Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Ebbe a topicba várom, lakáshitellel kapcsolatos kérdéseiteket. Ezen a területen dolgozom, ha tudok valakinek segíteni, hát szívesen megteszem. Íme egy kis segítség eligazodni nektek a hitelek világában, írjatok, kérdezzetek bátran!
Lili
 
 


Kedves Lili!
Nekem a lakáshitel következményével lenne kérdésem. Mi hitelből vettünk lakást, egy közös telken most épül a lakásunk (egyik a 3 közül, sorház jellegű). Szeretnénk a mi lakásunk melletti telekrészt a többiektől megvenni, hogy legyen egy kis saját udvarunk. Ha ők is hitelből vásároltak, eladhatják nekünk (10-15 m2-ről lenne szó), vagy ehhez külön hozzá kell járuljon a hitelező bankjuk?
Előre is köszi.
Lilla

Kép
zea
 
 


Kedves Lilla,

Attól függ, hogy külön albetéten vannak a lakások, vagy osztatlan közös tulajdonban használati megosztással. A használati megosztást a hitelezők hozzájárulása nélkül is tudjátok módosítani, de ha külön albetéten van, akkor a tulajdonjogot érinti a változás, és a jelzálogjog jogosultjának hozzájárulása kell.

Üdv:

Lili
 
 

 
 

SZia Lili,
Én használt lakásra, két gyerekre szeretném felvenni a fél szocpolt, ilyenkor van valami kötelezettségem, hogy nem adhatom el majd a lakást, vagy egyebek?
És egyáltalán megkaphatom, használt 3 szobás panelt szeretnénk venni, 2 kicsi gyerek,még semmilyen államilag aadott, vagy támogatott cuccot nem használtunk.
Köszi,

manóka
 
 


Sziasztok!!!

Kicsit elhanyagolódott a topic, de itt vagyok, úgyhogy kérdezhettek bátran!!! :)

Szép hetet mindenkinek! Lili
 
 


Kedves Mindenki,
Belinkelem az oldalunkat, itt tudtok részünkre megkeresést küldeni lakáshitellel kapcsolatban!

Üdv: Lili

http://www.hiteligenylo.hu
[/url]
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó