Új privát üzeneted érkezett!

Bababörze Zalaegerszegen havonta egyszer!

időpontok 2011-ben:
július 17. augusztus 28. szeptember 25. október 23. november 13. december 11.


Olcsón szeretne vásárolni? El akarja adni, vagy ajándékozni a feleslegessé vált gyermekholmit? Bababörzét tartunk minden hónapban egyszer vasárnap délelött 8h-tól 12h-ig a Belvárosi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában! Cím: Kosztolányi u. 17-21.

Szeretettel várunk minden szülőt és gyermeket! Bárki eladhatja a kinőtt gyermekruhát, vagy a megunt játékokat! Olcsón vásárolhat gyermekének használt, vagy új holmit! Pelenkákat és egyéb kiegészítőket is talál „fillérekért”, vagy akár ingyen! Babakocsi, bébihordózó, biztonsági ülés, kisbicikli, gyermekruha, játék, pelenka, stb… Cél a Bababörze!


Árusítóknak: Az árusításra jogosító belépő csupán 300ft-ba kerül a magánszemélyeknek. Ebben a 300ft-ban benne van egy db 1m X 1m-es asztal bérlete is. Ha több asztalra van szüksége, az is megoldható: Vásároljon annyi belépőt, ahány asztalra van szüksége! Rendezvényeinken a kereskedők is részt vehetnek!
Kereskedőknek és cégeknek a helyfoglalás előzetes megbeszélés alapján történik. Több száz négyzetmétert tudunk a rendelkezésükre bocsátani akár kereskedelmi, akár promociós célra. Ennek a költségei egyéni elbírálás alá esnek. Kompetens: Rugovics Péter 06 70 380 1557 Jelszó: Biztosan megegyezünk!

Bepakolásra két lehetőséget ajánlunk: 1. a Kosztolányi utca felől a főbejáraton ( kint a parkolás ingyenes, a becipekedés viszont kissé körülményes, ha sok a holmi) 2. A Petőfi utca felőli gazdasági autóbehajtón az udvaron is parkolhat közvetlenül a bejárat mellett ( ez közelebb van, kevesebb cipekedéssel jár, viszont az autóbehajtás és a parkolás 500ft / autó)


Vásárlóknak, nézelődőknek: A belépő a felnőtteknek 300ft A gyermekeknek a belépés, a játszótér és a játékok használata ingyenes!!! A belépő érvényes az udvaron tartott Állat és Növénybörzére is ahol alkalmanként több ezer eladó állatot és növényt tekinthetnek meg!

Bababörzéinket télen fűtött, nyáron hűtött, kultúrált, asztalokkal ellátott, tiszta termekben tartjuk.Öszesen több mint 1000m2 áll a rendelkezésre + a 8000m2-es udvar.A belépőkből befolyt összeget az ingatlan bérletére, a reklámokra és a rendezvény egyéb költségeire fordítjuk.

További infó: Rugovics Péter 06 70 380 1557 rugovicspeter kukac vipmail.hu
andi123123
Abaújszántó
 
 


Kedves Andi!

Ha a főbb infókat (dátum, helyszín, időpont, cím, telefonszám) elküldöd a szerkeszto@babanet.hu címre, akkor be tudjuk tenni a Babanet Börzefigyelőjébe.

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Keres - kínál

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó