Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ezt a topikot azért hoztam létre, hogy más anyuka is megismerje azt a lehetőséget, amit én is kaptam akkor, amikor kisbabám mellett nagy szükségem volt a pénzre.
Nagyon szerettem volna minden időmet a kisfiam mellett tölteni - viszont ahogy a legtöbb családnak, nekünk is voltak anyagi gondjaink, ezért amikor 2 éves volt a gyermekem, elmentem 4 órában dolgozni egy céghez - kínszenvedés volt minden pillanata. De nem volt hiába - itt ismerkedtem meg valakivel, aki egy fantasztikus lehetőséget ajánlott - otthoni munkavégzés, kisgyermek mellett.
Elég hihetetlenül hangzott. 
És én , aki mindenben nagyon körültekintően jár el és két lábbal a földön jár, először úgy gondoltam, valami nagy csalás az egész. Humbuk. Nem érdekelt. Otthon elmeséltem a férjemnek. Megkérdezte: mit veszíthetsz?
A válasz: semmit.
Megkerestem a hölgyet másnap, és kértem, segítsen, mondjon el mindent részletesen. - majd megkaptam Tőle az első katalógusom.
Igen, egy kozmetikai termékeket forgalmazó cég katalógus alapján történő értékesítéséről volt szó.
Fogtam a katalógust, betettem a táskámba. Majd vittem magammal mindenfele. Játszótérre, cukrászdába,ismerősökhöz,rokonokhoz...
Mivel egy nemzetközi cégről van szó, mindenki jól ismerte a termékeket - és az első alkalommal többen rendeltek is. 
Leadtam a rendelést, és keresetem vel 9200Ft. Nagyon boldog voltam. Bár nem nagy összeg, nekünk még is sokat számít.
A második katalógus alkalmával bevittem az anyósom munkahelyére is, kértem a rokonokat, barátokat, ők is muatssák meg másoknak. Hihetetlen volt számomra, hogy a második alkalommal 22.350Ft maradt a zsebemben.
Jobban utánanéztem a dolgoknak, hogyn tudnék még több pénzt keresni vele - ekkor tört be igazán az életembe ez a munka. Amennyiben csatlakoztatok más anyukákat, hölgyeket is, és Ők ugyanúgy dolgoznak ebben, mint én, az Ő megrendeléseik után is kapok jutalékot.
És igen! Kezdetben 2 ember, majd 6, utána 11...folyamatosan építettem a csapatomat. Sokan itt megállnak, hogy újabb Mlm, pff... de ez egy igazán erős, céltudatos anyukát nem tántorít meg. Ahogy engem sem. És mivel hittem benne, és halattam a célom felé, hogy igenis, a gyerekemmel szeretnék lenni a lehető legtöbb időt, ezért 2 hónap után fel is mondtam a munkahelyemen, és végre tényleg a fiammal tölthettem minden időmet.
Jelenleg 5 éves a gyermekem. Óvodába jár, és elég gyakran hozom haza ebéd után, hogy együtt legyünk. Ugyanis itthon dolgozom. Kozmetikai termékek forgalmazásával, értékesítésével foglalkozom, és tökéletes egélhetést biztosít a csláadom számára. 
Ha akkor a férjem nem mondja, próbáljam meg, valószínűleg 2-3 műszakban dolgoznék jelenleg valahol. De azt a pénzt, amit más robotolással keres meg, azt már én is megkeresem idehaza...sőt.

Ezen kívül pedig rengeteg kedvezményt és ajándéktermékeket biztosít nekünk a cég  - hiszen egy anyuka is adjon magára! :)

Akit érdekel a munka, és hasonló céljai vannak, az küldje el email címét, és segítek neki. Hiszen itt együtt dolgozunk, egy nagy csapatban, mi anyukák, egy családiasabb életért.

Szép Napot Nektek,
Zsuzsa

szepsegpont
Budapest I. kerület
 
 


Szia Zsuzsa! Érdekene ez a munkalehetőség engem. Székesfehérváron lakok két gyerkőccel. A kisebbik fiam most fog óvodába menni. A nyagyobbik leányom pedig másodikat fogja kezdeni. Még nem találtam olyan munkát ahol meg tudnám oldani az iskolát és az óvodát is. Ameddig nem találok olyan állást, hogy meg tudjam oldani a gyerekeket addig szeretném ha tudnál nekem segíteni, ilyen munkával amit írtál. És ha ügyes vagyok benne szeretném is folytatni... :) Közvetlen vagyok, szerintem a komunikációs képességeim se rosszak, szeretek nevetni :) 
Előre is köszönöm, Anett! 
e-mail címem, nunkovicsanettka@gmail.com
anettka23
Székesfehérvár
 
 


Szia Zsuzsa!
Szintén a munka után szeretnék érdeklődni. Egyedül álló anyuka vagyok, jelenleg 2 hónapos a kisfiam.
Előre is kösznöm a lehetőséget!
tymcsy@gmail.com címen tudsz elérni.

Köszönettel:
Timi
tymcsy
Budapest
 
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Keres - kínál

Jegyzetfüzet:

 

cron
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó