Új privát üzeneted érkezett!

24 éves fiatal lány vagyok.
Anyukám óvodai dajka,tőle tanultam én is mindent.
A gyerekekkel nagyon jó kapcsolatot tudok kialakítani,gyorsan és egyszerűen.Szeretem őket ahogy ők is engem.
Jó kommunikációs készséggel rendelkezem így könnyen megértem mit szeretnének a kisebbek is.Ha kell fejlesztő játékokkal játszom velük,sétálni viszem,ételt készítek,altatok,mesét olvasok,ha szükséges tanulok a nagyobbakkal stb.
Szívesen küldök fényképes önéletrajzot az ebben a szakmában szervezett tapasztalataimról ha írnak e-mail címet vagy telefonos egyeztetés is lehetséges(a számot e-mailben elküldöm ha kéri).
Fél évig a Debreceni Nagyerdei Óvodában az óvónő kisegítője dolgoztam.
Értek a csecsemő,kisgyermek és felnőtt elsősegélynyújtáshoz,ismerem a gyermekbetegségeket (párom gyermekorvos,én magam is készültem az orvosi pályára),valamint tudom kezelni a rizikósabb helyzeteket is ha szükséges.
Az állatokkal jó kapcsolatban állok tehát ha van házi állat,az sem akadály.Több éves gyermekfelügyeleti tapasztalat áll a hátam mögött,alig 17 évesen kezdtem el.
Megbízható,türelmes,nyugodt személyiségem van,szeretek gyerekek körében lenni a legkisebbektől kezdve is akár.Jó ember ismerő vagyok,könnyen kiigazodom a gyerekeken és felnőtteken egyaránt.Ha szükséges angolul is tanítom vagy akár folyamatosan angol nyelven vigyázok a gyermekre.Kérdéssel,vagy egyéb mással írjanak e-mail címemre: nickyhorangallagher@gmail.com
Keressenek bizalommal!
ginny24
Budaörs
 
 


Éjszakai gyermekfelügyeletet vállalok Debrecenben. Óradíj megegyezés szerint. Keressenek bizalommal.   selymess@gmail.com
selymess
Vamospercs
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Keres - kínál

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó