Új privát üzeneted érkezett!

Kedves idelátogatók!

Van egy kedves ismerõsöm , aki kb 120 km-re lakik Budapesttõl egy kis településen. Sajnos, náluk nagyon kevés lehetõség van használt gyermekruhák beszerzésére, ezért arra gondoltam hátha sikerülne neki összehozni egy turkálót. Vidéken bizony az emberek még jobban rászorulnak a használt holmik viselésére. Nos, azt azonban nem tudtam neki megmondani, hogy honnan is szerezhetne be árut. Nincs valamilyen tapasztalatotok? Gondolom nem lenne gond, és konkurencia.
Aki szívesen segítene, kérem írjon nekem egy e-mailt, és megadom neki Évi elérhetõségét vagy Évinek a segítõétKép
Elõre is köszönöm szépen!
Andi
 
 


Szia Andi!
Pl. az is mûködhet, hogy a környékbeli kismamáktól beveszi a ruhákat bizományba vagyis csak akkor fizeti ki nekik, miután eladta. Ez annyiban jobb mint a bálás ruha, hogy nem áll benne a pénze, viszont kõszívûnek kell lenni hozzá, mert különben ráfizet a boltra.
Az egyik ismerõsöm úgy csinálja, hogy vezet egy füzetet az anyukákról és itt jelöli ha valami elkelt, a ruha árcéduláján kis kód van ami alapján beazonosítja a tulajdonost. A füzetben az is benne van, hogy pl. mennyit hajlandó engedni az árból az anyuka ha esetleg valaki alkudozik. És akinek az áruját 3 hónapig nem viszik el azt felhívja, hogy vagy engedjen az árból vagy vigye el a cuccot mert nem eladható. Ez nem lehet könnyû dolog.
Ha felad a helyi lapban egy hirdetést, hogy gyermekruha adás-vétel... csak gyõzze szelektálni a holmit. Olyasmit ne vegyen be (ezt az ismerõsöm mondja) amit õ nem venne meg. Más sem fogja megvenni. Azok a nagyon szegények sem akikrõl azt gondolnád.
Sok sikert!!
Üdv.
Malacka
 
 


Szia Malacka!

Na, rájöttem az összefüggésreKépMármint, hogy miért is ismerõs ez a nick-név.

Szóval, köszönöm a választ, csak az a nagy baj, hogy olyan helyen laknak, ahol helyi újság, több kismama, ilyesmi nincs, úgyhogy nehéz az ügy eléggé. Igazából õ jut nehezen hozzá a holmikhoz (hiába van internet, a telefonvonal, a postaköltség úgy megdrágítja a ruhákat, hogy már nem éri meg rendelni), ezért is jutott eszembe, hogy hátha így lehetne valamelyest orvosolni a dolgot, ráadásul még egy kis gyes-kiegészítést is kaphatna mellé, még ha nem is sok. PLUSSZ: rányitná néha valaki az ajtót is, és ez sokszor mindennél többet ér. De azért valamit csak kitalálokKép

Szia: Andi
 
 

 
 

Kép
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó