2005.01.15 09:05
2005.01.15 09:43
2005.01.15 11:04
Pedig annyi mindent akartam vele beszélni...jól kikérdezni minden technikájáról!
No nem baj jön még Ő az én utcámba-akarom mondani hoz Ő még nekem köcsögöt!
Aztán elkezdtem kibontani a csomagokat, hát nagyon örültem! Itt van minden köcsög és a kedvem nagyon megjött a kupáláshoz. Du. vasalnom kellene, de szerintem más lesz belőle!
Nagyon köszönöm Minikének, hogy ismét postázta a köcsögöket és a szép szalikat is! Hát az a narancsfás nagyon bejött nekem, a katicásról meg ne is mondjak semmit!
Jubi is hozott nekem szép szalit és úgy nevettem mert volt olyan amit mindketten elküldtetek! Olyan jó, hogy nagyjából ismerjük 1más izlését mert így tuti, hogy jókat kap az ember. Jubitól is az olivás nagyon ott van! Persze mind nagyon szép de alig várom hogy azt megcsinálhassam!
Tök jó ez az oldal! Na akkor főzés után mentegetek le képet! Köszi!
2005.01.15 14:17
Most én is örülök. Élvezem. Majd szeretnék sponzorokat keresni, hogy valami jó ajándékokat kapjanak a nyertesek és ne legyen nevezési díj! Csak hol is kezdjem!
Még odébb lesz!
Addig én szponzorálom a nevezési díjak mellett!
2005.01.16 08:07
Tegnap este értünk haza Félegyházáról, Anyukámat látogattam meg, és este csak átfutottam a terméseket! Betértem a helyi hobbiboltba is, ahol szerényen csak 15 szalvit és egy új öntőformát vettem. Leginkább húsvéti szalvikat, olyan szépek
Egyszerűen nem lehetett otthagyni közülük egyet sem.2005.01.16 19:27
Igaz, Lányok? Akkor én is betársulnék, mert sajnos nekem sem megoldható, hogy Pestről elhozzam a köcsögöket
Nem hiszem, hogy ismernénk egymást, bár ismerős voltál nekem! Nyáron biztosan sokat Mamázunk, majd összehozunk egy talit
2005.01.16 20:18
Már én is gondolkodtam, hogy rendelek pár köcsögöt, csak most nem igazán állok úgy anyagilag
Pesten meg elég gyakran megfordulok, így, ha nem lenne túl nagy a csomag, hozzánkig eltudnám hozni, csak innen kellene megoldani a továbbiakat!
De gondolom ez csak nekem ilyen nagy felfedezés
Csak a száradái idő nagyon hosszú! 24 óra van a dobozon! Utálok várni
2005.01.16 21:13
2005.01.17 07:59
Úgy látszik, nem csak az olivás témában egyezik az ízlésünk
Egyébként olyan otthonosan éreztem magam nálatok, nem úgy, mint amikor két ember először találkozik! Köszönjük a kedves fogadtatást!! Sajnálom, hogy rohanni kellett, de mi szinte mindig rohanunk
A suliban Abby-szendvicseket lakmároztunk
A fa alapokat és a szalvikat még egyszer nagyon-nagyon köszönöm, két fát már meg is csináltam, de majd csak akkor mutizom, ha keret is lesz rajtuk. Annyival jobb, mint a gipsz!! - szerintem
Lillusról csinált Zoli a telefonjával egy fotót - nagyon cuki rajta!! - majd elküldöm mélben. Ákosozni még nem volt a hétvégén időnk, de ami késik, nem múlik, ma rávetjük magunkat
Mostanában annyira zajlik körülöttünk az élet - kéne egy csomó idő gondolkozni, mert igen fontos döntések előtt állunk, azokat meg nem kellene elhamarkodni. Szóval most megyek gondolkozni
2005.01.17 08:33
-no ha már ennyit emlegettem:
Most is már jó régen bejelöltem a naptáramba, hogy Stucit nem felejtsem el felköszönteni...erre már megen fürgébb voltál!
Persze, hogy szimpi volt a párod, azt nem írhattam, hogy Te voltál szimpi mert azt már eddig is tudtam, hiszen itt és a mailekben kiderült!
Én is nagyon sajnálom, hogy rohantatok, de mondom nem ússzátok meg legközelebb! És nyugodtan megmondhatod, hogy kidobtátok a szenyákat nem is ettétek meg!
...Most már értem Lillust...kérdeztük tőle, hogy mit mutatott neked a bácsi a telefonban? Erre ő:Lillát. Mondtuk neki, hogy nem hanem babát, kisfiút...őt nem érdekelte és váltig állította, hogy Lillát mutatott neki a párod!
Most már hiszek neki!
2005.01.17 09:04

2005.01.17 11:51

Soooook boldogságot

Aztán olvastam csak, hogy nyárra kell....... 2005.01.17 11:59
2005.01.17 12:25
2005.01.17 14:18
Nem szabadulsz meg tőlünmkám! Már össze iskészítettem a motyót!
Fél 6 magasságában leszünk ott kb.
Nagyon jók lettek olyan kellemes hangulatú képek! Ajándékba vagy eladásra mennek? No most jól föladtad a labdát eddig csak a mini féle repesztőt űztem most meg a gyönygház temperákat is kereshetem! Komolyan mondom néha olyan őrült fejjel rohangálok a városba...tisztára mint valami zombi!

2005.01.17 18:50
2005.01.17 19:06
2005.01.17 19:07
Szépek lettek!!
2005.01.17 19:28
2005.01.17 19:47
Mégis csak Veled találkozhattam a múltkor, mert én is ezeket a szalvikat vettem
A katicás tényleg nagyon édes! A Foxwood szalvikat is itt vetted Kecskeméten? Melyik üzletben???? 
2005.01.17 20:17
Tüneményesek a képek!
2005.01.18 08:43
2005.01.18 09:07
Na és a lényeg én bezzeg láttam a Koda konyháját bi-bi-bííííí
Gyerekek nagyon ott van! Ez a csaj nem semmi, olyan szépeket csinyált ott....MInikém ha látnád mit művelt a kaspóiddal, nekem tetszik!

2005.01.18 09:53
Ezért aztán majd megint egy rahedlit kaptok egyszerre.Mára 2 db. 4évszak van tervbe véve de csak 7 deszkám van.
Nem tudom , hogy fogom ezt megoldani?
Tündériek a képek amiket küldtél, köszi! A cicást asszem viszont fogod ládni egy keretben.
2005.01.18 10:10
), közben eladták a fejünk fölül ezt az albérletet, húsvétkor ki kell költöznünk. Kell egy másik albérlet kb 3 hónapra, ami olcsó, de azért nem túl lepukkant, és ahol azért négyen elférünk. Jó lenne, ha közel lenne az ovihoz - ami itt van Debrecenben- viszont jó lenne, ha közel lenne a telekhez is, az építkezés miatt, ami pedig Józsán van (kb.5km Debrecentől) Hát ezeket a problémákat kell most gyorsan megoldani....jelentem haladunk

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|