Új privát üzeneted érkezett!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
 
 


Sziasztok!

2011-ben vásároltuk, de csak kisfiam születése után, 2012 márciusától használtuk. Szép állapotban van, vigyáztunk rá. A sportérszt csak pár alkalommal használtuk, mert van egy másik sportkocsink is, és az volt/van befogva.

A mózes szuper, jól téliesíthető, háttámlája dönthető, így amikor már nagyobbacska a baba, meg lehet emelni, és tud a mózesben is nézelődni. Az alján van egy kihajtható kar, amivel hintáztatni, ringatni lehet a földre letéve.
A sportrész kétirányból tolható, és vízszintesig dönthető! Lábzsák is tartozék, amely felrakható a mózesre és a sportrészre is!
A váz esernyő alakúra csukódik, vannak rajta praktikus húzófülek, ezzel könnyebb összecsukva emelni, odébb tenni.
Travel sytemes, hordozója egy mozdulattal a vázra pattintható. A hordozónak van napfénytetője, ez eltávolítható. Nagy és kényelmes, szerintem az egyik legnagyobb hordozó a piacon, nem növi ki 5 hónaposan a gyerek!
A hordozóhoz vásároltunk bázistalpat, ezzel könnyebb a kocsiba ki-be pakolás+biztonságosabb!
További tarozék a pelenkázó táska.
Ajándékba adok hozzá egy sötétkék színű extra nagy méretű napernyőt (nem Cam, külön vásároltam) picit rozsdás lett az ernyő váza, de nem vészes. Illetve szintén ajándékba adok a hordozóhoz egy feltépőzárazható macis játékot(tükör kicsit karcos). A macik sípolnak a csillag csörög.

A váz és a kerek szép állapotúak, huzatok szépek, megkíméltek, újszerűek. A tolókarján van egy kis karcolás, amikor betettem az autóba véletlenül lehorzsoltam egy picit, illetve a váz azon részén, ahová a mózest/sportrészt/hordozót be kell pattintani, minimálisan karcos(ez elkerülhetelen). Illetve a kupolát picit megszívta a nap, nem fakult ki, ha teljesen szét van feszítve, akkor látni árnyalatnyi eltérést.

A babakocsit saját dobozában tudom postázni papírjaival, leírással(bár a bázistalpat külön vásároltam, nem tudom, hogy az is belefér-e a dobozba, ha nem, akkor azt külön) start csomagban.
A babakocsi összes tartozékával kizárólag egyben eladó! Külön semmit nem kívánok értékesíteni, kérlek ezzel ne is keress meg!
A babakocsi új ára 130.000Ft volt, a bázistalp 12.000Ft!


Ára: 75.000FtMéretek:
Mélykocsi : 88 x 51,5 x 114 cm
Sportkocsi : 88 x 51,5 x 104,5 cm
Autósülés : 69 x 44 x 60 cm
Táska : 36 x 18 x 25 cm
Súlyadatok: Váz: 7.4 kg
Mélykocsi változat: 11.7kg
Travel System változat: 11.7kg
Sportbabakocsi: 9.6kg
Area Zero+ : 4.0 kg

Máshol is hirdetem, ha érdekel szólj!

Kata
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Keres - kínál

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó