Új privát üzeneted érkezett!

Ingyenes internet ezer kismama számára

2003. május 15., csütörtök, 12:45 | Utolsó módosítás: 2003. május 15., csütörtök, 12:46Egy pályázat segítségével ezer kismama juthat díjmentes internet-hozzáférési lehetõséghez. A kiírás kilenc hónap ingyenes kapcsolatot biztosít.


Görgessen az oldal aljára, majd küldje el a cikket ismerõsének!Csehák Judit, az egészségügyi, szociális és családügyi tárca vezetõje és Szathmári Géza, az elérést biztosító GTS-Datanet vezérigazgatója arra hívták fel a figyelmet: a KismamaNet program nemcsak az anyák bezártságán segíthet, de akár távmunkához is hozzájuttathatja õket. Csehák példaértékûnek nevezte a kormány esélyegyenlõségi programjához kapcsolódó együttmûködést. A 30 millió forint értékû szolgáltatást lebonyolító Erõforrás Alapítvány - United Way Magyarország elnevezésû szervezet célja az, hogy segítse az idejük jelentõs részét otthon töltõ kismamák társadalmi integritásának megõrzését.

Az alapítványhoz május 15. és június 15. között pályázhatnak azok az anyák, akiknek gyermeke 2001. október 15. után született és rendelkeznek internet kapcsolatra alkalmas számítógéppel. A pályázaton nyertes anyák számára a szolgáltató a korlátlan hozzáférésen túl egy e-mail címet, valamint levelezési tárhelyet is biztosít. A pályázati adatlapot a www.kismama.datanet.hu oldalról lehet letölteni, emellett a nyomtatványokat eljuttatják a háziorvosi rendelõkbe is.

Tvica
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó