatú és optimista lenni? Az edzés azzal, hogy erősebbé, kitartóbbá, rugalmasabbá és jobb megjelenésűvé teszi, visszaadja önbizalmát is.

Jobb alvás
Mivel az edzés következtében izmai kevésbé lesznek feszültek, könnyebben ellazul alvás közben is. Észre fogja venni, hogy gyorsabban elalszik, mélyebben alszik és reggel frissebben ébred.

Jótékony hatás az emésztőrendszerre
Az edzés pozitív hatással van az emésztőrendszerre is: a belek stimulálása, a puffadás enyhítése és az izzadás révén megszünteti a szorulást.

Nagyobb függetlenség az idősebb korosztálynak
A rendszeres testedzés javítja az izmok, az ízületek és az immunrendszer állapotát. Így az idősebbek tovább megőrizhetik önállóságukat, hiszen nem szorulnak mások segítségére a mindennapok során, ami szellemi kondíciójukra is pozitív hatással van.

A fiatalság megőrzése
Minden évben hatalmas összegeket költünk egészséget és megfiatalodást ígérő termékekre. Pedig az öregedési folyamatok lelassításához az is elég, ha rendszeresen edzünk.

A fizikai és mentális stressz csökkentése
Az edzés segít megbirkózni a fizikai és mentális stressz hatásaival, és csökkenti a pánikrohamok előfordulásának valószínűségét.

Gerincfájdalmak enyhítése
A nyújtógyakorlatok, az úszás, a Pilates-torna és a hátizmot erősítő gyakorlatok erősebbé teszik a hátat, és enyhítik vagy megszüntetik a gerincfájdalmakat vagy a szimpla hátfájást.

Nagyobb rugalmasság
A nyújtógyakorlatok javítják a rugalmasságot, a rendszeres aerob edzés pedig hosszabbá teszi az izmokat.

Pozitív hatás a szellemi képességekre
Az edzésnek hatásait munkahelyén is tapasztalni fogja: frissebben és koncentráltabban nézhet szembe a napi feladatok kihívásaival.

Magasabb fájdalomküszöb
Az edzés növeli a természetes fájdalomcsillapítóként ható endorfinok mennyiségét. Így a nők könnyebben megbirkóznak a premenstruációs fájdalmakkal és a menstruációs görcsökkel is. Emellett ha az edzés alatt mélyen lélegzik, több oxigén jut a vérbe, ami ellazítja a méhet.

Kiegyensúlyozott vércukorszint
A testedzés segít a vérglukóz szintjének kiegyensúlyozásában, ami különösen fontos a cukorbetegek és a cukorbetegségre hajlamosak számára.

Egészségesebb bőr
A magasabb oxigénszintnek és a jobb vérkeringésnek köszönhetően a bőr rugalmasabbá válik, és a pattanások kialakulásának esélye is csökken.

Erősebb és egészségesebb csontok
Az edzés javítja a vérkeringést és a tápanyagok csontokba áramlását, ami csökkenti a törések és csontritkulás kockázatát.
Koleszterinszint szabályozása
Az edzés növeli a „jó” koleszterin szintjét a „rossz”koleszterinnel szemben, és a trigliceridek számát is csökkenti.

Kardiovaszkuláris betegségek kockázatának csökkentése
Kétszer nagyobb eséllyel alakulnak ki kardiovaszkuláris betegségek, ha nem edzi rendszeresen testét.

Az edzés enyhíti a már kialakult betegségek tüneteit, és megakadályozza az új betegségek kialakulását. Most már éppen elég, a testedzés mellett szóló érvet ismer. Akár ma is elkezdheti, nem fogja megbánni!


Bankiutalásos postázás: 1.100.-Ft
Utánvételes postázás : 2.100.-Ft

Mandász Kriszta
70/70-90- 434

Kép

Kép


Xénia,Emese,Kriszta


Lemaradt...

ÁRA: 13.000.-Ft

Kép


Xénia,Emese,Kriszta

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Keres - kínál

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó