Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Friss anyatej napi 60-70 ml eladó Szegeden. Ha többre lenne szükség idővel megoldható. Fagyasztott már nincs. Nem dohányzom, vérvételi eredményt tudok mutatni. Gyermekem 6 hónapos.
makovics
Szeged
 
 


Sziasztok! Januártól( feltehetőleg májusig) tejtesót keresünk 9 hónapos babónk mellé, tb-re. Kadafalviak, Ballószögiek, Helvéciaiak, Kecskemétiek előnyben.Hétközben a szállításban tudunk segíteni.
 
 


Anyatej eladó Fejér megyéből TB. Finanszírozással.
Januárban szültem, már 6 napos kortól van lefagyasztva tej.Rendelkezem a szükséges dokumentumokkal.
Jelentkezni lehet: varga.erzsebet@mentok.hu
verzsebet5
Fehérvárcsurgó
 
 

 
 

Kedves Anyukák!

Februárban szültem, és a kezdetektől többlet tejem van, amit 100-250 ml-es adagokban steril zacskókban lefagyasztottam. Amikor elkezdtem a tejet eltenni, nem az eladás volt a célom, hanem az a családunkra jellemző általános jelenség, hogy valószínűleg nagyon rövid ideig tudok majd szoptatni. Szerencsére nem így lett, és mostanára annyi tej összegyűlt, hogy nincs több hely a fagyasztóban. Jelenleg az első 3 havi adagot, kb. 10-15 litert kínálom eladásra.
Rólam annyit, hogy káros szenvedélyektől, gyógyszerektől mentes, magamra és környezetemre igényes, tudatos életmódot és a táplálkozást folytató sportember vagyok.
A tej valószínűleg jó minőségű, mivel a kislányom eddig minden hónapban több mint 1 kg-ot gyarapodott.
Teljes lelki nyugalommal, és jó szívvel ajánlom a tejet annak tudatában, hogy a szoptatás és a fejés során nagyon körültekintően jártam el, mind a higiéniát, mind a sterilizációt illetően.
A 20/8077-229 telefonszámon elérhető vagyok.

Üdvözlettel,
Réka

eperhab
Csákvár
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Keres - kínál

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó