Új privát üzeneted érkezett!

Nemzetközileg elismert reklámfilmes cég egy ismert fájdalomcsillapító reklámjához keres két- háromgyermekes családokat, amelyben az egész család szerepel. A forgatás a család otthonában történik és egy napot vesz igénybe december harmadik hetében, de még karácsony előtt.


Olyan teljes családok jelentkezését várjuk, ahol a gyermekek a következő korosztályok valamelyikébe esnek: csecsemő,  bölcsődés vagy óvodás.


Kérjük első körben e-mailben küldjenek friss fotókat a szülőkről és a gyermekekről, valamint a lakásról is (nappali, gyerekszoba, konyha). Nem kell profi fotónak lenni, telefonnal készített képek tökéletesek. Valamint nagyon örülünk friss házivideónak a családról és a lakásról (szintén tökéletes a telefonnal készített videó).


A fotókat legkésőbb november 25-én (szerda) estig várjuk cégünk lenti e-mail címére.


Kérjük a fotók mellé az alábbi információkat is írják meg:


-       A szülők és gyermekek neve


-       A szülők és gyermekek kora


-       lakhely


-       elérhetőségek: szülők telefonszáma, e-mail címe)


  A kedvező elbírálást követően emailben küldünk egy szándéknyilatkozatot, mely minden további részletet és a díjazás összegét tartalmazni fogja.


 E-mail cím: casting@angelfilms.hu


 


 

 
 


Kedves érdeklődők,

a jelentkezési határidő változott:

A fotókat legkésőbb november 27-én (péntek) estig várjuk a fenti e-mail címére.

Illetve olyan teljes budapesti és Budapest környéki családok jelentkezését várjuk, ahol a gyermekek a következő korosztályok valamelyikébe esnek: csecsemő,  bölcsődés vagy óvodás, esetleg egyikük kisiskolás.

 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Keres - kínál

Jegyzetfüzet:

 

XBabázz lazán! - Teakiadó