Új privát üzeneted érkezett!

Falépcsőt szeretnénk építeni, de nem ismerünk megbízható asztalost. Ha van tippetek, légyszi segítsetek!
 
 


Szia Mvica!

http://www.bmf-antik.hu

Nem tudom,hol laktok,de ők sok helyre járnak és nagyon szépen dolgoznakKép!

Anyapoc

 
 


Szia MVica!

Nem tudom, aktuális-e még, de én is tudok egy tuti asztalost. Kép Hazabeszélésnek hangozhat, de az Apukámról van szó. Ő egy igazi, régi vágású vidéki iparos, abból a fajtából, akinek önmaga iránti igénye, hogy amit megcsinál, az tökéletes legyen. Talán én vagyok az egyetlen tökéletlenre sikerült "alkotása"! Kép
Tiszasason lakik és ott van a műhelye, de rendszeresen dolgoznak Budapestre, és máshová is. Eléggé tele vannak, úgyhogy azonnali kezdésre ne számíts, de szvsz ezzel más jóhírű mesterek is így vannak. Viszonylag messze van a műhelye, de még a szállítási és utazási költséggel együtt is olcsóbban dolgozik, mint a budapesti vállalkozók. Ráadásul Szigetszentmiklóson lakik egy kedves barátja is, de ez persze csak neki szempont, hogy szivesen járjon arra. Kép Ha érdekel, hívd fel, Bakos Lászlónak hívják, 30/907-43-34 a mobilja. Vagy ha van még olyan kérdésed, amire esetleg én is tudok válaszolni, akkor írj a profilomban lévő e-mail címre.


BMárti

BMárti
 
 

 
 

Köszi mindkettőtöknek! Majd utánajárok. Nem sürgős, a télen szerettünk volna "túlesni" rajta, de még nincs nagy szükségünk a tetőtérre.

Még egyszer köszi: Vica
 
 


Szia, Vica!
Ha még aktuális, akkor én is ajánlanék egy asztalost. A sógorom az, Kovács Gábor; a Horvát Nagykövetség műemlék jellegű falépcsőjét ő csinálta! A műhelye Diósdon van. Ha érdekel, hívd föl a 23/382-584 számon, vagy írj a guriga@enternet.hu címre. Egyébként gyerekbútorokat is csinál (www.guriga.hu).
Üdvözlettel:
Kné Viki
Kovácsné
 


Hű akkor biztos drága Kép


Kati
Kati
 


szia

itt is találsz egy megbízhatót: http://asztalos.olcson.5mp.eu

És olcsó is.

Remélem segítettem neked
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó