Új privát üzeneted érkezett!

Anyatej eladó kecskeméti anyukától 3-4 liter ellenőrzött minőségű (egészségügyi papírok megvannak), időnként friss is! (Tejtestvér van!)

Tel.: 06-30-3192970
noylepke
Kecskemét
 
 


Fagyasztott anyatej eladó Békéscsabán! Káros szenvedélyektől mentes vagyok, nincs állat a lakásban. Szeptember 3-án született a kislányom, 7.-e óta fagyasztom a tejet. Van folyamatosan egyelőre (talán lesz tejtestvér), napi 4-5 dl marad átlagosan.
Tel.: 30-525-1932
varnewr
Békéscsaba
 
 


Szia!Érdeklődnék,hogy van-e még anyatejed eladó?Anita
40anita
Kecskemét
 
 

 
 

Sziasztok! 
Január 12-én született a pici lányom, rengeteget eszik de még így is rengeteg a tejem, kiönteni nem szeretném, fagyasztom, de még így is sok. az eü papírokat most fogom kezdeni. frissen vagy fagyasztva is tudom adni. Káros szenvedélyektől mentes vagyok, nem iszom, nem dohányzom. Budapesten lakom.
Ha érdekel valakit esetleg, írjon! :)
anncsa
Budapest XVII. kerület
 
 


Sziasztok! Még mindig elvihető a felesleges tejem. Megszámoltam, kicsit több 40 liternél. Nem szeretném kiönteni,ezért ha valaki szeretné,írjon. 
hisakata@gmail.hu (nem .com-os hanem .hu-s)
 


Sziasztok! Anyatejet keresünk 5 hetes babánknak. Elsősorban Baja, Bács-Kiskun megye érdekelne, de megoldjuk akár az ország másik feléből is. Köszi!!
 
 


Kedves Anyukák!

Februárban szültem, és a kezdetektől többlet tejem van, amit 100-250 ml-es adagokban steril zacskókban lefagyasztottam. Amikor elkezdtem a tejet eltenni, nem az eladás volt a célom, hanem az a családunkra jellemző általános jelenség, hogy valószínűleg nagyon rövid ideig tudok majd szoptatni. Szerencsére nem így lett, és mostanára annyi tej összegyűlt, hogy nincs több hely a fagyasztóban. Jelenleg az első 3 havi adagot, kb. 10-15 litert kínálom eladásra.
Rólam annyit, hogy káros szenvedélyektől, gyógyszerektől mentes, magamra és környezetemre igényes, tudatos életmódot és a táplálkozást folytató sportember vagyok.
A tej valószínűleg jó minőségű, mivel a kislányom eddig minden hónapban több mint 1 kg-ot gyarapodott.
Teljes lelki nyugalommal, és jó szívvel ajánlom a tejet annak tudatában, hogy a szoptatás és a fejés során nagyon körültekintően jártam el, mind a higiéniát, mind a sterilizációt illetően.
A 20/8077-229 telefonszámon elérhető vagyok.

Üdvözlettel,
Réka

eperhab
Csákvár
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Keres - kínál

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó